• 1200 Auto verkopen per jaar
  • Altijd meer dan 300 auto’s op voorraad
  • Ford dealer met 6 vestigingen in de Randstad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag
Home Vestigingen Reviews Reviews Ford Utrecht Nieuwegein
 

Reviews Ford Utrecht Nieuwegein


8,8
33 reviews
9,1
service
9,1
deskundigheid
100%
beveelt ons aan
8,3
prijs-kwaliteit

Mart (Rosmalen)

25-10-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
1e beurt 'FORD' treffelijke uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Aron (Nieuwegein)

03-09-2018
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Vlak voor de vakantie even langs gereden om te informeren naar een loslatend deurrubber. Er werd een monteur geroepen die dit direct voor mij verhielp. Kostenloos omdat het een vaker voorkomend euvel zou zijn, ondanks dat mijn auto al lang uit de garantie is. Perfecte service!

Pieter (Cothen)

06-08-2018
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9,7
Beschrijving
Prima! Ging voor een nieuwe Kuga. Duidelijk gesprek, concreet en het gevoel dat ik (en mijn belang) serieus worden genoemen. Waren zo klaar. Rij nu in een prachtige Kuga. Auto komt ook hier in onderhoud.

Cees (Gouda)

11-03-2018
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Zeer prettig, toen ik voor het eerst met hen belde. daarna uitegbreid vragen kunnen stellen, zodat ik daarna de keuze maakte om vanuit Gouda naar hen toe te gaan voor een proefrit. Tijdens proefrit werd mijn, nu vorige Ford Focus getaxeerd én gewassen! Nadat alle vragen zonder enige vorm van druk, werden doorgenomen en beantwoord, zijn we tot een goede deal gekomen. Professioneel, zeer correct en nuchtere verkoper.

Bram (Huissen)

28-11-2017
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Ik heb in september mijn Ford S-Max daar gekocht. We waren snel over de prijs eens. Bij thuiskomst bleek mijn achterportier niet meer open te gaan ivm kinderslot wat verkeerd zat. Kon ik bij de forddealer bij mij in Arnhem op laten lossen. Super service!

E.P. (Mijdrecht)

14-10-2017
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Uitstekend!!!!
Een aanbeveling als men een auto zou willen kopen.

A. J. M. (Nieuwegein )

12-12-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8,7

Ron (Nieuwegein)

03-02-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Vriendelijk en betrouwbaar

Angelina (Uithoorn)

02-02-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Ford schakel Nieuwegein is mijn vaste garage! En als je dan beseft dat het ruim een half uur weg is, denk je misschien ze is gek! Maar een garage moet je gelijk een goed gevoel geven! Dit kreeg ik bij deze garage! Als ik bel maken ze altijd tijd voor je! Ze helpen je op weg en zijn heel vriendelijk!
Ik kan iedereen Ford schakel Nieuwegein aanraden!!!!

jose (Utrecht)

26-01-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Mike (Houten)

26-01-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Goed geholpen, goede service.

Angelina (Uithoorn)

21-01-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Ford schakel Nieuwegein is mijn vaste garage! En als je dan beseft dat het ruim een half uur weg is, denk je misschien ze is gek! Maar een garage moet je gelijk een goed gevoel geven! Dit kreeg ik bij deze garage! Als ik bel maken ze altijd tijd voor je! Ze helpen je op weg en zijn heel vriendelijk!
Ik kan iedereen Ford schakel Nieuwegein aanraden!!!!

Kees ()

18-01-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9
Beschrijving
Bijzonder goed ! Snelle service, zeer klantvriendelijk bij de Receptie.

Willem (De meern)

11-01-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8

Hans (Nieuwegein)

30-10-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Prima service, deskundig en correct!

cock (Nieuwegein)

23-10-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

Hans (Nieuwegein)

30-09-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8
Beschrijving
Altijd een prettige ontvangst en wordt goed geholpen en er wordt geluisterd naar je als er specifieke problemen zijn. Zeer tevreden

Cees (Nieuwegein)

28-09-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Goed en prettig contact

M.C. (Nieuwegein)

22-09-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9
Beschrijving
steeds vriendelijke en correcte behandeling

Willem (Nieuwegein)

14-09-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3

Harry (Nieuwegein )

13-08-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Na de overname van de fa.. Roeleveld , waar ik de auto al in onderhoud had, heeft de Schakelgroep dit naar mijn volle tevredenheid de service naadloos overgenomen. De huidige receptie medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Chapeau!!

E. (Nieuwegein)

07-08-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

Dhr./mevr. ()

06-08-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
Vriendelijk personeel, wordt altijd fijn geholpen.

B.J. (Houten)

05-08-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
9
Beschrijving
Ik heb weinig ervaring met Ford Utrecht Nieuwegein. Het is de tweede overname van autobedrijf Swart Nieuwegein.

De prijs/kwaliteit is moeilijk te beoordelen zonder specificatie.
Jaarlijkse onderhoudsbeurt 1 uur werkplaatsbezoek € 229,--.

Harmke (Schoonhoven)

03-08-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Gerwin (Nieuwegein)

27-07-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Prima service! Aan de telefoon goed geholpen en de werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd. Ik vond alleen anderhalf uur wachten voor een zomercheck en update navigatie wat aan de lange kant.

albert (Nieuwegein)

20-07-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
goed, zaken kundig en het belangrijkste is dat ze weten wie wij zijn!

ps: als klant heb ik ze eens een grote doos gebak gestuurd en dan weet u hoe wij over de garage denken.

anton (Nieuwegein)

14-07-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
snelle en goede afspraken over reparatie en kostenplaatje

Adriaan (Nieuwegein)

03-07-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Prettige contacten en snelle service.

Dhr./mevr. ()

29-06-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Prima en snel geholpen.

Annie (Nieuwegein)

28-06-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
8

E.C. (Nieuwegein)

26-06-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8

Martijn (Nieuwegein)

25-06-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8
Beschrijving
Zeer klantvriendelijk; als er onverwachte handelingen uitgevoerd moeten worden, wordt dit altijd van tevoren overlegd. De auto is altijd op tijd klaar en wordt (na een grote beurt) door de wasstraat gereden. Niets op aan te merken!
 
0
 
sluiten