• Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Vestigingen Reviews
 

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

8,6
1898 reviews
8,9
service
8,8
deskundigheid
98%
beveelt ons aan
8,2
prijs-kwaliteit

De meest recente reviews van FordStore Schakel Utrecht

Nina (Driebruggen)

22-01-2019
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
nee
Service
2
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
2
Gemiddelde
4
Beschrijving
Ruim een jaar geleden kocht ik hier een nieuwe auto.
Sindsdien is het alleen maar wachten, nog meer bellen, nog een keer mailen, nog meer wachten.
Slechte afhandeling van lopende zaken.

Rowdy (Ijsselstein)

21-11-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Alweer zeer goed geholpen.
Zeer vriendelijk personeel die je altijd service gericht zijn.
TOP!

De meest recente reviews van Schakel Nieuw Overvecht

Mireille (Utrecht)

23-12-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Persoonlijke aandacht, meeleven en eerlijkheid. Wat ze zeggen op hun website dragen ze uit. Hele fijne garage en personeel.

W (Wijk bij duurstede )

18-12-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9

De meest recente reviews van Schakel Nieuwegein

Piet (Nieuwegein)

19-01-2019
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
9
Beschrijving
Top



Top


Mart (Rosmalen)

25-10-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
1e beurt 'FORD' treffelijke uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

De meest recente reviews van Schakel Woerden

Nineke (Woerden)

17-02-2019
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Aanschaf van een gebruikte Ford Focus. Alles was weer top geregeld!

Rijk (Woerden)

23-11-2018
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Wij rijden al vele jaren met een Ford. Onderhoud en APK worden altijd tot volle tevredenheid door de garage uitgevoerd. Bij onvoorziene werkzaamheden en kosten worden wij vooraf geïnformeerd. Prima service en deskundige uitleg door de heer Arjen Vos. Hij luistert goed naar de klant en heeft veel aandacht voor de persoolijke benadering van de klant.

De meest recente reviews van Schakel Schoonhoven

Simon (Ijsselstein )

12-02-2018
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Ik heb net een nieuw fiesta gekocht , Wat een top service , vriendelijk verkopers . geweldig service ,
Bedankt aan de team van Ford en een speciaal bedankt aan Koen Blansjaaar

Jan (Lopik)

14-12-2016
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7,7

De meest recente reviews van Schakel Krimpen

Peter (Capelle aan den ijssel)

03-12-2018
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
ja
Service
n.v.t.
Deskundigheid
n.v.t.
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
0
Beschrijving
Door tussenkomst van Peter de Goede is het probleem wat ontstaan was bij de aankoopkeuring naar behoren opgelost.
Hiervoor mijn dank.

Peter (Capelle aan den ijssel)

14-11-2018
Reden bezoek
Andere reden
Aanbeveling
nee
Service
1
Deskundigheid
1
Prijskwaliteit
1
Gemiddelde
1
Beschrijving
Voor de eerste keer hier geweest, tevens de laatste keer.
Aankoopkeuring laten uitvoeren van een tweedehands Ford Streetka cabriolet.
Nadat de keuring was uitgevoerd en ik de sleutel terug kreeg en naar de auto liep, zag ik dat er een scheur in de achterruit zat.
Ik ben gelijk naar binnen gegaan om dit te melden. De monteur wist van niks en de collega's achter de balie ook niet. Als advies kreeg ik om het via mijn verzekering te verhalen. Te bizar voor woorden.
Nog een mail gestuurd, maar hier wordt gewoon niet op gereageerd. Ze doen net of ze achterlijk zijn. Eens maar nooit meer.
 
0
 
sluiten