• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Nieuws

Nieuws

Hij komt er aan: productie nieuwe Ford Fiesta van start in Keulen
Het is de achtste generatie van de bestseller uit het Ford portfolio; in Keulen is de productie van Europa’s bestverkochte auto, de nieuwe Ford Fiesta, begonnen. De nieuwe Fiesta biedt een scala aan geavanceerde rij-assistentie en connectiviteit features.
Collega Tom Collard stelt zich voor!
Graag stellen wij collega Tom Collard aan jullie voor. Tom is 22 jaar en werkt als Autotechnicus bij Ford Utrecht Nieuw Overvecht. Hij heeft een relatie.
Ford GT Supercar; showcase van technologieën van morgen
De pioniers achter de ontwikkeling van de Ford GT hebben deze hoogwaardige supercar niet alleen ontworpen om wedstrijden te winnen, maar ook om als testmodel te dienen voor nieuwe technologieën en ideeën voor toekomstige auto's van Ford.
Muziek luisteren achter het stuur vermindert stress, B&O Play in nieuwe Ford Fiesta biedt ‘best in class’ geluidskwaliteit
Ritten snel voorbij laten gaan door ongedwongen mee te zingen met je favoriete liedjes; het kan een belangrijk onderdeel zijn van overleven in het verkeer. Experts zijn het erover eens dat er vele gezondheidsvoordelen zitten aan spontane karaokesessies achter het stuur – die we als zeer prettig kunnen ervaren wanneer er niemand in de buurt is. Het geïntegreerde geluidssysteem van de nieuwe Fiesta biedt ondersteuning hiervan.
Geslaagde Moederdag Roadshows in Woerden en in Maarssen.
Afgelopen zaterdag stonden wij in Maarssen en in Woerden met onze Moederdag Roadshow.
 
0
 
sluiten