• 1200 Auto verkopen per jaar
  • Altijd meer dan 300 auto’s op voorraad
  • 6 Erkende Ford Dealers in de randstad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag
Home Vestigingen Reviews
 

Reviews

Hoe klanten ons beoordelen

8,6
1872 reviews
8,9
service
8,8
deskundigheid
99%
beveelt ons aan
8,2
prijs-kwaliteit

De meest recente reviews van Ford Utrecht Leidsche Rijn

Han ()

06-02-2018
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
We hebben een jonge Ford Focus gekocht bij dit bedrijf. Onze vorige auto was al een enige tijd in onderhoud bij Ford Utrecht, en de snelle en vriendelijke service heeft ons doen besluiten onze huidige auto daar aan te schaffen.

De verkoper had alle aandacht voor onze wensen en de auto is naar volle tevredenheid afgeleverd.
Onlangs (net na het verstrijken van de garantietermijn) deed zich een probleem voor met de auto waardoor deze niet meer kon rijden. De auto is door Ford Assistance (lees: ANWB) naar een andere dealer gebracht. Toen ik dit voorlegde aan Ford Utrecht heeft deze besloten om de kosten volledig te vergoeden. Een pluim voor dit bedrijf en voor de verkoper met wie ik steeds contact had over de reparatie.

Anoniem (Delft)

22-11-2017
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8,7
Beschrijving
Ruim voldoende. Service with a smile. Denkt mee met de klant. Schijnt deze dagen schaars te zijn. En niet bij alle Ford garages heeft men gehoord van klantvriendelijkheid. Hier wordt ook nog wel vervoer voor je geregeld.

De meest recente reviews van Ford Utrecht Nieuw Overvecht

Dhr./mevr. ()

16-08-2017
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Super service. Aanschaf nieuwe fiesta. Superauto!!

L. ()

03-08-2017
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3

De meest recente reviews van Ford Utrecht Nieuwegein

Cees (Gouda)

11-03-2018
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Zeer prettig, toen ik voor het eerst met hen belde. daarna uitegbreid vragen kunnen stellen, zodat ik daarna de keuze maakte om vanuit Gouda naar hen toe te gaan voor een proefrit. Tijdens proefrit werd mijn, nu vorige Ford Focus getaxeerd én gewassen! Nadat alle vragen zonder enige vorm van druk, werden doorgenomen en beantwoord, zijn we tot een goede deal gekomen. Professioneel, zeer correct en nuchtere verkoper.

Bram (Huissen)

28-11-2017
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
9,3
Beschrijving
Ik heb in september mijn Ford S-Max daar gekocht. We waren snel over de prijs eens. Bij thuiskomst bleek mijn achterportier niet meer open te gaan ivm kinderslot wat verkeerd zat. Kon ik bij de forddealer bij mij in Arnhem op laten lossen. Super service!

De meest recente reviews van Ford Utrecht Woerden

R (Woerdense verlaat )

29-11-2017
Reden bezoek
Onderhoud en/of APK
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Al jaren Klant Bij Ford in Woerden.Altijd zeer vriendelijk. Snel en vakkundige service Arjan Vos en Team ga zo dooor! !

Els (Woerden)

27-10-2017
Reden bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Aanbeveling
ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Beschrijving
Top geholpen, duidelijk en komen altijd hun afspraken na.

De meest recente reviews van Schakel Krimpen

Patrick (Apeldoorn)

09-02-2018
Reden bezoek
Aanschaf nieuwe auto
Aanbeveling
ja
Service
5
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
7,7
Beschrijving
Een jaar geleden bij deze Ford garage een Ford Mondeo gekocht. Prima geholpen en goede service nadat we de auto 1 dag hadden de riem er af liep. Maar....nu 12 maanden later moest deze auto voor apk keuring en wat blijkt de achterste remblokken en remschijven volledig versleten mocht er geen km. meer mee rijden en kwam ook niet door de keuring. Dit na een goeie 12000 km terwijl je mag verwachten dat een auto wordt afgeleverd met remschijven en remblokken waar je nog wel meer mee kunt rijden dan maar 12000 km. Hier telefonisch contact met de garage over opgenomen ze zouden terug bellen maar dat gebeurde niet. Opnieuw gebeld en als antwoord gekregen dat ze hier niets aan doen. Erg teleurstellend .....had er meer van verwacht.

Sam (Krimpen ad ijssel)

12-10-2017
Reden bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Aanbeveling
nee
Service
5
Deskundigheid
n.v.t.
Prijskwaliteit
n.v.t.
Gemiddelde
5
Beschrijving
Helaas laat de comnunicatie of service van een bepaalde medewerker te wensen over.
Pas na 1 week kon de voorruit vervangen worden. Okay..dat kan gebeuren. Telefonisch de vraag gesteld of de APK via online afspraak maken de ruutewissers er toch bij horen, was commentaar van Ad dat dit alleen het geval is bij goedkeuring. Bij afkeuring krijg je geen ruitenwissers??ik dacht juist dat als je ruitenwissers versleten zijn en dit wordt geconstateerd tijdens dr APK dat dit dan meteen vervangen wordt of zoals normaal de wissrs op je voorstoel wordr gelegd. Vandaag haalde ik de auto op ba het verlagen cd voorruit of hij het me nogmaals kon uitleggen zodater geen onduidelijkheid is. Nogmaals verklaarde hij dat de actie gratis ruitewissers alleen verkregen kon worden na goedkeuring, want anders verdienen ze er niks aan als mensen bij reparatie van afgekeurde onderdelen ergens anders laten repareren. Vreemd, want bij navraag bij Ardea en Kalmthout gaat het toch echt om het maken van een online afspraak van APK(zoals voorgaande jaren) dus heb Ad duidijk grmaakt dat ik i middels wel de agsoraak bij Adres heb gemaakt. En voir mij voortaan geen Ford Schakel Krimpen meer. Ik heb zelf 2 Fords en.mijn moeder ook. Dus deze klandizie raken ze kwijt . Echt heel jammer ook cd botte manier waarop hij ook vaak vooral een vrouw te woord staat. Ik neem nog contact op met de vestigingsmanager.