• 1200 Auto verkopen per jaar
  • Altijd meer dan 300 auto’s op voorraad
  • Ford dealer met 6 vestigingen in de Randstad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag
Home Personenauto's Tourneo Custom

Tourneo Custom

Tourneo Custom
Met 8 zitplaatsen
 

Alleskunner

Is het een personenauto, een bedrijfsbus of een familiebus? De Ford Tourneo Custom is het allemaal. Zo groot als een bedrijfsbus, zo comfortabel als een personenauto en met zijn 8 zitplaatsen ook een familiebus. Een aanhanger erachter? Geen probleem. Een alleskunner met een scherp prijskaartje.

v.a. € 53.000,-

Hoog op de bok

In deze auto klimt u echt hoog op de bok en u zit er als een koning. Achterin treft u twee zitrijen met elk drie zitplaatsen, waar uw passagiers ook royaal zitten. Eventueel kunt u voorin nog een 3e stoel monteren en dan kunt u zelfs met 9 personen op pad. Daarbij is de kofferruimte ook nog eens groot genoeg voor al hun bagage. Is uw groep kleiner? Dan kunt u stoelen neerklappen – of helemaal verwijderen. Er zijn in de Ford Tourneo Custom maar liefst 16 verschillende indelingen mogelijk.

Stijlvolle MPV

Voor zo’n grote MPV is het design van de Ford Tourneo Custom bijzonder stijlvol. Hij heeft echt een Ford-gezicht met die mooie grille, en een mooie lijn waardoor hij niet zo kolossaal lijkt als hij is. Bovendien is er bij het design gedacht aan de aerodynamica. Die is optimaal waardoor de auto zuiniger is geworden.

Veel fijne extra’s

De Ford Tourneo Custom is uitgerust met alles wat een personenauto prettig maakt. Denk aan de airco en het mooie audiosysteem, lederen bekleding en navigatiesysteem. Rijdend waant u zich in een comfortabele grote middenklasser en zeker niet in een bedrijfsbus. Wél zit er veel power onder de motorkap: de Custom trekt eventueel ook nog een aanhanger van maximaal 2000 kg mee.

Custom Tourneo
Custom Tourneo

Prestaties & maten

Tankinhoud
60 liter
Acceleratie 0-100 km/u
14 sec
Verbruik snelweg
5.1 L/100km
CO2 uitstoot
129 gr/km
Topsnelheid
165 km/u
Verbruik stad
6.4 L/100km
Verbruik gecombineerd
5.6 L/100km
Energielabel
4418mm
 
mm
 
1845mm
 
2137mm
 
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.

Aanbiedingen

Ford Personenauto aanbiedingen, Ford dealer Schakel Autogroep
actie
Personenauto aanbiedingen
Personenautoaanbiedingen
Bekijk hier onze personenauto aanbiedingen. Profiteer nu van extra hoge kortingen op onze voorraadmodellen.
Ford Bedrijfswagen aanbiedingen, Ford garage Schakel Autogroep
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft aanbiedingen
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 29,-.