• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Vestigingen Reviews
 

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

8,6
1908 reviews
8,9
service
8,8
deskundigheid
98%
beveelt ons aan
8,2
prijs-kwaliteit

De meest recente reviews van FordStore Schakel Utrecht

Ida (Utrecht )

25-07-2019
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Heel vriendelijk geholpen! We hebben hier een auto gekocht en toen we daar een probleem mee hadden, hebben ze dit kosteloos gerepareerd.
Voordat we bij deze dealer kwamen, hebben ze bij onze vorige auto een probleem opgelost waar andere garagehouders geen raad mee wisten.
Kundig en vriendelijke medewerkers.

Jo (Maarssen)

12-07-2019
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
nee
Service
1
Deskundigheid
1
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
3,7
Beschrijving
Hoe troggel je een man van 90 geld af.
Mijn auto werd daar stuk gebracht om de auto uit te lezen duurde 4 dagen voor het kon gebeuren. Ze konden geen verbinding krijgen met de computer.Dus moesten ze verder zoeken met een prijs van 100 euro ex btw per uur.(duurde ook 2 dagen) daar kwam er uit de computer moet vernieuwd worden 1500 euro.
rekening onderzoek 212 euro.
De auto is weggehaald en de computer laten testen was goed,uiteindelijk de kabelboom vernieuwd 750 euro.
Dat konden ze bij de ford niet tot de ontdekking komen.
Dus hele slechte service van deze garage.

De meest recente reviews van Schakel Nieuw Overvecht

Dhr./mevr. ()

17-05-2019
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
In de avond chatcontact gehad over de betreffende occasion. Gelijk werden we een dag later teruggebeld door Giorgio. Wat een prettig contact. We spraken een tijdstip af en kwamen onverhoopt veel eerder aan dan aanvankelijk de bedoeling was. Voor Giorgio geen probleem. We kregen een hartelijk ontvangst, hij wist wie hij voor zich had. Hij was totaal niet opdringerig, gaf ons de tijd om de auto te bekijken en was bovenal open, eerlijk en transparant. Na de proefrit hebben we een fijn afsluitend gesprek gehad. We kijken er naar uit om volgende week de auto op te halen en hem nogmaals te bedanken voor zijn goede zorgen. Deze man is een aanwinst voor het bedrijf.

Mireille (Utrecht)

23-12-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Persoonlijke aandacht, meeleven en eerlijkheid. Wat ze zeggen op hun website dragen ze uit. Hele fijne garage en personeel.

De meest recente reviews van Schakel Nieuwegein

Piet (Nieuwegein)

19-01-2019
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
9
Beschrijving
Top



Top


Mart (Rosmalen)

25-10-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
1e beurt 'FORD' treffelijke uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

De meest recente reviews van Schakel Woerden

T (De meern)

16-05-2019
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Kwam al even over de vloer in De Meern. Doordat ik meer bij mijn vriendin ben in Woerden dan thuis en mijn auto toch moet onderhouden, ben ik eens gaan kijken bij de Ford in Woerden. Wat een enorm verschil. De ontvangst is al uitbundiger dan ik ooit gewent ben. Wat een verschil met ontvangst in Utrecht. Daar kun je soms minuten voor een balie staan te wachten waarna ze je met een chagrijnige smoel staan aan te kijken of er water brandt. Gewoonweg een nummer ben je daar. Ondanks dat het in Woerden om een kleinere garage gaat kunnen ze er in Utrecht nog veel van hen leren.

Ik ben keurig geïnformeerd door de man achter de balie (Arjan) en legde me keurig voor wat de beste opties waren. Heb gekozen voor het volledige pakket. Kost wat maar dan heb je ook wat. Auto blijkt bij ophalen keurig te zijn gewassen en gestofzuigd. Heb ik niet eerder mee gemaakt bij de vestiging in Utrecht.

Na de zomer komt de auto van mijn vriendin, ondanks dat het geen Ford is ook bij deze garage in onderhoud. Blijkbaar doen ze alle merken. Bedankt voor de goede zorgen Ford Woerden!

Groet Ton

Nineke (Woerden)

17-02-2019
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Aanschaf van een gebruikte Ford Focus. Alles was weer top geregeld!

De meest recente reviews van Schakel Schoonhoven

J.A. (Harderwijk)

07-07-2019
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Wij (mijn vrouw en ik) hebben net een tweedehands Ford Focus uit 2011 voor mijn vrouw gekocht bij Ford Schakel te Schoonhoven en gisteren, zaterdag 6 juli, de auto opgehaald. Vanaf het eerste contact tot en met het ophalen van de auto is onze contactpersoon Jeroen de Pater geweest, de vestigingsmanager.

Wij zijn uitermate te spreken over de persoonlijke en oprechte aandacht van de heer De Pater. Dat maken wij bij andere Ford dealers wel eens anders mee. Dus dikke pluim.

Nette prijs voor de auto, waarbij wij elkaar snel hebben gevonden en ik denk beiden niet het onderste uit de kan wilden. Dus respect naar beide zijden. De auto stond in de showroom, zowel bij koop als bij het ophalen. Bij aflevering zijn de afspraken omtrent nog uit te voeren onderhoud e.d. goed nagekomen. Wij werden verrast met een grote strik op de auto en ook de bekende bos bloemen. Leuk die aandacht, ook voor een tweedehands auto. En slotbouten werden er bij het ophalen ook nog opgezet.

Een heeeeeeel klein minpuntje, er was een lakstift beloofd, maar degene die voorhanden was, bleek tussen koop en ophalen in het ongerede te zijn geraakt en kon niet worden terg gevonden. Misschien wordt die nog nagestuurd (stille hoop) ??

Verder dus met recht zeer tevreden en met recht een dikke pluim (warme douche :-) in de termen van een consumentenprogramma) voor Ford Schakel Schoonhoven en Jeroen de Pater in het bijzonder!!

Nogmaals heel hartelijk dank van tevreden klanten.

J. (Schoonhoven)

20-04-2019
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Voor aankoop en onderhoud een betrouwbaar bedrijf. Hebben een naam hoog te houden in de regio. Dit lukt vrijwel altijd!
Een kleine misser is meer dan prima opgelost door de heer T. Roos.

De meest recente reviews van Schakel Krimpen

Peter (Capelle aan den ijssel)

03-12-2018
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
n.v.t.
Deskundigheid
n.v.t.
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
0
Beschrijving
Door tussenkomst van Peter de Goede is het probleem wat ontstaan was bij de aankoopkeuring naar behoren opgelost.
Hiervoor mijn dank.

Peter (Capelle aan den ijssel)

14-11-2018
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
nee
Service
1
Deskundigheid
1
Prijskwaliteit
1
Gemiddelde
1
Beschrijving
Voor de eerste keer hier geweest, tevens de laatste keer.
Aankoopkeuring laten uitvoeren van een tweedehands Ford Streetka cabriolet.
Nadat de keuring was uitgevoerd en ik de sleutel terug kreeg en naar de auto liep, zag ik dat er een scheur in de achterruit zat.
Ik ben gelijk naar binnen gegaan om dit te melden. De monteur wist van niks en de collega's achter de balie ook niet. Als advies kreeg ik om het via mijn verzekering te verhalen. Te bizar voor woorden.
Nog een mail gestuurd, maar hier wordt gewoon niet op gereageerd. Ze doen net of ze achterlijk zijn. Eens maar nooit meer.
 
0
 
sluiten