• 1200 Auto verkopen per jaar
  • Altijd meer dan 300 auto’s op voorraad
  • Ford dealer met 6 vestigingen in de Randstad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag
Home Vestigingen Reviews Reviews Ford Utrecht Nieuw Overvecht
 

Reviews Ford Utrecht Nieuw Overvecht


8,5
161 reviews
8,7
service
8,7
deskundigheid
96%
beveelt ons aan
7,9
prijs-kwaliteit

Dhr./mevr. (Woerden)

07-11-2018
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Voor een mooie prijs een goede tweedehands Focus kunnen kopen. Goed geholpen door verkoper Hans! Bedankt

Dhr./mevr. (Vianen )

24-10-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Deze deskundige medewerkers staan weer klaar.
Wederom goede service en netjes gebeld van te voren dat mijn taxi weer klaar is.
Ik kan iedereen deze garage aanbevelen.

Dhr./mevr. ()

23-10-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Super service, snel geholpen en niet duur

Kees (Utrecht)

25-09-2018
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
nee
Service
3
Deskundigheid
5
Prijskwaliteit
4
Gemiddelde
4
Beschrijving
Slechte service. Afspraken worden niet nagekomen. Leenauto gevraagd bij onderhoudsbeurt en APK, leenauto was niet beschikbaar op de dag van de afspraak. Met een taxi naar mijn werk gegaan, op eigen kosten!
Wanneer je telefonisch een afspraak wil maken sta je tijden in de wacht en als je uiteindelijk iemand aan de lijn hebt verbreekt men de verbinding. Wanneer je eindelijk de juiste medewerker weer aan de telefoon hebt, zucht hij diep en lijkt hoorbaar geïrriteerd.
Mij niet meer gezien bij Ford schakelgroep Utrecht-Overvecht. 🤨
Kees uit Utrecht.

Wilfred (Montfoort)

25-09-2018
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
nee
Service
7
Deskundigheid
6
Prijskwaliteit
1
Gemiddelde
4,7
Beschrijving
Ford Fiesta gekocht prima auto maar veel te duur gekocht blijkt achteraf.. Jammer had hoge verwachtingen van dealer.

Wais (Veldhoven)

21-09-2018
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Begin februari 2018 heb ik een Toyota Aygo (occasion) aangeschaft en ben naast de aankoop ook zeer tevreden over de service van de medewerkers van deze vestiging.

Voordat ik de vestiging bezocht heeft de verkoopadviseur de heer G. Luiken al mijn vragen telefonisch beantwoord. Verder heeft hij via Watsapp alle foto's van de voertuig gestuurd die door mij zijn opgevraagd. Zelfs van de kleinste gebruikssporen. Ik woon in de buurt van Eindhoven en wilde niet voor niets naar Utrecht rijden. Zo wist ik zeker dat ik niet voor verrassingen zou komen te staan.

Tijdens de eerste bezoek aan de vestiging ben ontzettend vriendelijk ontvangen door de heer G. Luiken. Hij heeft me uiteindelijk ook de auto verkocht. Ik zie mezelf als een kritische autokoper. De houding van de heer Luiken was professioneel en zeer meedenkend.

Tijdens de verkoop werd me medegedeeld dat ik zes maanden garantie heb op het voertuig. In die zes maanden heb ik twee keer beroep moeten doen op de garantie en de laatste keer zelfs paar weken voor het einde van de garantietermijn. Alles werd kwalitatief goed opgelost en ik had geen moment het gevoel dat Ford Overvecht het vervelend of onterecht vond dat ik een beroep deed op de garantie.

Ik ben tot op heden ontzettend blij met de aankoop. Een groot compliment gaat uit naar de heer Luiken en zijn collega's van de werkplaats.

Ga zo door!

Dhr./mevr. ()

16-08-2017
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Super service. Aanschaf nieuwe fiesta. Superauto!!

