• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag

Ford Mustang

Ford Mustang
In Fastback of Convertible
 

Nu bij de FordStore!

Wie kent niet het beeldmerk van de Ford Mustang? Letterlijk ons paradepaard. De nieuwste generatie is echt een jongensdroom. De Mustang is mooi, hij is snel en hij heeft veel onverwachte extra’s. De Mustang staat in de FordStore van de Schakel Autogroep in Utrecht-Leidsche Rijn. U bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Bel snel voor een afspraak!

v.a. € 70.440,-

2 splinternieuwe Mustangs

Er zijn twee splinternieuwe Mustangs: de Fastback en de Convertible. Allebei hebben zij die kenmerkende lange motorkop, die unieke koplampen en splitters aan de voorkant waardoor de auto nog sneller optrekt. De cabrio vouwt zijn dak in een paar seconden compleet op in de carrosserie en is dan helemaal perfect. Je kunt je ogen er niet vanaf houden.

Snel als de wind

Onder de motorkap heeft de Ford Mustang een 2,3-liter EcoBoost motor of een 5-liter V8. Beide motoren staan garant voor indrukwekkende topsnelheden (boven de 230 km per uur) en een buitengewone acceleratie: 0 tot 100 km per uur in 5,8 respectievelijk 4,8 seconden. ‘Een horizontale kogel’, zoals het Amerikaanse hoofd design van Ford, Joel Piaskowski, zelf zegt. Maar er is meer. De motor is in te stellen op bijvoorbeeld Sport Plus of Snow/Wet, voor automatisch aangepaste koppelreactie, stuurkracht en stabiliteitsregeling. Een andere functie is Launch Control om vanuit stilstand supersnel op te trekken. U lanceert hem bijna! En wat denkt u van de Line Lock: daarmee kunt u de wielen 15 seconden laten spinnen. Imponerend.

Bekijk de details

Bijzondere kenmerken heeft de Mustang te over: de dubbele uitlaat, de achterlichten met drie strepen, de voorover hellende haaienbek-grille, de fraaie velgen, de lederen bekleding, en dan nog die badge van dat sterke wilde paard, de mustang. Het zijn details die de Ford Mustang zijn herkenbare eigen gezicht geven.

Veel ruimte

Eenmaal ingestapt is er veel te genieten. Bekijk het instrumentenpaneel, dat is geïnspireerd op de cockpit van een straaljager. Voel dat pittige, kleine stuurwiel. En luister eens naar dat soundsysteem met minimaal 9 speakers. O ja, dan is er nog die grote kofferbak van ruim 400 liter, groot genoeg voor twéé golftassen. Daarmee is deze auto niet alleen schitterend om te zien en een avontuur om in te rijden, maar ook nog eens fijn in het gebruik. Dit is een droomauto en wij zijn er trots op dat hij bij ons in de Schakel FordStore in Utrecht-Leidsche Rijn staat. Kom hem eens bekijken. Ter inspiratie.

Ford Mustang
Ford Mustang

Prestaties & maten

Tankinhoud
59 (benzine) liter
Acceleratie 0-100 km/u
sec
Verbruik snelweg
6,8 L/100km
CO2 uitstoot
179 gr/km
Topsnelheid
250 km/u
Verbruik stad
10,01 L/100km
Verbruik gecombineerd
8,0 L/100km
Energielabel
Energielabel D
4784mm
 
2720mm
 
1381mm
 
2080mm
 
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.

Aanbiedingen

Ford Personenauto aanbiedingen, Ford dealer Schakel Autogroep
actie
Personenauto aanbiedingen
Personenautoaanbiedingen
Bekijk hier onze personenauto aanbiedingen. Profiteer nu van extra hoge kortingen op onze voorraadmodellen.
Ford Bedrijfswagen aanbiedingen, Ford garage Schakel Autogroep
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft aanbiedingen
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 29,-.
 
0
 
sluiten