Home Vestigingen Reviews
 

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

8,6
1863 reviews
8,9
service
8,8
deskundigheid
99%
beveelt ons aan
8,2
prijs-kwaliteit

De meest recente reviews van Ford Utrecht Leidsche Rijn

J. (Nieuwegein)

26-01-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

Martijn (Utrecht)

26-01-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
Ford Utrecht Leidsche Rijn vorige week bezocht voor onderhoud. Duidelijke uitleg en keurig gebeld voor dingen die diende te worden vervangen.

De meest recente reviews van Ford Utrecht Nieuw Overvecht

Dhr./mevr. ()

16-08-2017
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Super service. Aanschaf nieuwe fiesta. Superauto!!

L. ()

03-08-2017
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3

De meest recente reviews van Ford Utrecht Nieuwegein

E.P. (Mijdrecht)

14-10-2017
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Uitstekend!!!!
Een aanbeveling als men een auto zou willen kopen.

A. J. M. (Nieuwegein )

12-12-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
8,7

De meest recente reviews van Ford Utrecht Woerden

Els (Woerden)

27-10-2017
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Top geholpen, duidelijk en komen altijd hun afspraken na.

Lucja (Woerden)

06-02-2017
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Altijd zeer behulpzaam en vriendelijk.

De meest recente reviews van Schakel Krimpen

Sam (Krimpen ad ijssel)

12-10-2017
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
nee
Service
5
Deskundigheid
n.v.t.
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
5
Beschrijving
Helaas laat de comnunicatie of service van een bepaalde medewerker te wensen over.
Pas na 1 week kon de voorruit vervangen worden. Okay..dat kan gebeuren. Telefonisch de vraag gesteld of de APK via online afspraak maken de ruutewissers er toch bij horen, was commentaar van Ad dat dit alleen het geval is bij goedkeuring. Bij afkeuring krijg je geen ruitenwissers??ik dacht juist dat als je ruitenwissers versleten zijn en dit wordt geconstateerd tijdens dr APK dat dit dan meteen vervangen wordt of zoals normaal de wissrs op je voorstoel wordr gelegd. Vandaag haalde ik de auto op ba het verlagen cd voorruit of hij het me nogmaals kon uitleggen zodater geen onduidelijkheid is. Nogmaals verklaarde hij dat de actie gratis ruitewissers alleen verkregen kon worden na goedkeuring, want anders verdienen ze er niks aan als mensen bij reparatie van afgekeurde onderdelen ergens anders laten repareren. Vreemd, want bij navraag bij Ardea en Kalmthout gaat het toch echt om het maken van een online afspraak van APK(zoals voorgaande jaren) dus heb Ad duidijk grmaakt dat ik i middels wel de agsoraak bij Adres heb gemaakt. En voir mij voortaan geen Ford Schakel Krimpen meer. Ik heb zelf 2 Fords en.mijn moeder ook. Dus deze klandizie raken ze kwijt . Echt heel jammer ook cd botte manier waarop hij ook vaak vooral een vrouw te woord staat. Ik neem nog contact op met de vestigingsmanager.

C. (Capelle aan den ijssel)

24-10-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
8,3
Beschrijving
Auto voor onderhoudsbeurt gebracht, kon er op wachten. Kop koffie, krantje, en 1,5 uur later klaar. Toppie (leestafel zou nog prettiger zijn}.

De meest recente reviews van Schakel Schoonhoven

Jan (Lopik)

14-12-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

Jeroen (Schoonhoven)

16-01-2016
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3

De meest recente reviews van Vink & Evag

Arie (Schiedam)

18-05-2017
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
9
Beschrijving
Vanmiddag even langs geweest voor after sales service
Top geholpen

Arie (Schiedam)

28-12-2016
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8
Beschrijving
Afgelopen zaterdag mijn nw Ford Mondeo afgehaald en met spijt afscheid genomen van mijn vorige Mondeo
Inruil prijs wat weinig maar zo voelt het altijd denk ik maar een mooie prijs met extra's voor de nieuwe
Aflevering verliep wat moeizaam maar alles toch nog goed gekomen.
Geduldig personeel wat de tijd voor je neemt
Staan open voor bepaalde specifieke wensen
Zeker een aanrader zoals ik het voel