L. ()

03-08-2017
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3

Marianne ()

03-08-2017
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

P (Leusden)

31-05-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

A (Utrecht)

26-05-2016
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
nee
Service
1
Deskundigheid
1
Prijskwaliteit
1
Gemiddelde
1
Beschrijving
Niet erg tevreden
Nieuwe ford fiesta via lease maatschappij, op eens wilde deze niet meer in de achteruit versnelling.
ANWB heeft mij op weg geholpen en de volgende dag heb ik mijn auto naar Ford Utrecht Overvecht gebracht.
Het lukte ze maar niet om de versnellingsbak goed af te stellen :( Een soap van acht weken en meerdere bezoeken eer de versnellingsbak gemaakt was. Het leek alsof de monteur bang was om te gaan werken. Ik denk dat hij het liefst zag dat ik het er maar mee deed zo
Intussen ging de antidiefstal klep van de brandstof tank kapot. Zij hadden de verkeerde ter vervanging besteld, heeft dus ook twee weken geduurd.
Tijdens een van die bezoeken zag (dezelfde luie) monteur opeens een druppel koelvloeistof en begon daarover ipv het probleem wat speelde. Dit bleek een moertje of bout van de thermostaat te zijn dat een beetje los zat.. Raar. In elk geval afgelopen week was mijn auto eindelijk klaar.
Ik vond mijn auto opeens wel lawaaierig, maar dacht dat het aan mij lag. Ik rij een diesel en vervangend vervoer was een benzine, ik dacht dat het daaraan lag.
Nu za mijn zoon gisteren met mij in de auto en hij maakte er direct een opmerking over , waarom maakt je auto zoveel lawaai papa?
Nadat ik de auto inspecteerde blijkt de plaat rechts, net voor de pasagiersdeur uit te steken, alsof de auto verkeerd op de brug was gezet.
Bij snelheden boven 135 km prr uur gaat de hele auto fluiten
Ik heb er een kriebelig gevoel aan over gehouden.
Morgen neem ik contact op met de leasemaatschappij en laat ik de auto volledig nakijken door een onafhankelijk garage bedrijf.

Dhr./mevr. ()

23-02-2016
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Zelfs de reparatie aan een ander merk prima uitgevoerd! Super service!!

Cees (Laren (n-h))

01-02-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
8,3

Kees (Utrecht)

27-01-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
Afspraken worden goed nagekomen en extra aandachtpunten worden ook behandeld,gecontroleerd en indoen nodig na toestemming verholpen

Dhr./mevr. ()

12-01-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
Prima geholpen.

Familie (Utrecht)

24-12-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
nee
Service
4
Deskundigheid
3
Prijskwaliteit
2
Gemiddelde
3
Beschrijving
Wij brengen onze ford focus al meer dan 5 jaar naar dit bedrijf voor APK en onderhoud. Helaas zijn onze ervaringen de afgelopen twee jaar slecht en komen we er niet meer terug.

Vorig jaar bleek er tijdens de APK van alles aan de hand te zijn met onze auto. Op drie punten werd hij afgekeurd. De reparatie zou honderden euro's bedragen. We vertrouwden het niet helemaal en hebben de auto daarom voor een second opinion naar een onafhankelijke APK keuring gebracht. Hier bleek dat twee van de drie gevonden tekortkomingen niet terecht waren. We zijn toen terug naar Ford Utrecht gegaan. Zij baalden ervan en hebben kosteloos een nieuwe APK-keuring gedaan waaruit dezelfe conclusie bleek en er dus een veel goedkopere reparatie uitkwam.

Dit jaar voordeel van de twijfel gegeven en opnieuw voor APK en onderhoud naar Ford Utrecht gebracht. Ditmaal bleek dat de stelmotor voor een koplamp kapot was (reparatie ruim 200 EUR) en de accu vervangen moest worden (99 EUR). Wederom een second opinion gedaan. Hier bleek de accu nog prima te zijn. De stelmotor bleek i.d.d. wel kapot, maar werd voor 30 EUR gerepareerd.

Jullie begrijpen onze conclusie: wij komen niet meer meer terug bij Ford Utrecht.

