• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Vestigingen Reviews Reviews Schakel Woerden
 

Reviews Schakel Woerden


9,1
30 reviews
9,2
service
9,2
deskundigheid
100%
beveelt ons aan
8,8
prijs-kwaliteit

T (De meern)

16-05-2019
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Kwam al even over de vloer in De Meern. Doordat ik meer bij mijn vriendin ben in Woerden dan thuis en mijn auto toch moet onderhouden, ben ik eens gaan kijken bij de Ford in Woerden. Wat een enorm verschil. De ontvangst is al uitbundiger dan ik ooit gewent ben. Wat een verschil met ontvangst in Utrecht. Daar kun je soms minuten voor een balie staan te wachten waarna ze je met een chagrijnige smoel staan aan te kijken of er water brandt. Gewoonweg een nummer ben je daar. Ondanks dat het in Woerden om een kleinere garage gaat kunnen ze er in Utrecht nog veel van hen leren.

Ik ben keurig geïnformeerd door de man achter de balie (Arjan) en legde me keurig voor wat de beste opties waren. Heb gekozen voor het volledige pakket. Kost wat maar dan heb je ook wat. Auto blijkt bij ophalen keurig te zijn gewassen en gestofzuigd. Heb ik niet eerder mee gemaakt bij de vestiging in Utrecht.

Na de zomer komt de auto van mijn vriendin, ondanks dat het geen Ford is ook bij deze garage in onderhoud. Blijkbaar doen ze alle merken. Bedankt voor de goede zorgen Ford Woerden!

Groet Ton

Nineke (Woerden)

17-02-2019
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Aanschaf van een gebruikte Ford Focus. Alles was weer top geregeld!

Rijk (Woerden)

23-11-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Wij rijden al vele jaren met een Ford. Onderhoud en APK worden altijd tot volle tevredenheid door de garage uitgevoerd. Bij onvoorziene werkzaamheden en kosten worden wij vooraf geïnformeerd. Prima service en deskundige uitleg door de heer Arjen Vos. Hij luistert goed naar de klant en heeft veel aandacht voor de persoolijke benadering van de klant.

R (Woerden)

21-10-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
6
Deskundigheid
6
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
6,7
Beschrijving
Laatst voor onderhoud geweest. Is Arjen er niet meer? Heb hem voor mijn gevoel al heel lang niet meer gezien. Hoop dat hij er nog wel is, want je merkt meteen dat de servicegraad beduidend minder is. Service is voor mij toch een reden om te blijven komen.

Math (Woerden )

28-08-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Uiterst servicegericht, vriendelijk, meedenken en oploseingsgericht

R (Woerdense verlaat )

29-11-2017
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Al jaren Klant Bij Ford in Woerden.Altijd zeer vriendelijk. Snel en vakkundige service Arjan Vos en Team ga zo dooor! !

Els (Woerden)

27-10-2017
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Top geholpen, duidelijk en komen altijd hun afspraken na.

Lucja (Woerden)

06-02-2017
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Altijd zeer behulpzaam en vriendelijk.

Mark (Dronten)

06-02-2017
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Toon (Den haag)

01-02-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Altijd vriendelijk personeel in de gemoedelijke sfeer. Valt mij op dat het team qua samenstelling alle lange tijd vast is. Dat zegt denk ik genoeg. Een echte 'ouderwetse' garage waar de klant nog koning is. Ik ben zelf niet meer woonachtig in Woerden, maar kom er speciaal voor onderhoud naar toe. Puur en alleen om de sfeer en behandeling die je er ondergaat. Ga zo door!

Bianca (Woerden)

27-01-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Ford voor een onderhoudsbeurt gebracht en vervanging distributieriem.
Zeer vriendelijke medewerkers en mijn auto was keurig schoongemaakt en gestofzuigd!

Dhr./mevr. ()

26-01-2016
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
Uitstekende en snelle service, was klaar voordat ik mijn koffie op had.

William (Ijsselstein)

11-01-2016
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Erg prettige ervaring gehad, zeer open en welkom ontvangen. Ik kom hier vaker terug

Kim (Woerden)

08-01-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Erg goede service van Arjen Vos van FORD Woerden! Ik was geen fan van de service bij FORD, vooral vanwege de kosten. Arjen heeft het e.e.a. bekeken en kon mij een zeer goed voorstel doen. Ik had veel vragen over bepaalde dingen van mijn auto en iedere keer weer beantwoorde hij deze geduldig en zorgde dag alles werd meegenomen in mijn 5-jarige servicebeurt.

Renate (Woerden )

26-10-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7

F (Haastrecht)

23-10-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,7
Beschrijving
Vriendelijk ontvangen.Afspraak is afspraak. Ben nu 2x geweest en alles ging zoals afgesproken.

Dinie (Woerden)

19-10-2015
Reden bezoek
Aankoop onderdelen en/of accessoires
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8
Beschrijving
Gewoon geweldig, afspraak maken ging goed, service was prima.

D (Woerden)

14-10-2015
Reden bezoek
Aankoop onderdelen en/of accessoires
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9
Beschrijving
Vriendelijk deskundig snel en adqwaat

P (Almere)

06-10-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
7,7

Posto Matrassen/ Anja (Woerden)

02-10-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,7
Beschrijving
Altijd prima! Niets aan toe te voegen. Onderschat niet de waarde van goede service.

Elma (Woerden)

30-09-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Vriendelijke medewerkers. Bij binnenkomst word je direct persoonlijk met je naam aangesproken. Denken mee met de klant. Deskundig.

Jannie (Woerden)

28-09-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Ik word altijd erg serieus genomen en ze luisteren goed.

j.l. (De meern)

24-08-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,7

Rein (Woerden)

21-08-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

jeannette (Woerden)

21-08-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
prima

Pauline (Woerden)

11-08-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
super goede, snelle service!!

W.F.J. (Utrecht)

31-07-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
In orde , ouderwetse uitstekende service 13 jaar lang

Dhr./mevr. ()

16-07-2015
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

WFJ (Utrecht)

03-07-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3

M (Woerden)

23-06-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Al jaren goede ervaringen en service met zowel het merk als de medewerkers van het bedrijf
 
0
 
sluiten