• 1200 Auto verkopen per jaar
  • Altijd meer dan 300 auto’s op voorraad
  • 6 Erkende Ford Dealers in de randstad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag
Home Vestigingen Reviews
 

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

8,6
1874 reviews
8,9
service
8,8
deskundigheid
99%
beveelt ons aan
8,2
prijs-kwaliteit

De meest recente reviews van Ford Utrecht Leidsche Rijn

Pim (Harmel)

11-06-2018
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
nee
Service
1
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
4,5
Beschrijving
Vrijdag liet de auto me in de steek. Gebeld en de diagnose was: accu leeg. Maar ik had geen recht op assistentie want de auto had volgens de computer in april moeten komen voor een beurt.

Lang verhaal kort: de ANWB kwam na anderhalf uur. Nieuwe accu van gekocht. Nu op zoek naar een garage voor een beurt. Een garage met enige begrip en coulance.

Han ()

06-02-2018
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
We hebben een jonge Ford Focus gekocht bij dit bedrijf. Onze vorige auto was al een enige tijd in onderhoud bij Ford Utrecht, en de snelle en vriendelijke service heeft ons doen besluiten onze huidige auto daar aan te schaffen.

De verkoper had alle aandacht voor onze wensen en de auto is naar volle tevredenheid afgeleverd.
Onlangs (net na het verstrijken van de garantietermijn) deed zich een probleem voor met de auto waardoor deze niet meer kon rijden. De auto is door Ford Assistance (lees: ANWB) naar een andere dealer gebracht. Toen ik dit voorlegde aan Ford Utrecht heeft deze besloten om de kosten volledig te vergoeden. Een pluim voor dit bedrijf en voor de verkoper met wie ik steeds contact had over de reparatie.

De meest recente reviews van Ford Utrecht Nieuw Overvecht

Dhr./mevr. ()

16-08-2017
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Super service. Aanschaf nieuwe fiesta. Superauto!!

L. ()

03-08-2017
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3

De meest recente reviews van Ford Utrecht Nieuwegein

Cees (Gouda)

11-03-2018
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Zeer prettig, toen ik voor het eerst met hen belde. daarna uitegbreid vragen kunnen stellen, zodat ik daarna de keuze maakte om vanuit Gouda naar hen toe te gaan voor een proefrit. Tijdens proefrit werd mijn, nu vorige Ford Focus getaxeerd én gewassen! Nadat alle vragen zonder enige vorm van druk, werden doorgenomen en beantwoord, zijn we tot een goede deal gekomen. Professioneel, zeer correct en nuchtere verkoper.

Bram (Huissen)

28-11-2017
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Ik heb in september mijn Ford S-Max daar gekocht. We waren snel over de prijs eens. Bij thuiskomst bleek mijn achterportier niet meer open te gaan ivm kinderslot wat verkeerd zat. Kon ik bij de forddealer bij mij in Arnhem op laten lossen. Super service!

De meest recente reviews van Ford Utrecht Woerden

R (Woerdense verlaat )

29-11-2017
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Al jaren Klant Bij Ford in Woerden.Altijd zeer vriendelijk. Snel en vakkundige service Arjan Vos en Team ga zo dooor! !

Els (Woerden)

27-10-2017
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Top geholpen, duidelijk en komen altijd hun afspraken na.

De meest recente reviews van Schakel Schoonhoven

Simon (Ijsselstein )

12-02-2018
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Ik heb net een nieuw fiesta gekocht , Wat een top service , vriendelijk verkopers . geweldig service ,
Bedankt aan de team van Ford en een speciaal bedankt aan Koen Blansjaaar

Jan (Lopik)

14-12-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

De meest recente reviews van Schakel Krimpen

Rudolf (Krimpen aan den ijssel)

07-06-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Ik heb die ervaring met Ad dus niet, communicatie probleem! Ik ga er van uit dat bij een beurt groot of klein APK incl. gratis + ruitenwisser zoals vermeld is. Mocht dit niet het geval zijn hoor ik dit graag. Mischien een hint ik zie op de site alleen de boven laag van personeel let wel verkopen is een, maar de tweede wordt zeer zeker uit door de competentie vanuit het onderhoud personeel van de garage besteld dus ook van deze vaklieden een foto zou niet misstaan!!!!

Patrick (Apeldoorn)

09-02-2018
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
5
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
7,7
Beschrijving
Een jaar geleden bij deze Ford garage een Ford Mondeo gekocht. Prima geholpen en goede service nadat we de auto 1 dag hadden de riem er af liep. Maar....nu 12 maanden later moest deze auto voor apk keuring en wat blijkt de achterste remblokken en remschijven volledig versleten mocht er geen km. meer mee rijden en kwam ook niet door de keuring. Dit na een goeie 12000 km terwijl je mag verwachten dat een auto wordt afgeleverd met remschijven en remblokken waar je nog wel meer mee kunt rijden dan maar 12000 km. Hier telefonisch contact met de garage over opgenomen ze zouden terug bellen maar dat gebeurde niet. Opnieuw gebeld en als antwoord gekregen dat ze hier niets aan doen. Erg teleurstellend .....had er meer van verwacht.