• Al 95 jaar Ford Dealer
  • 1200 Auto verkopen per jaar
  • Altijd meer dan 300 auto’s op voorraad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag

B-MAX

Ford B-MAX
Nu met € 1.000,- Upgrade Premie
Vanaf € 209,-
p.m. met Ford Options
 

Een unieke auto

De Ford B-MAX wordt ook wel het schuifdeurenwonder genoemd. De beide achterportieren schuiven naar achteren open en er is geen middenstijl, zodat in combinatie met een geopend voorportier een imposant brede entree ontstaat. Uniek!

v.a. € 21.060,-
Lease v.a. € 369,- p/mnd
Private Lease v.a. € 309,- p/mnd

Laden maar

Wat u ook mee wil nemen, de B-MAX heeft er de ruimte voor. De al genoemde schuifdeuren zonder middenstijl zijn natuurlijk heel makkelijk, bijvoorbeeld als u in een krap plekje geparkeerd staat. Fijn als u een kind in een kinderzitje moet zetten. Maar ook heel handig voor ouderen en mensen met een rolstoeler in de familie. Interessant is ook de verstelbare laadvloer in de bagageruimte. En die bagageruimte kunt u verder vergroten door de stoelen neer te klappen, tot een laadlengte van maar liefst 2,35 meter.

Verrassende EcoBoost

Over de 1.0 liter EcoBoost motor zijn alle gebruikers alleen maar positief. En niet alleen de gebruikers, ook de kenners. Want deze motor wordt al sinds 2012 elk jaar uitgeroepen tot ‘International Engine of the Year’. De driecilinder verrast werkelijk iedereen door zijn kracht, die hij combineert met een heel zuinig verbruik en lage uitstoot. Samen met de goede wegligging van de Ford B-MAX levert dat veel rijplezier op. Overigens kunt u ook kiezen voor een dieselvariant.

Veilig rijden

De Ford B-MAX rijdt prettig en is uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen. Sommige daarvan zijn optioneel, zoals Active City Stop, een systeem dat de auto zelf laat remmen bij een dreigende botsing met een auto vóór u. Het werkt alleen als u langzaam rijdt, dus ideaal in een file. De B-MAX is de eerste in zijn klasse dat dit systeem biedt. Verder is de auto standaard voorzien van een antiblokkeerstysteem en 7 airbags, waaronder een knie-airbag, zijairbags en curtainairbags. Plus een systeem dat continu in de gaten houdt of uw banden nog wel voldoende spanning hebben.

Compleet uitgerust

De B-MAX Titanium is voorzien van airco, Cruise Control en het fraaie SYNC-systeem van Ford. Met SYNC zult u blij zijn: het is een bijzonder systeem waardoor de auto naar gesproken commando’s gaat luisteren. Muziek kiezen, iemand opbellen, een sms’je laten voorlezen: u zegt het maar en SYNC voert het uit. Ook fijn: een automatisch dimmende binnenspiegel en automatische dimlichten. Het werkt allemaal feilloos. Kom het zelf eens testen bij de Schakel Autogroep: er is vast een vestiging bij u in de buurt.

Kenmerken Options aanbieding

 

Contante prijs

Aanbetaling

Totaal kredietbedrag

Vaste debet rentevoet

Jaarlijks kostenpercentage

Duur overeenkomst

Termijnbedrag p.m.

Slottermijn

Totaal te betalen bedrag

B-MAX

€ 22.060

€ 6.409

€ 15.651

3.7%

3.7%

37 mnd

€ 209

€ 9.545

€ 17.069

De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via FCE Bank en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

Ford B-MAX
Ford B-MAX

Prestaties & maten

Tankinhoud
48 (benzine) liter
Acceleratie 0-100 km/u
13,2 sec
Verbruik snelweg
4,2 L/100km
CO2 uitstoot
114 gr/km
Topsnelheid
175 km/u
Verbruik stad
6,0 L/100km
Verbruik gecombineerd
4,9 L/100km
Energielabel
Energielabel C
4077mm
 
2490mm
 
1604mm
 
2067mm
 

Aanbiedingen

Ford Personenauto aanbiedingen, Ford dealer Schakel Autogroep
actie
Personenauto aanbiedingen
Personenautoaanbiedingen
Bekijk hier onze personenauto aanbiedingen. Profiteer nu van extra hoge kortingen op onze voorraadmodellen.
Ford Bedrijfswagen aanbiedingen, Ford garage Schakel Autogroep
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft aanbiedingen
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 29,-.
 
0
 
sluiten