• 1200 Auto verkopen per jaar
  • Altijd meer dan 300 auto’s op voorraad
  • 6 Erkende Ford Dealers in de randstad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag

Verkeershinder Vink & Evag 09 Mar, 2017

Verkeershinder Vink & Evag
Belangrijk nieuws voor de klanten van de vestiging in Schiedam. Vanaf 27 februari 2017 gaan de werkzaamheden aan het knooppunt Vijfsluizen na maanden van voorbereidingen echt van start. Hou hier dus rekening met verkeershinder als u een afspraak heeft gemaakt op de vestiging.
Als eerste wordt het zuidelijke fietspad vernieuwd en verbreed zodat het fietsverkeer straks op een veilige manier langs het werk kan fietsen. Het fietsverkeer rijdt tijdens deze werkzaamheden aan de noordkant van de rijbaan en kan oversteken bij de kruisingen van de Kesperweg en de Karel Doormanweg.

Verder wordt er gewerkt de komende weken aan de rijbanen tussen de Kesperweg en de West Frankenlandsedijk. Daar worden de vele verhogingen, middenbermen en middendruppels vervangen voor tijdelijk asfalt. Dit is nodig om het mogelijk te maken vanaf het Paasweekeinde de eerste grote fasering op de rijbanen op te zetten.

Blijf op de hoogte met De Minder Hinder App. Voor de omgeving is er samen met de gemeenten Vlaardingen en Schiedam een Minder Hinder App ontwikkeld die na een testperiode nu gereed is voor verspreiding.

De App biedt in één oogopslag inzicht in de actuele verkeersinformatie op het knooppunt opgesplitst in het autoverkeer, het openbaar vervoer en het fietsverkeer. Verder zijn er twee webcams geplaatst waarmee het werk en de verkeersdrukte live te volgen zijn. De camera’s worden op waarschijnlijk vrijdag 24 februari geplaatst en in werking gezet. Wanneer u voor deze tijd de camera’s wilt bekijken is er nog een zwart scherm te zien maar dat veranderd dus al snel.

Via het dashboard heeft u voor de eerstkomende vijf dagen inzicht in de werkzaamheden die uitgevoerd worden en de invloed van die werkzaamheden op het auto- en fietsverkeer en het openbaar vervoer.

U vindt de App via de URL Vijfsluizen.vangelder.com

Voor vragen kunt u terecht bij uw contactpersonen op de vestiging. 


Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail