• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Personenauto's Fiesta ST

Ford Fiesta ST

Ford Fiesta ST
Veel plezier met de 200pk
 

De nieuwe Ford Fiesta ST

De nieuwe Ford Fiesta ST is de spannendste, uitdagendste en scherpste tot nu toe. Wordt het een kort ritje naar de supermarkt of een spannende dag op de racebaan? Jij bepaalt niet alleen je bestemming, maar ook je rijmodus: normaal, sport of sport+. Daarmee passen de motor en andere systemen zich aan voor een optimale rijervaring.

Bestel de nieuwe Ford Fiesta ST vanaf € 31.790,- nu bij Schakel Autogroep.  

v.a. € 31.790,-

Krachtig en toch zuinig

De nieuwe Fiesta ST wordt aangedreven door een krachtige 1,5 liter EcoBoost-benzinemotor. Dit zorgt voor een indrukwekkend vermogen van 200pk met een verwachte snelheid van 0-100 km/u in 6,5 seconden. Daarnaast is deze Fiesta ook zeer zuinig. Dit wordt o.a. verbeterd door een nieuwe feature: een cilinder die automatisch wordt uitgeschakeld als hij niet nodig is. Zo bespaar je brandstof terwijl je aan het rijden bent. Zo heeft deze nieuwe Fiesta een aantal bijkomende technologieën die zorgen voor betere prestaties en zuinig rijden.

Ford Fiesta ST

Bepaal zelf je rijervaring

Technologie moet atlijd een doel dienen. Als je jouw nieuwe Fiesta start, breng je een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven: hulp bij het parkeren, adaptieve cruise control, verkeersbordherkenning. Stuk voor stuk zijn dit technieken die jouw rijervaring zo optimaal mogelijk maken. Naast de technische kenmerken die zorgen voor de unieke rijervaring, kan je de rijervaring nog aangenamer maken. Zo kan het stuur, gaspedaal en rem handmatig aangepast worden naar jouw wensen. Zo wordt het rijden in deze sportieve Ford een unieke ervaring. 

Comfort & Gemak

Als slimme technologieën bij je thuis werken zoals het hoort, waarom zouden ze dat dan ook niet in jouw auto doen? Dat is precies waarom de nieuwe Ford Fiesta ST is uitgerust met SYNC 3 om jouw autorit makkelijker, leuker en comfortabel te maken. Zo is er B&O Play toegevoegd aan deze sportieve Fiesta en is er een panoramadak dat open kan. Daarnaast zorgt de unieke Recaro-racestoel voor een comfortabele zit tijdens jouw rit. Stap in en ervaar alle comfort en gemakken die je je maar kan wensen. 

Ford Fiesta ST vanaf € 31.790 te bestellen

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze nieuwe Ford Fiesta ST of een andere Fiesta  ook willen proberen? Neem gerust contact  met ons op en dan zorgen wij er samen met jou voor de perfecte deal. Met een ruime voorraad aan modellen is er een Ford die bij jou past.

Meer afbeeldingen Fiesta ST

Ford Fiesta ST nu te bestellen
Nieuwe Ford Fiesta ST
Fiesta ST interieur
Fiesta ST panoramdak
Fiesta ST velgen
 
0
 
sluiten