Annika ()

09-11-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

Marijke (Utrecht)

30-10-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7

Johan (Utrecht)

26-10-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7
Beschrijving
Prima service

Arjan (Utrecht)

19-10-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Onderhoud gebeurt altijd zoals van tevoren afgesproken, en voor de afgesproken prijs.

Joost (Utrecht)

05-10-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Goede en snelle afwerking van de 9 jaren beurt.

Dhr./mevr. ()

05-10-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Corina (Utrecht)

29-09-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Sinds de aankoop van mijn Ford Ka, fijne samenwerking gehad m.b.t de koop van de lease auto. Goede begeleiding gehad m.b.t. tot het repareren van mijn voorwiel na een ongelukkig ongeval. Samen gekeken naar financiele mogelijkheden, kwamen met een goed initiatief tot kosten besparing.

Jan (Utrecht)

26-09-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
8
Beschrijving
Ik ben zeer tevreden. met de service

Vincent (Nieuwegein)

25-09-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8
Beschrijving
Goede service en duidelijke toelichtingen.
Ideeal zo'n haal en brengservice.
Goede diagnose en advies voor onderhoud: aan de klant de keuze wat hij wil

R (Utrecht)

22-09-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
4
Gemiddelde
6,7

wim (2 de daalsedijk 36)

14-09-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Dhr./mevr. ()

08-09-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
Goed ontvangst, fiets stond netjes klaar. Voorafgaand gebeld en overlegd ivm reparatie. Ik kreeg de auto netjes gewassen terug.

Harm (Utrecht)

31-08-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

Jeanine (Rhenen)

26-08-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Al vele jaren tot volle tevredenheid klant. Zelfs nu ik niet meer in de buurt woon kom ik toch voor de servicebeurten en bandenwissel van mijn auto.

richard (Utrecht)

26-08-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
n.v.t.
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
8
Beschrijving
op 19/08 jl afspraak om 09.00 uur garage Hudsondreef voor een
Ford Motorcraft Service.
Om 09.10 verdween auto in de garage en werd na ca 3 kwartier
weer buitengereden. Alle service-acties afgevinkt. De klant heeft
geen zicht op de werkzaamheden. vertrouwenskwestie.
Het is dus een vertrouwenskwestie.

Dhr./mevr. ()

10-08-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
8
Beschrijving
Vervangend vervoer stond klaar. Onderhoudsbeurt was snel uitgevoerd.

C.H. (Fazantenkamp 120)

06-08-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8,3

gerda g (Utrecht)

31-07-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Jan (Utrecht)

14-07-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Louter positief (zoveelste auto).

Nel (Utrecht )

07-07-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7
Beschrijving
Prima!!

Martien (Wederik 22, 3405 dk benschop)

02-07-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

Piet (Krimpen aan den ijssel)

18-05-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
n.v.t.
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
9
Beschrijving
Goed

Wim (Lekkerkerk)

15-05-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Rene (Capelle aan den ijssel)

15-05-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Gerrit Jan (Krimpen aan den ijssel)

12-05-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Vestiging Krimpen

Gerrit Jan (Krimpen aan den ijssel)

12-05-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Zeer klantvriendelijk.
Het gaat om de vestiging Krimpen!!

C.P.J . (Capelle aan den ijssel)

12-05-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
7
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
7
Beschrijving
adequaat

Dhr./mevr. ()

20-03-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
8

alie (Utrecht)

07-03-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,7

bas (Utrecht)

02-03-2015
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8
Beschrijving
Recent een tweedehands Ford Focus Wagon bij dit bedrijf aangeschaft.

Hans (Tilburg)

02-03-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
8
Beschrijving
Ik vond het heel prettig om, vlak voordat de auto opgehaald zou worden, nog een telefoontje te krijgen om te checken of de wagen wel op tijd op de afgesproken plek zou staan.
Verder zijn alle door mij aangegeven punten naar volle tevredenheid opgelost.

Yvo ('s-gravenhage)

28-02-2015
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Andre (Utrecht)

18-02-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Hanneli (Maartensdijk)

16-02-2015
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Ik bedank Jasper Bouman van Ford Leidserijn voor de goede service die hij mij heeft gegeven !

