Home Personenauto's Mondeo Hybride

Mondeo Hybride

Nu met € 3.000,- upgrade bonus!
 

Ervaar de luxe van een Mondeo. Kies voor de efficiëntie van een Hybride.

Maak je lange reizen, korte ritten of een beetje van beide? Met de Ford Mondeo Hybride doe je het even comfortabel en efficiënt. Want ga je meer kilometers maken, dan kies je voor de krachtige en zuinige 2.0-liter benzinemotor. En voor de kortere ritten neem je de elektrische motor met lichtgewicht lithium-ionaccu met een capaciteit van 1,4 kWh. Deze wordt nog efficiënter dankzij Regenerative Braking, waarmee tot wel 90% van de energie, die anders verloren gaat door de remwrijving, wordt opgevangen en gerecycled om de batterij weer op te laden.

Vanaf Q2 ook leverbaar in een wagon. Nu al te bestellen.
v.a. € 31.950,-
Lease v.a. € 499,- p/mnd

Goed voor je portomonnee

Je wilt zo comfortabel mogelijk rijden, maar ook aan het milieu denken en minder brandstof verbruiken. Daarom is de Mondeo Hybride ontworpen voor een lagere uitstoot. Dankzij geavanceerd design en slimme techniek haal je het meeste uit de benzine- en elektrische aandrijving, doordat hij automatisch van benzine naar elektrisch overschakelt. Bijvoorbeeld als je bijna thuis bent. Zo heb je een geweldige rijervaring en toch een gecombineerd brandstofverbruik van maar 4,0 l/100 km*

De Mondeo Hybride: nu met 3.000,- upgradebonus!!

Ultieme Luxe van Titanium X

Het beste van twee werelden, zonder compromis. De Titanium X Hybride biedt ook het beste op het gebied van comfort en veiligheid. De standaard Adaptieve Cruise Control houdt afstand tot de voorganger en waarschuwt en grijpt in bij een direct gevaar. De opblaasbare veiligheidsgordels achterin zorgen voor je meest waardevolle passagiers. De Comfort stoelen en het Connectivity Pack met maar liefst 12 luidsprekers geven je de ultieme rijervaring.
 
0
 
sluiten