• 1200 Auto verkopen per jaar
  • Altijd meer dan 300 auto’s op voorraad
  • 6 Erkende Ford Dealers in de randstad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag
Home Vestigingen Reviews
 

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

8,6
1890 reviews
8,9
service
8,8
deskundigheid
98%
beveelt ons aan
8,2
prijs-kwaliteit

De meest recente reviews van Ford Utrecht Leidsche Rijn

Bart (Woerden)

05-10-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Goede ervaring, snel geholpen sms en ophalen was erg gezellig! Dikke 10

Chris (Leiden)

16-09-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,3

De meest recente reviews van Ford Utrecht Nieuw Overvecht

Dhr./mevr. (Woerden)

07-11-2018
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Voor een mooie prijs een goede tweedehands Focus kunnen kopen. Goed geholpen door verkoper Hans! Bedankt

Dhr./mevr. (Vianen )

24-10-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Deze deskundige medewerkers staan weer klaar.
Wederom goede service en netjes gebeld van te voren dat mijn taxi weer klaar is.
Ik kan iedereen deze garage aanbevelen.

De meest recente reviews van Ford Utrecht Nieuwegein

Mart (Rosmalen)

25-10-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
1e beurt 'FORD' treffelijke uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Aron (Nieuwegein)

03-09-2018
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Vlak voor de vakantie even langs gereden om te informeren naar een loslatend deurrubber. Er werd een monteur geroepen die dit direct voor mij verhielp. Kostenloos omdat het een vaker voorkomend euvel zou zijn, ondanks dat mijn auto al lang uit de garantie is. Perfecte service!

De meest recente reviews van Ford Utrecht Woerden

R (Woerden)

21-10-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
6
Deskundigheid
6
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
6,7
Beschrijving
Laatst voor onderhoud geweest. Is Arjen er niet meer? Heb hem voor mijn gevoel al heel lang niet meer gezien. Hoop dat hij er nog wel is, want je merkt meteen dat de servicegraad beduidend minder is. Service is voor mij toch een reden om te blijven komen.

Math (Woerden )

28-08-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Uiterst servicegericht, vriendelijk, meedenken en oploseingsgericht

De meest recente reviews van Schakel Schoonhoven

Simon (Ijsselstein )

12-02-2018
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Ik heb net een nieuw fiesta gekocht , Wat een top service , vriendelijk verkopers . geweldig service ,
Bedankt aan de team van Ford en een speciaal bedankt aan Koen Blansjaaar

Jan (Lopik)

14-12-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

De meest recente reviews van Schakel Krimpen

Peter (Capelle aan den ijssel)

14-11-2018
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
nee
Service
1
Deskundigheid
1
Prijskwaliteit
1
Gemiddelde
1
Beschrijving
Voor de eerste keer hier geweest, tevens de laatste keer.
Aankoopkeuring laten uitvoeren van een tweedehands Ford Streetka cabriolet.
Nadat de keuring was uitgevoerd en ik de sleutel terug kreeg en naar de auto liep, zag ik dat er een scheur in de achterruit zat.
Ik ben gelijk naar binnen gegaan om dit te melden. De monteur wist van niks en de collega's achter de balie ook niet. Als advies kreeg ik om het via mijn verzekering te verhalen. Te bizar voor woorden.
Nog een mail gestuurd, maar hier wordt gewoon niet op gereageerd. Ze doen net of ze achterlijk zijn. Eens maar nooit meer.

Rudolf (Krimpen aan den ijssel)

07-06-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9
Beschrijving
Ik heb die ervaring met Ad dus niet, communicatie probleem! Ik ga er van uit dat bij een beurt groot of klein APK incl. gratis + ruitenwisser zoals vermeld is. Mocht dit niet het geval zijn hoor ik dit graag. Mischien een hint ik zie op de site alleen de boven laag van personeel let wel verkopen is een, maar de tweede wordt zeer zeker uit door de competentie vanuit het onderhoud personeel van de garage besteld dus ook van deze vaklieden een foto zou niet misstaan!!!!