• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag

Ford KA+ 2018

De nieuwe Ford KA+ & KA+ Active
Compact van buiten. Ruim van binnen
 

De nieuwe Ford KA+ & Active

De nieuwe Ford KA+ is vanaf nu beschikbaar bij Ford Schakel Autogroep. De KA+ is weliswaar compact, maar hij biedt ruimte aan vijf volwassenen. Daarnaast beschikt hij over een indrukwekkende reeks slimme technologieën, stuk voor stuk ontworpen om jouw leven eenvoudiger te maken. 

Kom langs bij een van onze vestigingen en probeer de nieuwe KA+ zelf.

v.a. € 14.900
Nieuwe KA+Active

Nieuwe KA+

De Ford KA+ is er in 2 uitvoeringen, namelijk de Trend Essential en de Trend Ultimate. De Trend Essential is o.a. voorzien van een zuinige driecilinder benzinemotor (70pk), 6 airbags, elektrisch bedienbare ramen en nog veel meer extra's. De nieuwe KA+ Trend Essential is er vanaf € 14.900,-. 

De Trend Ultimate (€ 15.550,-) krijgt de sterkere 85pk versie van de nieuwe motor en voegt onder meer airconditioning en een radio met Bluetooth, USB-aansluiting en Device Dock toe. Ook zijn er 2 varianten met speciale kleurenschema's, namelijk de Ultimate White en de Ultimate Black (€ 16.150,-). 

Probeer de nieuwe KA+ zelf en boek alvast een proefrit

 

Active

Helemaal nieuw is de Ford KA+ Active. Deze stoere cross-over combineert de fijne rijstijl van de hatchback met de uitstraling van een SUV. Hij is te herkennen aan zijn unieke voor- en achterbumper, de zwarte randen om zijn wielkasten, dakrails, mistlampen en speciale 15 inch lichtmetalen velgen. Daarnaast heeft de KA+ Active een zuinige en krachtige motor met 85pk. 

De nieuwe KA+ Active is nu te bestellen vanaf € 18.030,-

Klein in prijs. Groots in comfort

Dankzij de wendbare en prettige rijeigenschappen is rijplezier altijd gegarandeerd. Door het speciaal afgestelde Electric Power-Assisted Steering rijdt de KA+ soepel en zelfverzekerd. Hierdoor is parkeren een fluitje van een cent, vormt stadsverkeer geen enkel probleem en is rijden op de snelweg ontspannen en plezierig. Met het slimme cruise control-systeem blijf je constant op de gekozen snelheid rijden, zodat je niet het risico loopt de maximale snelheid te overschrijden. 

Ford KA+ comfortabel rijden

Slimme technologieën

Instappen zonder sleutel is slechts één voorbeeld van de slimme technologie die is toegevoegd aan de KA+. Zo kan je ook gebruikmaken van SYNC 3, zodat je verbonden blijft met je telefoon in de auto en makkelijk muziek kan afspelen en jouw telefoon bedienen via simpele en makkelijke spraakopdrachten. Daarnaast kan je het systeem koppelen met CarPlay om zo toegang te hebben tot jouw favoriete smartphone-apps.

Ford KA+ interieur

Bespaar op brandstof.

Met de nieuwe KA+ hoef je minder vaak naar het benzinestation. Ten eerste is deze benzinemotor efficient. Ook heeft hij het Auto Start-Stop systeem, waarbij de motor automatisch uitgeschakeld wordt als je in de file staat of voor een rood stoplicht moet wachten, waarna hij naadloos weer start als je optrekt. De gehele KA+ is efficient: banden met lage weerstand, aerodynamisch ontwerp, motorolie met lage wrijving. Elk detail is ontworpen om brandstofgebruik te verminderen.

Ford KA+ design

Meer afbeeldingen nieuwe KA+

Nieuwe Ford KA+ bij Schakel Autogroep
Nieuwe Ford KA+ bij Schakel Autogroep
Nieuwe Ford KA+ Active
Nieuwe Ford KA+ Active
Nieuwe Ford KA+ Active
 
0
 
sluiten