• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Nieuws

Nieuws

Ford Performance presenteert nieuwe kleurstellingen Hoonigan Racing Division 2017
Hoonigan Racing presenteert nieuwe kleurstellingen voor het team Ken Block en Andreas Bakkerrud en hun Ford Performance Focus RS RX rallycross-auto’s Ontworpen in samenwerking met Britse kunstenaar David Gwyther, beter bekend als Death Spray, die bekend staat om zijn multidisciplinaire kunstwerken
Ford Focus ST-Line 182 Limited Edition
Vorig jaar introduceerde Ford met het ST-Line programma een serie sportieve, onderscheidende versies van de Fiesta, Focus en Mondeo. En met succes! Voortbordurend op de populariteit van deze modellen brengt Ford nu de Focus ST-line 182 op de markt, voorzien van een krachtige - de naam zegt het al – 182 pk sterke turbo benzinemotor. Om de exclusiviteit van deze sportieve Focus te waarborgen, wordt hij slechts in een beperkte oplage geproduceerd, waarvan 120 exemplaren bestemd zijn voor Nederland.
Collega Bas de Jager stelt zich voor!
Graag stellen wij Schakel Autogroep collega Bas de Jager (28) aan je voor. Bas is vader van dochter Tess van 2. Hij werkt als diagnose technicus bij de FordStore van Schakel Autogroep in Leidsche Rijn/Utrecht.
Sollicitatie avond Schakel Schoonhoven
Dinsdagavond 14 maart hebben wij 17 VMBO kader-leerlingen mogen ontvangen in de showroom van onze vestiging Schakel Schoonhoven.
Verkeershinder Vink & Evag
Belangrijk nieuws voor de klanten van de vestiging in Schiedam. Vanaf 27 februari 2017 gaan de werkzaamheden aan het knooppunt Vijfsluizen na maanden van voorbereidingen echt van start. Hou hier dus rekening met verkeershinder als u een afspraak heeft gemaakt op de vestiging.
Weg- en race-uitvoeringen van de Ford GT
Ford GT '66 Heritage Edition supercar voor het eerst te zien in Europa naast Ford GT-raceauto die zal deelnemen aan de 24 uur van Le Mans 2017 na historische overwinning in 2016.
Bijzondere aflevering: Radiair Totaalinstallatie uit Lopik
Collega Jeroen de Pater van vestiging Schakel Schoonhoven heeft afgelopen vrijdag een bijzondere aflevering van 3 (compleet in passende huisstijl) Ford Transit Customs aan Radiair Totaalinstallatie.
Collega Karima Loukili stelt zich voor!
Karima werkt als Sales Support medewerker op de vestiging FordStore – Ford Utrecht in Leidsche Rijn. Karima is 35 jaar en heeft 3 kinderen: Victoria van 10 jaar en Vince & Vanity van 7 jaar oud.
Wi-Fi in de auto vermaakt passagiers en kinderen
Ouders zijn binnenkort in staat hun kinderen films, muziek en games te laten streamen en downloaden tijdens het rijden. Ford biedt in samenwerking met Vodafone de mogelijkheid tot het creëren van een hotspot via de nieuwe FordPass. Middels een externe antenne kan de Wi-Fi hotspot maximaal 10 apparaten in één keer aansluiten op het netwerk. Dit stelt de passagiers in staat om op het internet te surfen met een verbeterde connectiviteit.
 
0
 
sluiten