• Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Vestigingen Reviews
 

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

8,6
1904 reviews
8,9
service
8,8
deskundigheid
98%
beveelt ons aan
8,2
prijs-kwaliteit

De meest recente reviews van FordStore Schakel Utrecht

Bart (Utrecht)

03-05-2019
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Service met een hoofdletter "S"

R (Barendrecht)

03-05-2019
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
nee
Service
3
Deskundigheid
2
Prijskwaliteit
3
Gemiddelde
2,7
Beschrijving
Bij dit bedrijf een 2e hands gekocht met garantie
Ben nu een jaar bezig om zaken opgelost te krijgen
Je auto wordt niet beter van reparatie welke hier gedaan worden
Bv: Autoradio gerepareerd met ducktape, tijdens reparatie raammechanisme is deurgreep gebroken en gewoon terug geplaatst, bij reparatie airco pomp is deze scheef gemonteerd en maar met 2 van de 3 bouten vast gezet. probleem in aandrijving nog steeds niet opgelost enz.
Kort om garantie stelt niets voor.


De meest recente reviews van Schakel Nieuw Overvecht

Dhr./mevr. ()

17-05-2019
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
In de avond chatcontact gehad over de betreffende occasion. Gelijk werden we een dag later teruggebeld door Giorgio. Wat een prettig contact. We spraken een tijdstip af en kwamen onverhoopt veel eerder aan dan aanvankelijk de bedoeling was. Voor Giorgio geen probleem. We kregen een hartelijk ontvangst, hij wist wie hij voor zich had. Hij was totaal niet opdringerig, gaf ons de tijd om de auto te bekijken en was bovenal open, eerlijk en transparant. Na de proefrit hebben we een fijn afsluitend gesprek gehad. We kijken er naar uit om volgende week de auto op te halen en hem nogmaals te bedanken voor zijn goede zorgen. Deze man is een aanwinst voor het bedrijf.

Mireille (Utrecht)

23-12-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Persoonlijke aandacht, meeleven en eerlijkheid. Wat ze zeggen op hun website dragen ze uit. Hele fijne garage en personeel.

De meest recente reviews van Schakel Nieuwegein

Piet (Nieuwegein)

19-01-2019
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
9
Beschrijving
Top



Top


Mart (Rosmalen)

25-10-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
1e beurt 'FORD' treffelijke uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

De meest recente reviews van Schakel Woerden

T (De meern)

16-05-2019
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Kwam al even over de vloer in De Meern. Doordat ik meer bij mijn vriendin ben in Woerden dan thuis en mijn auto toch moet onderhouden, ben ik eens gaan kijken bij de Ford in Woerden. Wat een enorm verschil. De ontvangst is al uitbundiger dan ik ooit gewent ben. Wat een verschil met ontvangst in Utrecht. Daar kun je soms minuten voor een balie staan te wachten waarna ze je met een chagrijnige smoel staan aan te kijken of er water brandt. Gewoonweg een nummer ben je daar. Ondanks dat het in Woerden om een kleinere garage gaat kunnen ze er in Utrecht nog veel van hen leren.

Ik ben keurig geïnformeerd door de man achter de balie (Arjan) en legde me keurig voor wat de beste opties waren. Heb gekozen voor het volledige pakket. Kost wat maar dan heb je ook wat. Auto blijkt bij ophalen keurig te zijn gewassen en gestofzuigd. Heb ik niet eerder mee gemaakt bij de vestiging in Utrecht.

Na de zomer komt de auto van mijn vriendin, ondanks dat het geen Ford is ook bij deze garage in onderhoud. Blijkbaar doen ze alle merken. Bedankt voor de goede zorgen Ford Woerden!

Groet Ton

Nineke (Woerden)

17-02-2019
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Aanschaf van een gebruikte Ford Focus. Alles was weer top geregeld!

De meest recente reviews van Schakel Schoonhoven

J. (Schoonhoven)

20-04-2019
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Voor aankoop en onderhoud een betrouwbaar bedrijf. Hebben een naam hoog te houden in de regio. Dit lukt vrijwel altijd!
Een kleine misser is meer dan prima opgelost door de heer T. Roos.

Simon (Ijsselstein )

12-02-2018
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Ik heb net een nieuw fiesta gekocht , Wat een top service , vriendelijk verkopers . geweldig service ,
Bedankt aan de team van Ford en een speciaal bedankt aan Koen Blansjaaar

De meest recente reviews van Schakel Krimpen

Peter (Capelle aan den ijssel)

03-12-2018
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
n.v.t.
Deskundigheid
n.v.t.
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
0
Beschrijving
Door tussenkomst van Peter de Goede is het probleem wat ontstaan was bij de aankoopkeuring naar behoren opgelost.
Hiervoor mijn dank.

Peter (Capelle aan den ijssel)

14-11-2018
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
nee
Service
1
Deskundigheid
1
Prijskwaliteit
1
Gemiddelde
1
Beschrijving
Voor de eerste keer hier geweest, tevens de laatste keer.
Aankoopkeuring laten uitvoeren van een tweedehands Ford Streetka cabriolet.
Nadat de keuring was uitgevoerd en ik de sleutel terug kreeg en naar de auto liep, zag ik dat er een scheur in de achterruit zat.
Ik ben gelijk naar binnen gegaan om dit te melden. De monteur wist van niks en de collega's achter de balie ook niet. Als advies kreeg ik om het via mijn verzekering te verhalen. Te bizar voor woorden.
Nog een mail gestuurd, maar hier wordt gewoon niet op gereageerd. Ze doen net of ze achterlijk zijn. Eens maar nooit meer.
 
0
 
sluiten