Clean Protec Aanbieding 10 Jan, 2018

Clean Protec Aanbieding
De ultieme wax behandeling voor uw auto. De Cleanprotec producten reinigen, herstellen en beschermen gelakte delen, kunststof, glas en polyester. Nu van 199,- voor slechts 149,-.

Het onderhouden van uw Ford is nodig om er lang plezier van te hebben. Aantasting en veroudering van het oppervlak wordt veroorzaakt door gebruik maar vooral weersinvloeden zorgen ervoor dat een beschermlaag nodig is. De Cleanprotec producten reinigen, herstellen en beschermen gelakte delen, kunststof, glas en polyester.

Het in stand houden van de oorspronkelijke uitstraling van producten is een uitdaging. Veel verzorgingsproducten bieden slechts kort bescherming en verdwijnen van het oppervlak door natuur invloeden en reinigen met agressieve producten. Cleanprotec heeft de processen geanalyseerd en een concept ontwikkeld dat eenvoudig tot een langdurig resultaat leidt.

Nieuwe producten worden optimaal beschermd en gebruikte producten in hun oorsprong hersteld. De langdurige werking vereenvoudigt het onderhoud waardoor onnodige kosten worden voorkomen en het milieu wordt gespaard. Cleanprotec stelt zich ten doel bij te dragen aan het behoud van gelakte oppervlaktes, kunststof, polyester en glas door een concept aan te bieden dat maximale bescherming biedt, efficient kan worden toegepast en voor een grote doelgroep toegankelijk is.

Bestel CleanProtect meteen bij aankoop van een nieuwe auto of plan een behandeling in bij onze werkplaats. 

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
0
 
sluiten