Home Onderhoud Werkplaats Welcome Check

Ford Welcome Check

Ford Welcome Check
 

De Ford Motorcraft Welcome Check

Heeft u een Ford occasion gekocht, maar niet bij een officiële Ford dealer? Kom dan langs voor een Welcome Check, de Ford occasion controle.

Wat wordt er gecontroleerd?

Tijdens de Ford Welcome Check controleren wij uw auto op maar liefst 18 punten (o.a. motor, verlichting, remmen, onderstel, ruitenwissers, banden, interieur, elektrische installatie, infotainment, carrosserie(schade)) én maken wij samen met u een proefrit om uw auto nog beter te leren kennen.

Voor slecht € 49,- brengt onze Ford werkplaats de complete technische staat van uw auto in kaart en krijgt u een advies voor het toekomstige onderhoud van uw Ford. Onze werkplaats is gespecialiseerd in Ford onderhoud en helpt u dan ook graag uw Ford in goede conditie te houden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van vele veilige kilometers. Na het uitvoeren van de Ford Welcome Check ontvangt u ook nog eens € 39,- korting op uw volgende beurt. 

ANWB-leden profiteren van maar liefst € 10,- korting op de Ford Welcome Check.

Bel mij terug
Ford Personenauto aanbiedingen, Ford dealer Schakel Autogroep
actie
Personenauto aanbiedingen
Personenautoaanbiedingen
Bekijk hier onze personenauto aanbiedingen. Profiteer nu van extra hoge kortingen op onze voorraadmodellen.
Ford Bedrijfswagen aanbiedingen, Ford garage Schakel Autogroep
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft aanbiedingen
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 29,-.
 
0
 
sluiten