• Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag

Ford Edge

Ford Edge
Het topmodel van onze SUV-serie
Vanaf € 619,-
p.m. met Ford Options
 

Een echte topper

De Ford Edge is een echte grote SUV: compleet met vierwielaandrijving en een zee aan ruimte. Het topmodel in de SUV-serie van Ford. De wegligging wordt door kenners geprezen en de auto zit vol technische hoogstandjes en luxe extra’s. Voor uw veiligheid én uw rijplezier.

v.a. € 70.805,-

Een eigen gezicht

Met zijn eigen gezicht onderscheidt de Ford Edge zich van andere auto’s in deze klasse. Hij is bijna 5 meter lang en 1.92 meter breed, maar zeker niet pompeus. Het design is stijlvol als een echte Ford, en tegelijk sportief door de grote ‘Superman’-grille. De opvallende grote lichtbalk met led-strook achterop geeft de Edge zijn eigen signatuur. Wat verder opvalt, is de stilte binnenin. Ford heeft op allerlei manieren gewerkt aan geluiddemping - en met succes.

Nieuwe stuurtechniek

De Ford Edge Sport is voorzien van een nieuwe stuurtechniek, waardoor de auto bij lage snelheden en in krappe ruimtes makkelijker te besturen is. ‘Minder draaien, meer controle’, zegt Ford over het Adaptive Steering-systeem. Sturen wordt niet alleen makkelijker, maar u heeft ook nog ‘stuurhulp’: als de auto merkt dat u ongewild uit de rijstrook dreigt te gaan, krijgt u een waarschuwing of stuurt hij zelf bij. Fijn op lange ritten, bijvoorbeeld als u naar de wintersport rijdt.

De ruimte is gigantisch

De grote Ford Edge met zijn hoge instap biedt alle passagiers veel ruimte. Ook degene die achter instapt, heeft volop plaats voor hoofd en voeten. Verder zitten overal opbergvakken en de kofferbak van ruim 600 liter biedt zoveel ruimte dat er ook makkelijk grote spullen meekunnen. Eventueel kunt u de achterbank nog plat leggen en dan wordt de ruimte nog eens drie keer zo groot. Kom het zelf eens bekijken bij de Schakel Autogroep.

Nooit meer een bord missen

Heeft u dat ook wel eens, dat u al rijdend ineens denkt: hoe hard mochten we hier ook alweer? Heb ik een bord gemist? Dat overkomt u niet meer in de Ford Edge. Deze auto leest zelf de verkeersborden met een snelheidsaanduiding of een ‘niet inhalen’-aanwijzing. Oók de tijdelijke borden langs of boven de weg. Mocht u een bord gemist hebben, dan ziet u het alsnog als pictogram op uw instrumentenpaneel. Uw Ford Edge houdt voortdurend bij wat de snelheidslimiet is.

Kenmerken Options aanbieding

 

Contante prijs

Aanbetaling

Totaal kredietbedrag

Vaste debet rentevoet

Jaarlijks kostenpercentage

Duur overeenkomst

Termijnbedrag p.m.

Slottermijn

Totaal te betalen bedrag

Edge

€ 58.715

€ 17.527

€ 41.188

4.9%

4.9%

37 mnd

€ 619

€ 23.724

€ 46.009

De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via FCE Bank en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

Ford Edge
Ford Edge

Prestaties & maten

Tankinhoud
(benzine) liter
Acceleratie 0-100 km/u
9,9 sec
Verbruik snelweg
5,6 L/100km
CO2 uitstoot
149 gr/km
Topsnelheid
200 km/u
Verbruik stad
6,4 L/100km
Verbruik gecombineerd
5,8 L/100km
Energielabel
Energielabel D
4808mm
 
2850mm
 
1692mm
 
2814mm
 
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.

Aanbiedingen

Ford Personenauto aanbiedingen, Ford dealer Schakel Autogroep
actie
Personenauto aanbiedingen
Personenautoaanbiedingen
Bekijk hier onze personenauto aanbiedingen. Profiteer nu van extra hoge kortingen op onze voorraadmodellen.
Ford Bedrijfswagen aanbiedingen, Ford garage Schakel Autogroep
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft aanbiedingen
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 29,-.
 
0
 
sluiten