Nico (Utrecht)

11-02-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
De service en prettige behandelingen en goede adviezen
is reeds vele jaren mijn ervaring

Tim (Utrecht)

09-02-2015
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3

F.P.J. (Bilthoven)

02-02-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
7,3

gerda (Utrecht)

27-01-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
zoals altijd gerichte directe hulp. Mijn band was kapot evenals de velg en na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt is dit perfect verholpen

Nico (Maarssen)

27-01-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7
Beschrijving
Ontvangst bij binnenkomst was vriendelijk. Ook de toelichting op de servicebeurt was correct.

Richard (Maarsseb)

19-01-2015
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
5
Gemiddelde
7

Joh. C. (Utrecht)

13-01-2015
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
4
Gemiddelde
7
Beschrijving
Persoonlijk vind ik 120 euro voor een benzineklepje + het spuiten ervan knap aan de prijs.

Eric (Breukelen)

23-12-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Uitstekend advies, vriendelijke benadering,

M.J. (Utrecht)

22-12-2014
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
n.v.t.
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
8

Joost (Maarssenbroek)

22-12-2014
Reden bezoek
Aankoop onderdelen en/of accessoires
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
5
Gemiddelde
7
Beschrijving
Had start problemen met mijn Fiesta na opladen van de accu bleek toch dat de accu van dien aard was voor vervangen van een nieuwe accu wat ook gebeurt is. Start weer ok. Maar toch vond ik dat de accu na 2 jaar vernieuwd moest worden wel erg snel, dit is mij nog nooit eerder overkomen zelfs niet na vier en meerdere jaren.
Mvg, J.Stigter

Bennie (Nieuwegein)

22-12-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
netjes ontvangen en snel en vakkundig geholpen door de verkoper.

Flip (Utrecht)

19-12-2014
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Dik tevreden

Dhr./mevr. ()

09-12-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
7
Deskundigheid
7
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7

Peter (Utrecht)

09-12-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7

Jeannette (Lisse)

25-11-2014
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
10

dick (Utrecht.)

24-11-2014
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8
Beschrijving
Ze weten waar ze over praten , klein min puntje er lopen ook wat personeel die wel iets aan hun klantvriendelijk kunnen werken .

Nanda (Utrecht)

20-11-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7
Beschrijving
Alles netjes volgens afspraak.

Arjen ()

14-11-2014
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Klantvriendelijk, transparant, neemt de tijd, keurige aflevering.

Richard (Vleuten)

12-11-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8,3

Nico (Utrecht)

10-11-2014
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

Dagmar (Utrecht)

06-11-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
nee
Service
5
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
6,3
Beschrijving
Kon iets beter.
Reparatie werd gezegd dat deze drie uur duurde. Na vijf uur was de auto nog niet klaar. Bleek de hele dag in beslag te nemen.
Kosten van de huurauto is erg hoog! Vaak tien euro, hier het dubbele.
Kan zijn dat het in de ochtend druk is, waardoor je wat langer op je beurt moet wachten.

Pluspunt is klantvriendelijk bij de servicebalie (verkoop stapt niet op je af. Dit weet ik in de tijd dat ik nog zoekende was naar een auto. Daarom heb ik ook mijn auto niet bij deze garage gekocht).

Ik beveel dit bedrijf aan alleen als je gebonden bent an Utrecht. Mijn eigen Ford garage vindt ik beter qua dienstverlening en tevens is het onderhoud van het pand ook moderner en frisser.

Gerard (Maarssen-dorp [gem. stichtsevecht])

06-11-2014
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7

Dhr./mevr. ()

03-11-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Eva (Utrecht)

30-10-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Prima en fijne service. Zeer behulpzaam. Tot zover ben ik tevreden over mijn aangeschafte auto. Ik heb hem nu een week. Rijd heerlijk en netjes afgeleverd.

Dirk (Utrecht)

28-10-2014
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Vriendelijke receptionist behulpzaam en kundig

J. (Utrecht)

20-10-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7

Jane (Utrecht)

20-10-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Prima service weer!

