• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag

Ford EcoSport

Ford Ecosport
De SUV voor in de stad..
 

Geen gewone SUV

De Ford EcoSport is geen gewone SUV. De S staat hier niet alleen voor sport, maar ook voor smart. Een Smart Utility Vehicle dus. Omdat het zo’n stoere en slimme auto is voor een verrassende prijs. Compact van buiten, ruim van binnen. Met onder de kap de schone EcoBoost-motor die garant staat voor stevige prestaties bij een laag verbruik. De EcoSport doet zijn naam eer aan!

Bereken uw private Lease maandbedrag voor de Ford Ecosport. 

v.a. € 21.855
Lease v.a. € 375 p/mnd

Hoge zitpositie

Het fijne van een SUV zoals de Ford EcoSport is de hoge zitpositie. Voeg dit bij de wendbaarheid van een compacte auto en u begrijpt dat drukke stadswegen en krappe parkeerplaatsen ‘een makkie’ zijn voor dit model. Door de hoge bodem heeft deze auto ook geen probleem met hobbelige wegen en diepe plassen. Sterker nog: hij is er dol op. U zult veel rijplezier beleven in deze auto.

Eigenwijs uiterlijk

Wie de Ford EcoSport goed bekijkt, ziet meteen dat hij een eigenwijs uiterlijk heeft. Anders dan de meeste auto’s in de stal van Ford heeft de EcoSport een grille met zilveren accenten en grijze stootplaten op de bumper. Eventueel is de Ford EcoSport leverbaar met het reservewiel op de achterklep, waardoor hij nog meer op een terreinwagen gaat lijken.

Gekoeld dashboardkastje

Van binnen is de Ford EcoSport gewoon fijn. Kijk bijvoorbeeld naar dat multifunctionele stuurwiel, waarmee u diverse functies kunt bedienen zonder uw handen van het stuur te halen. Als u kiest voor het SYNC-pakket kunt u ook nog uw smartphone bedienen met alleen uw stem: laat hem muziek spelen of iemand opbellen. Uw auto verstaat Nederlands! Nog iets leuks: een gekoeld dasboardkastje voor zes blikjes. Check het allemaal bij een van de zes vestigingen van de Schakel Autogroep.

Alles kan mee in de Ford EcoSport

Hij is compact, hij is wendbaar, maar hij is ook opvallend ruim. De Ford EcoSport zit vol met praktische opbergvakken, de achterbank is in delen neerklapbaar, en u kunt zelfs de achterbankzitting naar voren kantelen voor nog meer ruimte op de laadvloer. Nog een eigenwijs details: er is geen achterklep, maar een achterdeur, die naar links openzwaait. Ten slotte heeft de auto dakstijlen overdwars, de basis voor alle dakdragers. Fietsen, surfplanken, kano’s? Leg maar op het dak.

Bereken uw private Lease maandbedrag voor de Ford Ecosport. 

Ford Ecosport
Ford Ecosport

Prestaties & maten

Tankinhoud
52 (benzine) liter
Acceleratie 0-100 km/u
12,7 sec
Verbruik snelweg
4,7 L/100km
CO2 uitstoot
125 gr/km
Topsnelheid
180 km/u
Verbruik stad
6,6 L/100km
Verbruik gecombineerd
5,4 L/100km
Energielabel
Energielabel D
4273mm
 
2519mm
 
1650mm
 
2057mm
 
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.

Aanbiedingen

Ford Personenauto aanbiedingen, Ford dealer Schakel Autogroep
actie
Personenauto aanbiedingen
Personenautoaanbiedingen
Bekijk hier onze personenauto aanbiedingen. Profiteer nu van extra hoge kortingen op onze voorraadmodellen.
Ford Bedrijfswagen aanbiedingen, Ford garage Schakel Autogroep
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft aanbiedingen
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 29,-.
 
0
 
sluiten