• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Nieuws

Nieuws

Hoe een slimme kleine robot de bezorging met zelfrijdende auto’s kan veranderen
Ford werkt samen met Agility Robots om mogelijkheden van autonome bezorging te ontdekken.
12X Ford Transit Connect voor het UMC
Afgelopen maandag was het dan zover; collega Ernest Kroon leverde 12x Ford Transit Courier af aan het UMC Utrecht. Samen met WagenPlan Autolease hebben wij deze fantastisch mooie opdracht uit kunnen voeren en zijn alle auto's op locatie UMC Utrecht afgeleverd.
Focus ST: Nu te bestellen!
Compleet nieuwe, door Ford Performance ontwikkelde Focus ST met geavanceerde technologie is nu te bestellen. Krachtige aandrijflijn met 280 pk en 420 Nm sterke 2.3 EcoBoost benzinemotor. Eerste voorwielaangedreven Ford met elektronisch sperdifferentieel dat tractie en stabiliteit optimaliseert.
Zomerse personeel BBQ
De jaarlijkse zomer BBQ was afgelopen vrijdag weer een groot succes. Het Schakel Autogroep personeel van alle vestigingen en het tankstation werd getrakteerd op een heerlijke BBQ.
‘Connected’-technologie laat zien op welk parkeerterrein nog plaats is – en waar je deze kunt vinden
Men schat dat in steden als Londen en Frankfurt de gemiddelde bestuurder maar liefst 67 uur per jaar kwijt is aan het zoeken naar een parkeerplaats. Dat komt neer op een kostenpost van meer dan € 1.250. Men schat dat “rondjes rijden” op zoek naar een parkeerplek verantwoordelijk is voor 30 procent van het stadsverkeer.
Wij kijken terug op 3 geslaagde 95-Jaar VIPshows!
De vestigingen Schakel Nieuwegein, Schakel Krimpen en Schakel Nieuw Overvecht kunnen met trots terugkijken op drie geslaagde vipshows.
Gert van Voorden 3de prijs voor beste video!
Taart voor onze vestiging Woerden! Dat hebben ze te danken aan collega Gert van Voorden, hij is derde geworden tijdens de Video Awards. Deze prijs kreeg hij uitgereikt van Gert Tjeertsma van Ford Nederland.
Teus van Dieren 40 jaar in dienst bij Schakel Autogroep!
Ons Hoofd Administratie, Teus van Dieren, is vandaag 40 jaar in dienst bij Schakel Autogroep! Ooit begonnen bij Schakel Schoonhoven heeft Teus het bedrijf zien groeien van 1 vestiging naar het bedrijf wat we nu zijn.
 
0
 
sluiten