Joop (Utrecht)

06-10-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Prima service, goede afspraken, geen verrassingen met de rekening.

Suzanne (Utrecht)

05-10-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Dhr./mevr. ()

30-09-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Jolet (Utrecht)

26-09-2014
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Al jaren heb ik uitstekende ervaringen met Ford Utrecht, al 3x een auto gekocht. Bij de werkplaatsreceptie weten zij wie je bent en ook wat voor soort klant je bent. Heel handig!
Goede service, ze houden je tijdens een reparatie goed op de hoogte van de voortgang, niets dan lof over dit bedrijf. In de 11 jaar dat ik klant ben nog nooit een vervelende ervaring gehad!

Dhr./mevr. ()

12-09-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,7

e (Maartensdijk)

01-09-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

corrie (Groenekan)

15-08-2014
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Theo (Utrecht)

14-08-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,7
Beschrijving
Sinds vele jaren mijn vertrouwde ford dealer.

Jan (Utrecht)

10-08-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
7
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7
Beschrijving
De auto is 28/o7 2014 voor een service beurt geweest .De prijs 220 euro
op 8aug gingen alle lampen branden en dat we niet meer verder mochten auto rijden .Ik denk dus dat er iets fout is gegaan met de service beurt.
Dat er iets niet goed is vastgezet.
verder ging het meestal wel goed.

Marcel (Maarsen)

05-08-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Uitstekend

gerda g (Utrecht)

28-07-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
prima service om afspraak te maken via internet, leuke bejegening en fijn dat ik tijdens de wachttijd lekker aan het werk kon.

Chris (Utrecht)

26-07-2014
Reden bezoek
Aankoop onderdelen en/of accessoires
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

Gerard (Maarssen [gem. stichtsevecht])

25-07-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
vriendelijk personeel,juiste afspraak en prijsopgave,naar te vredenheid uit gevoerd

C.D (Utrecht.)

16-07-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Mijn ervaring met de Ford is uitstekend.

Jessica (Utrecht)

14-07-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
5
Deskundigheid
5
Prijskwaliteit
4
Gemiddelde
4,7
Beschrijving
Pluspunten:
-op korte termijn afspraak maken voor onderhoud
-goede uitleg en transparante prijs afspraken

Minpunten:
-erg prijzig
-klantvriendelijkheid was matig

Ellen (De meern)

11-07-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
10

Annemarij (Bilthoven)

04-07-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8
Beschrijving
Prima dienstverlening, duidelijke uitleg aan klant zonder verstand van zaken

Annemarie (Utrecht)

23-06-2014
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
7
Deskundigheid
7
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7
Beschrijving
Kleine beurt gedaan, rwemschijven schoongemaakt en ingevet, omdat ze knarsen bij het remmen. Helaas knarste de remmmen de volgende dag weer bij het wegrijden.
Auto spic en span schoongewassen weer opgehaald 's middags.

henk (Utrecht)

18-06-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

YVONNE (Utrecht)

18-06-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
UITSTEKENDE SERVICE

Joop (Utrecht)

16-06-2014
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,7
Beschrijving
Goede info vooraf, altijd overleg over bijwerk. Auto wordt schoon afgeleverd.

Hennie (Maarssen)

16-06-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Dhr./mevr. ()

12-06-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8

Wilma (Utrecht)

04-06-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Michiel (Utrecht)

02-06-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7
Beschrijving
Positief, thuis gebracht en opgehaald omdat er geen leenfiets beschikbaar was.
Duidelijke uitleg over 2 verschillende beurten. Auto was snel klaar/ 's middags.

Nynke (Utrecht)

01-06-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

jeroen (Volendam)

27-05-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Prima in orde

Hannie (De meern)

27-05-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

R.R. (Wassenaar)

20-05-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Aan belanghebbenden,
In mijn woonplaats zitten meerdere garages die een servicebeurt uit kunnen voeren. Dicht in de buurt van m'n winkel in Den Haag zit een grote Forddealer.
Toen ik recht op de man aan Tom Hols vroeg of hij de auto liever terug naar Utrecht wilde hebben reageerde hij zodanig enthousiast dat ik geen moment meer twijfelde. En, na toch wel wat moeite om de auto te halen en te brengen ben ik zeer tevreden met de diensten van Ford Utrecht !!

peter (Hilversum)

16-05-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

dick (Utrecht)

05-05-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7

Selma (Utrecht)

05-05-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

Raymond (De meern)

28-04-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Een hele vriendelijke ontvangst. Showroom overzichtelijk en netjes met een ruime sortering.

