Home Onderhoud Werkplaats Ford Economy Service

Ford Economy Service

https://www.schakelautogroep.nl/onderhoud/werkplaats/ford-economy
 

Is uw Ford vijf jaar of ouder? Mooi!

Goed onderhoud maakt dat u veilig rijdt en bovendien bespaart op duurdere en onverwachte reparatiekosten. Tegelijkertijd wilt u dat de onderhoudskosten betaalbaar blijven. Ford Economy Service Servicebeurt is daarvoor dé oplossing: die kost voor uw Ford van vijf jaar of ouder slechts € 155,00 (bedrijfswagens € 199,00 excl.). Uw auto is in vertrouwde handen bij de monteurs van de Schakel Autogroep, die alle Fords kennen en weten hoe ze uw auto op een betaalbare manier in topconditie houden. Kies dus voor voordelig onderhoud van uw Ford met Ford Economy Service!

Voordelige APK

Als eigenaar van een Ford van vijf jaar of ouder heeft u te maken met de wettelijk verplichte jaarlijkse APK-keuring (voor auto’s van 4 jaar en ouder). Ook dit kunt u met Ford Economy Service voordelig regelen: € 29,- (19,- i.c.m. onderhoud) all-in en onze monteurs voeren de keuring in ongeveer één uur uit. Let op: uw Ford moet altijd vóór de APK-vervaldatum worden gekeurd.

Banden

Banden hebben een bepaalde levensduur en moeten dan vervangen worden. Daarmee houdt u onder alle weersomstandigheden goede grip op de weg en blijft u veilig rijden. Voordeel van Ford Economy Service: alle Ford-banden zijn bij ons op voorraad en direct leverbaar.

Ford Economy Service Airconditioning Service

De airconditioning is van belang voor een gezond klimaat in uw Ford. Zorg ervoor dat de airconditioning regelmatig wordt gecontroleerd om hoge kosten en een negatief effect op het brandstofverbruik te voorkomen. Ford Economy Service Airconditioning Service , speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder, kunt u al uit laten voeren voor slechts € 125,-.

Remblokken

Remblokken zijn belangrijk voor uw veiligheid en die van andere weggebruikers. Door de remblokken regelmatig te controleren wordt slijtage tijdig herkend en bespaart u duurdere reparatiekosten.

Remschijven

Naast de remblokken zijn ook de remschijven van uw Ford belangrijk voor uw veiligheid en die van andere weggebruikers. Laat uw remschijven daarom regelmatig controleren. Met het aanbod remschijven zijn deze al te vervangen vanaf € 290. Bel voor een prijs op maat met de Schakel Autogroep vestiging bij u in de buurt.

Distributieriem

De distributieriem is een centraal onderdeel in de motor van uw Ford. De riem is continu in beweging en onderhevig aan slijtage. Voorkom hoge kosten en laat de distributieriem tijdig vervangen. De kosten voor het vervangen van een distributieriem gaan vanaf € 415. Bel voor een prijs op maat met de Schakel Autogroep vestiging bij u in de buurt. 

Accu

De accu werkt als een soort batterij die wordt opgeladen tijdens het rijden. De accu levert stroom voor onder andere de verlichting, ruitenwissers, de radio, maar ook voor de startmotor. Het aanbod Ford Economy Service accu’s is al te koop vanaf € 140. Dit is inclusief arbeid en onderdelen. 

ANWB Ledenvoordeel bij de Welcome Check

De Ford Economy Service Welcome Check is bedoeld voor kopers van een gebruikte Ford die niet bij een officiële Ford dealer is aangeschaft en wellicht al een tijdje niet is onderhouden binnen het officiële dealernet van Ford. Tijdens de Ford Economy Service Welcome Check controleert Schakel Autogroep de auto op maar liefst 18 punten, waaronder: 

  • de motor
  • de verlichting
  • de remmen
  • het onderstel
  • de ruitenwissers
  • de banden
  • het interieur
  • de elektrische installatie
  • het infotainmentsystreem
  • eventuele schade aan de carrosserie

Voor een volledige indruk maakt een technisch medewerker van de Ford dealer samen met de nieuwe bezitter bovendien een proefrit om de auto nog beter te leren kennen.

Voor slecht € 49,- wordt via de Ford Economy Service Welcome Check de complete technische staat van de auto in kaart gebracht en wordt een onderhoudsadvies uitgebracht om verrassingen in de toekomst te voorkomen. Na het uitvoeren van de Check ontvangen klanten ook nog € 39,- korting op de volgende onderhoudsbeurt bij een officiële Ford dealer.

Ford werkplaats

Maak nu online een afspraak voor onderhoud en reparatie.
Ford Bedrijfswagen aanbiedingen, Ford garage Schakel Autogroep
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft aanbiedingen
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 29,-.
 
0
 
sluiten