Home Schakel Autogroep als werkgever
 

Schakel Autogroep als werkgever

Collega's aan het woord

Even voorstellen

De Schakel Autogroep is een familiebedrijf met een lange historie. De huidige directeur Alex Schakel is al de derde generatie die aan het stuur zit. De familie is al bijna 100 jaar Ford-dealer. 

Het was Alex’ grootvader Aart Schakel, die in 1924 de basis legde voor het huidige autobedrijf. Hij had een rijwielhandel in Schoonhoven, maar werd in dat jaar ook officieel Ford-dealer. De T-Fords en A-Fords die hij in de jaren 20 en 30 verkocht, waren zo’n beetje de eerste auto’s in de Krimpener- en Lopikerwaard.

Met rond de 150 medewerkers behoort de Schakel Autogroep nu tot de grotere Ford dealers van Nederland en een van de weinige met een officiële FordStore. Tegelijkertijd is het familiaire karakter van het bedrijf behouden gebleven. In alle vestigingen is persoonlijke aandacht voor de klant nog altijd de belangrijkste pijler waarop de onderneming rust en dat wordt gewaardeerd.

Onze kernactiviteiten

Wij hebben als kernactiviteit de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en lichte bedrijfswagens van het merk Ford en het verrichten van reparaties, onderhoud en schadeherstel.

Onze organisatie is verder actief met verhuur en shortlease, financiering, verzekeringen en een brandstofstation. Activiteiten vinden plaats vanuit vestingen Utrecht Leidsche Rijn, Utrecht Nieuw Overvecht, Utrecht Nieuwegein, Utrecht Woerden, Schoonhoven, Krimpen aan den IJssel en Schiedam.
 
FordStore - Ford Utrecht

Generaties die blijven

Niet alleen de familie Schakel is al generaties bij dit bedrijf betrokken: dat geldt ook voor veel personeelsleden. Er is weinig verloop en het gebeurt regelmatig dat zonen of dochters van medewerkers óók bij Schakel komen werken. Dat zegt wel wat over de werksfeer. 

In elke vestiging zijn vaste aanspreekpunten. Klanten voelen dat zij – en hun auto - gekend worden en dat geeft vertrouwen. Zo combineert Schakel de schaalvoordelen van een groot bedrijf met de herkenbaarheid van een kleine onderneming. Een succesformule. Het 100-jarig bestaan komt in zicht!
Generaties die blijven

Doorgroeimogelijkheden en opleidingen

Reden voor gebak!
Zoals hierboven verteld blijven mensen lang bij ons in dienst, soms generatie op generatie. Dit wil echter niet zeggen dat ze op dezelfde functie blijven. Binnen ons bedrijf is er volop de mogelijkheid om door te groeien. Al onze manangers zijn ooit begonnen als monteur, stagaire of zelfs als pompbediende!

Door middel van opleidingen via het Ford Stars programma of externe opleidingen is er volop kans voor zelfontplooing. Onze directie vindt de groei van het personeel erg belangrijk. De werknemens maken volop gebruik van de mogelijkheid om door te groeien en er worden dan ook veel diploma's gehaald binnen de Schakel Autogroep.

Wat vinden wij belangrijk

Wij combineren persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers met vakmanschap, concurrerende prijzen en de professionaliteit van een grotere onderneming. Met passie leveren wij uitstekende producten en diensten.

We doen wat goed is voor onze mensen, ons milieu en onze samenleving, maar boven alles voor onze klanten.

Wat vinden wij belangrijk
Werken bij Schakel Autogroep
 
0
 
sluiten