Dhr./mevr. ()

22-04-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Suzanne (Utrecht)

21-04-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,7
Beschrijving
Bij de winter>zomerbandenwissel wordt alles meteen goed nagekeken. Het enige nadeel met een oudere auto is dat ze altijd iets vinden :-).

Tanja (Ijsselstein)

17-04-2014
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Fijn bedrijf. Erg goede, sympathieke verkopers

Richard (Vleuten)

15-04-2014
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Service, deskundigheid en vriendelijkheid zijn de 3 sleutelwoorden die passen bij dit bedrijf. 2 jaar geleden een Mondeo gekocht en altijd uitstekend geholpen. 8 april voor winterbanden wissel geweest en naar huis gegaan met een koop van een nieuwe Focus! Zeer tervreden.

Mvg Richard de Jonge

Astrid (Waddinxveen)

07-04-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3

Dirk (Utrecht)

03-04-2014
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Ans (Utrecht)

01-04-2014
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
8

gl (Utrecht)

01-04-2014
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
7
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,3

Jane (Utrecht)

01-04-2014
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Prima!

Hennie (Maarssen)

01-04-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Dhr./mevr. ()

31-03-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
Top! Uitstekende dienstverlening. Afspraak online gemaakt, werd al snel bevestigd. Vragen die ik bij het maken van de afspraak had geplaatst werden snel telefonisch beantwoord. Afspraken werden gewoon goed nagekomen, zoals het hoort. Al met al zeer tevreden!

kees (Utrecht)

27-03-2014
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
ik ben nu drie jaar klant bij fordschakelautogroep en ervaar een fijne en integere behandeling.ook de werkzaamheden aan mijn fusion en vragen daar over en aanmerkingen worden naar volledige tevredenheid verwerkt.

Sander (Utrecht)

18-03-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7

Menno (Oud zuilen)

17-03-2014
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Prima bedrijf; goede en duidelijke communicatie over de uit te voeren werkzaamheden, vragen en wijzigingen in de opdracht werden accuraat en duidelijk opgepakt.
Uitstekende service, ik werd zelfs thuisgebracht door een medewerker!

Dhr./mevr. ()

13-03-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
7
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,3
Beschrijving
zeer vriendelijk personeel en goed geholpen

dick (Utrecht)

10-03-2014
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8,3

Jolet (Utrecht)

04-03-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Al jaren maak ik gebruik van deze garage. Ze kennen mij bij naam, hebben mij ook geholpen toen mijn auto total loss was. Ik heb intussen 3x een andere auto bij hen gekocht.
Dit had ik echt niet gedaan als ik niet tevreden over hen was. Ik heb zelfs een keer de directeur een mail gestuurd en aangegeven dat hij zich gelukkig mocht prijzen met dergelijke gemotiveerde medewerkers.

Dhr./mevr. ()

04-03-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

corine (Montfoort)

03-03-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Nel (Maarssen)

03-03-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Nico (Utrecht)

24-02-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Ervaringen zijn zeer goed, daarom ben ik al jaren klant.

En nu nog even een kleine noot:bij controle van de geleverde fiesta blijkt, dat in het linkerportier de afsluitdop van de raamopening ontbreekt.Daarvoor kom ik éen dezer dagen wel langs.

Peter (Enschede)

24-02-2014
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Arno (Utrecht)

10-02-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Martin (Utrecht)

10-02-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
Ik heb sinds 2 jaar een Ford Focus als lease auto. Zeer tevreden over de auto, maar ook over deze dealer. Eigenlijk niets bijzonders met de auto aan de hand, enkel regulier onderhoud. Ik hoef de kosten uiteraard niet direct zelf te betalen, dus heb daar geen mening over. Wel wordt ik altijd snel en vriendelijk geholpen. Ook die keer toen ik even voor de vakantie langs reed en dacht dat er iets mis was met de koelvloeistof werd ik direct prima geholpen.

