• 1200 Auto verkopen per jaar
  • Altijd meer dan 300 auto’s op voorraad
  • 6 Erkende Ford Dealers in de randstad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag
Home Vestigingen Reviews
 

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

8,6
1881 reviews
8,9
service
8,8
deskundigheid
98%
beveelt ons aan
8,2
prijs-kwaliteit

De meest recente reviews van Ford Utrecht Leidsche Rijn

Chris (Leiden)

16-09-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3

Jac (Amsterdam )

30-08-2018
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
nee
Service
4
Deskundigheid
n.v.t.
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
4
Beschrijving
Na mijn vorige review ontving ik onmiddellijk een reactie. Met excuses. Binnen twee werkdagen zou contact met me worden opgenomen.
U snapt 'm al. Weer niets gehoord.

De meest recente reviews van Ford Utrecht Nieuw Overvecht

Wais (Veldhoven)

21-09-2018
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Begin februari 2018 heb ik een Toyota Aygo (occasion) aangeschaft en ben naast de aankoop ook zeer tevreden over de service van de medewerkers van deze vestiging.

Voordat ik de vestiging bezocht heeft de verkoopadviseur de heer G. Luiken al mijn vragen telefonisch beantwoord. Verder heeft hij via Watsapp alle foto's van de voertuig gestuurd die door mij zijn opgevraagd. Zelfs van de kleinste gebruikssporen. Ik woon in de buurt van Eindhoven en wilde niet voor niets naar Utrecht rijden. Zo wist ik zeker dat ik niet voor verrassingen zou komen te staan.

Tijdens de eerste bezoek aan de vestiging ben ontzettend vriendelijk ontvangen door de heer G. Luiken. Hij heeft me uiteindelijk ook de auto verkocht. Ik zie mezelf als een kritische autokoper. De houding van de heer Luiken was professioneel en zeer meedenkend.

Tijdens de verkoop werd me medegedeeld dat ik zes maanden garantie heb op het voertuig. In die zes maanden heb ik twee keer beroep moeten doen op de garantie en de laatste keer zelfs paar weken voor het einde van de garantietermijn. Alles werd kwalitatief goed opgelost en ik had geen moment het gevoel dat Ford Overvecht het vervelend of onterecht vond dat ik een beroep deed op de garantie.

Ik ben tot op heden ontzettend blij met de aankoop. Een groot compliment gaat uit naar de heer Luiken en zijn collega's van de werkplaats.

Ga zo door!

Dhr./mevr. ()

16-08-2017
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Super service. Aanschaf nieuwe fiesta. Superauto!!

De meest recente reviews van Ford Utrecht Nieuwegein

Aron (Nieuwegein)

03-09-2018
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Vlak voor de vakantie even langs gereden om te informeren naar een loslatend deurrubber. Er werd een monteur geroepen die dit direct voor mij verhielp. Kostenloos omdat het een vaker voorkomend euvel zou zijn, ondanks dat mijn auto al lang uit de garantie is. Perfecte service!

Pieter (Cothen)

06-08-2018
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9,7
Beschrijving
Prima! Ging voor een nieuwe Kuga. Duidelijk gesprek, concreet en het gevoel dat ik (en mijn belang) serieus worden genoemen. Waren zo klaar. Rij nu in een prachtige Kuga. Auto komt ook hier in onderhoud.

De meest recente reviews van Ford Utrecht Woerden

Math (Woerden )

28-08-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Uiterst servicegericht, vriendelijk, meedenken en oploseingsgericht

R (Woerdense verlaat )

29-11-2017
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Al jaren Klant Bij Ford in Woerden.Altijd zeer vriendelijk. Snel en vakkundige service Arjan Vos en Team ga zo dooor! !

De meest recente reviews van Schakel Schoonhoven

Simon (Ijsselstein )

12-02-2018
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Ik heb net een nieuw fiesta gekocht , Wat een top service , vriendelijk verkopers . geweldig service ,
Bedankt aan de team van Ford en een speciaal bedankt aan Koen Blansjaaar

Jan (Lopik)

14-12-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

De meest recente reviews van Schakel Krimpen

Rudolf (Krimpen aan den ijssel)

07-06-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Ik heb die ervaring met Ad dus niet, communicatie probleem! Ik ga er van uit dat bij een beurt groot of klein APK incl. gratis + ruitenwisser zoals vermeld is. Mocht dit niet het geval zijn hoor ik dit graag. Mischien een hint ik zie op de site alleen de boven laag van personeel let wel verkopen is een, maar de tweede wordt zeer zeker uit door de competentie vanuit het onderhoud personeel van de garage besteld dus ook van deze vaklieden een foto zou niet misstaan!!!!

Patrick (Apeldoorn)

09-02-2018
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
5
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
7,7
Beschrijving
Een jaar geleden bij deze Ford garage een Ford Mondeo gekocht. Prima geholpen en goede service nadat we de auto 1 dag hadden de riem er af liep. Maar....nu 12 maanden later moest deze auto voor apk keuring en wat blijkt de achterste remblokken en remschijven volledig versleten mocht er geen km. meer mee rijden en kwam ook niet door de keuring. Dit na een goeie 12000 km terwijl je mag verwachten dat een auto wordt afgeleverd met remschijven en remblokken waar je nog wel meer mee kunt rijden dan maar 12000 km. Hier telefonisch contact met de garage over opgenomen ze zouden terug bellen maar dat gebeurde niet. Opnieuw gebeld en als antwoord gekregen dat ze hier niets aan doen. Erg teleurstellend .....had er meer van verwacht.