Home Onderhoud Ford Transit 24

Ford Transit 24

Ford Onderhoud
 

Onze missie: Uw zaak op de rit houden

Transit24 zorgt ervoor dat uw zaak op de rit blijft. Onze vestigingen FordStore - Ford Utrecht is een exclusief  Transit Centrum. Dit houdt in: 

Elektronische check (Ford eCheck)
Ondernemen is vooruitzien, ook als het om uw vervoer gaat. Met Ford eCheck houden wij de vinger aan de pols en hebben we snel inzicht in het huidige en toekomstige onderhoud van uw werkpaard.

Vervangend vervoer
Ook als uw bedrijfswagen even stil staat, gaan uw zaken door. Daarom bieden wij u vervangend vervoer op maat. Dus terwijl wij ervoor zorgen dat uw Ford zo snel mogelijk wordt hersteld, bent uzelf alweer op weg.

Ruimere openingstijden
Omdat u niet van 9 tot 5 werkt, doen wij dan ook niet. Onze ruimere openingstijden zorgen ervoor dat u altijd bij ons terecht kunt met uw Ford. En ook als u onze hulp buiten onze kantooruren nodig heeft, vinden wij een geschikte oplossing.

Pechhulp bij Ford Onderhoud
Pech met uw bedrijfswagen hoeft geen pech voor uw business te betekenen. Bij elke Ford Onderhoudsbeurt verlengen wij de Europese pechhulp van Ford, Ford Assistance, met een jaar (of tot de volgende onderhoudsbeurt). Deze pechhulp is geldig binnen heel Europa en zelfs uw aanhanger wordt hierbij gedekt.

Transit Priority Service
Wij geven voorrang aan uw spoedklussen. U kunt altijd binnen komen rijden voor een kleine reparatie. Denk hierbij aan een schroef in uw band of kapotte verlichting.

Ford werkplaats

Maak nu online een afspraak voor onderhoud en reparatie.
Ford Personenauto aanbiedingen, Ford dealer Schakel Autogroep
actie
Personenauto aanbiedingen
Personenautoaanbiedingen
Bekijk hier onze personenauto aanbiedingen. Profiteer nu van extra hoge kortingen op onze voorraadmodellen.
Ford Bedrijfswagen aanbiedingen, Ford garage Schakel Autogroep
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft aanbiedingen
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 29,-.
 
0
 
sluiten