Dirk (Utrecht)

07-02-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Hans (Hoogkarspel)

03-02-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Dhr./mevr. ()

03-02-2014
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Nico (Maarssen)

28-01-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
Netjes behandelt door personeel aan de balie. door de lage Km stand was de uit vielen de kosten weer mee. Keurig gedaan.

kees (Utrecht)

27-01-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

Margie (Utrecht)

27-01-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Het jaarlijks onderhoud (en evt APK) laat ik bij Ford Hudsondreef doen. Ik word altijd gebeld voordat er een onderdeel moet worden vervangen. Heel attent.
Tussendoor kom ik nog wel eens om lampjes en dergelijke te laten vervangen. Ook dan word ik altijd zeer goed en snel geholpen.

Peter (Utrecht)

23-01-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
Ik ben erg blij met de onderhoudsbeurt. Ford denkt met mij mee om de kosten laag te houden en dat vind ik erg fijn. Ook was ik blij verrast dat de auto was gewassen toen ik hem ophaalde :-) Super!

Suresh (Utrecht)

21-01-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Rolf (Utrecht)

20-01-2014
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
6
Gemiddelde
8,7

Frank (1611bz bovenkarspel pijlkruid 22)

16-01-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3

Astrid (Harmelen)

12-01-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Heel erg prettig. Fijn en deskundig geholpen. We zijn erg blij met de auto.

Marise (Santpoort)

04-01-2014
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
Fijne verkoper en leuke auto. Lekker snel met mail beamtwoorden!

Erik Jan (Utrecht)

30-12-2013
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Correct, betrouwbaar, altijd glashelder over te verwachten kosten. Een belletje bij elke afwijking... en aardige jongens ook nog.

Hans (Den haag)

28-12-2013
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8
Beschrijving
Hallo,

Een week geleden mijn Ford Ka opgehaald en ben zeer tevreden met de verloop van ontvangst tot aflevering. (ofwel vele malen beter dan bij de con collega met de vogeltjes)

Dhr./mevr. ()

23-12-2013
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
1
Gemiddelde
5,7

A.A. (Utrecht)

19-12-2013
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Uiterst korrekte medewerkers aan de balie die alles voor je doen wat je van ze vraagt. Beslist uiterst tevreden klant ben ik.

D (Maartensdijk)

12-12-2013
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
Prima!

Charles (Wijk bij duurstede)

02-12-2013
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
7
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
9
Beschrijving
alles perfect vriendelijk en zeer correct alleen jammer dat je een leenauto moet huren vanaf € 31,00 per dag
mijn reparative heeft maar liefs drie en een halve week geduurd dus heb ik dat maar niet gedaan

Joop (Utrecht)

30-11-2013
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3

Ludger (Utrecht)

27-11-2013
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Snel en goed geholpen. Telkens bevestigingsmail van afspraken.

Gerard (Maarssen[gem.stichtsevecht)

25-11-2013
Reden bezoek
Aankoop onderdelen en/of accessoires
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
tot nu toe zeer tevreden over alle werkzaamheden en service,en klantvriendelijke medewerkers

Riena (Nijkerk)

22-11-2013
Reden bezoek
Aankoop onderdelen en/of accessoires
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

Frank (Utrecht)

05-11-2013
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
8,7

Dhr./mevr. ()

28-10-2013
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
6
Deskundigheid
6
Prijskwaliteit
5
Gemiddelde
5,7
Beschrijving
Top

Arie (2921 as krimpen aan den ijssel)

28-10-2013
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Beperkte schade aan achterdeur. Tijdige afspraak, reparatie binnen de afgesproken tijd klaar.

Leon (Krimpen aan den ijssel)

28-10-2013
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
8,7

Jantine (Utrecht )

24-09-2013
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8,3
 
0
 
sluiten