• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Personenauto's Mustang Mach-E

Pre -Order nu: Mustang Mach-E

/uploads/images/Actiemodellen/Mach%20-%20E/Banner_Mustang_MachE.jpg
Vanaf 49.925
 

Volledig elektrische Ford Mustang Mach-E: krachtig, stijlvol en met groot rijbereik

Voor het eerst in 55 jaar breidt Ford de Mustang-familie uit. Het fameuze Mustang-logo prijkt nu ook op een gloednieuwe, volledig elektrische SUV: de Ford Mustang Mach-E. Vrijheid, vooruitgang, snelheid en een ietwat rebels karakter kenmerken de Ford Mustang. De karaktertrekjes van de bestverkochte sportcoupé ter wereld vinden nu hun weg naar de wereld van elektrische mobiliteit.

Pre - Order nu op www.ford.nl

Elektrische Mustang

600 km rijbereik, DC-sneloplader met pieken tot 150 kW (115 kW voor standaard rijbereik). Telefoon dient als sleutel en intuïtieve technologie helpen de bestuurder tijdens het rijden en geven een superieure rijervaring.

Prestaties geven nieuwe lading aan het woord ‘electrifying’

In de Mustang Mach-E heeft de bestuurder keuze uit drie rijmodi: Whisper, Engage en Unbridled. Elke modus staat garant voor verfijnde rijdynamiek en onderscheidende instellingen voor de stuurreactie, interieurverlichting, speciale geluiden voor een authentieke elektrische rijbeleving en dynamische animaties in het instrumentarium.

Een nieuw all-wheel drive systeem verdeelt de aandrijfkracht over de voor- en achterwielen voor optimale tractie en wegligging. Om de controle onder gladde omstandigheden te maximaliseren is dit systeem door Ford geperfectioneerd tijdens uitvoerig testwerk op natte en besneeuwde wegen. “De Mustang Mach-E gebruikt de kracht van elektrificatie om een unieke rijervaring te scheppen met behoud van het onmiskenbare gevoel dat een Mustang biedt. Ongeacht of je kiest voor de prestaties of de rust van een elektrisch aangedreven auto”, zegt Ted Cannis, Ford productlijn director, wereldwijde elektrificatie. Bovenop de zinderende acceleratiekracht zal de Mustang Mach-E beschikbaar komen met gloednieuwe Flexira aluminium performance remklauwen van Brembo.

Deze behouden de functionaliteit van een vaste remklauw, terwijl ze zijn ontworpen met de afmetingen van een zwevende remklauw. De Mustang Mach-E GT is ook voorzien van MagneRide® adaptieve ondersteltechnologie, wat een innemend rijcomfort biedt.
Mach E

Pre order nu!

Op www.ford.nl kan met een aanbetaling een reservering worden gemaakt voor de nieuwe Ford Mustang Mach-E. Snelheid is echter geboden voor wie in aanmerking wil komen voor de gelimiteerde First Edtion.

Klanten die een reservering willen maken, kunnen een account aanmaken, de gewenste specificatie van de Mustang Mach-E selecteren, een Ford-dealer selecteren en hun creditcardgegevens voor de aanbetaling invoeren. Klanten die een reservering maken, kunnen hun configuratie volgend jaar voltooien.

 
0
 
sluiten