Home Personenauto's Tourneo Courier

Ford Tourneo Courier

Ford Tourneo Courier
Een intelligente MPV
Vanaf € 269,-
p.m. met Ford Options
 

Het beste van 2 werelden

De Ford Tourneo Courier biedt het beste van twee werelden. Je zou hem kunnen zien als een sportieve bestelwagen, maar hij is tegelijkertijd een fijne gezinsauto met verrassend veel ruimte. Dankzij de schuifdeuren en de grote bagageruimte met zijn slimme inrichting kunt u met deze auto alle kanten uit.

v.a. € 23.850,-

Groter van binnen dan van buiten

Wie in deze compacte MPV stapt, komt al snel tot de conclusie dat de Ford Tourneo Courier van binnen groter is dan hij van buiten lijkt. U moet het zelf maar eens ervaren bij een van de vestigingen van de Schakel Autogroep. De vijf zitplaatsen bieden volop ruimte en comfort, maar als u minder passagiers heeft, kunt u de bagageruimte vergroten tot gigantische afmetingen. Flexibiliteit zoals het een MPV betaamt.

Ford Tourneo Courier

Let op de details

Interessant is de in hoogte verstelbare hoedenplank. Daarmee kunt u uw bagage netjes in twee lagen vervoeren. Zware of breekbare dingen onderin, de hoedenplank erover heen als tweede laadvloer en voila: zet de rest er maar op. Ook fijn: die schuifdeuren achterin, waardoor in- en uitladen zelfs in krappe parkeerplaatsen een makkie wordt, en die dakrails bovenop. En wat denkt u van het Ford Easy Fuel-systeem: tanken zonder dop, want de tank sluit zichzelf.

Rijgemak

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het rijden. De Tourneo Courier is voorzien van befaamde Ford-technologie, waardoor het rijgemak groot wordt. Dat begint bij de bekroonde EcoBoost-motor, sterk, schoon en zuinig, of een 1.6 liter diesel. Daarmee is het altijd soepel en prettig rijden. Lichten en ruitenwissers schakelen automatisch in als het nodig is, en natuurlijk heeft u airco en Cruise Control. U zult verrast zijn door de scherpe prijs van deze auto.

Kenmerken Options aanbieding

 

Contante prijs

Aanbetaling

Totaal kredietbedrag

Vaste debet rentevoet

Jaarlijks kostenpercentage

Duur overeenkomst

Termijnbedrag p.m.

Slottermijn

Totaal te betalen bedrag

Tourneo Courier

€ 23.100

€ 6.801

€ 16.299

4.9%

4.9%

37 mnd

€ 269

€ 8.445

€ 18.139

De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via FCE Bank en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

Ford Tourneo Courier
Ford Tourneo Courier

Prestaties & maten

Tankinhoud
(benzine) liter
Acceleratie 0-100 km/u
12,3 sec
Verbruik snelweg
4,6 L/100km
CO2 uitstoot
115 gr/km
Topsnelheid
173 km/u
Verbruik stad
6,1 L/100km
Verbruik gecombineerd
5,1 L/100km
Energielabel
Energielabel C
4157mm
 
2650mm
 
1768mm
 
2060mm
 
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.

Aanbiedingen

actie
Personenauto aanbiedingen
Personenautoaanbiedingen
Bekijk hier onze personenauto aanbiedingen. Profiteer nu van extra hoge kortingen op onze voorraadmodellen.
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 19,95.
 
Direct contact?
Bel me