• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Nieuws

Nieuws

Ford neemt gamen serieus en introduceert eSports-raceteams
Overal ter wereld kruipen elke dag miljoenen mensen achter het stuur van een virtuele Ford en genieten ervan om met vrienden te racen en onderdeel uit te maken van een online-community. Ford gaat nu op zoek naar de beste online-racers voor het eerste eigen eSportsteam.
Navigatie met technologie geïnspireerd op Hans en Grietje
Broodkruimels waren niet ideaal voor Hans en Grietje om hun weg terug te vinden (spoileralert: stenen werkten een stuk beter). Maar broodkruimels zijn wel perfect voor off-road rijders.
Deze vergeten weg is mogelijk mooiste stuurmansweg van Europa
De N304 slingert door de bergen in het noorden van Portugal en biedt toegang tot het Parque Natural do Alvão. Dit is voor automobilisten misschien wel de mooiste weg in Europa. Hij is breed, heeft een prachtig wegdek en biedt ritmische bochten en schitterende uitzichten. En het mooiste is, het is er heel erg rustig.
De Ford Capri: we vieren de 50e verjaardag van een iconische sportwagen
Het was het jaar dat er voor het eerst een mens op de maan liep, dat het legendarische Woodstock-festival plaatsvond en dat de eerste Boeing 747 de lucht in ging. In datzelfde jaar, een halve eeuw geleden, verscheen de Ford Capri voor het eerst op de Europese wegen.
Vandaag officieel 95 jaar!
Time to Party! Precies 95 jaar geleden opende de deuren van Schakel Autogroep.
Hoe een slimme kleine robot de bezorging met zelfrijdende auto’s kan veranderen
Ford werkt samen met Agility Robots om mogelijkheden van autonome bezorging te ontdekken.
12X Ford Transit Connect voor het UMC
Afgelopen maandag was het dan zover; collega Ernest Kroon leverde 12x Ford Transit Courier af aan het UMC Utrecht. Samen met WagenPlan Autolease hebben wij deze fantastisch mooie opdracht uit kunnen voeren en zijn alle auto's op locatie UMC Utrecht afgeleverd.
Focus ST: Nu te bestellen!
Compleet nieuwe, door Ford Performance ontwikkelde Focus ST met geavanceerde technologie is nu te bestellen. Krachtige aandrijflijn met 280 pk en 420 Nm sterke 2.3 EcoBoost benzinemotor. Eerste voorwielaangedreven Ford met elektronisch sperdifferentieel dat tractie en stabiliteit optimaliseert.
Zomerse personeel BBQ
De jaarlijkse zomer BBQ was afgelopen vrijdag weer een groot succes. Het Schakel Autogroep personeel van alle vestigingen en het tankstation werd getrakteerd op een heerlijke BBQ.
‘Connected’-technologie laat zien op welk parkeerterrein nog plaats is – en waar je deze kunt vinden
Men schat dat in steden als Londen en Frankfurt de gemiddelde bestuurder maar liefst 67 uur per jaar kwijt is aan het zoeken naar een parkeerplaats. Dat komt neer op een kostenpost van meer dan € 1.250. Men schat dat “rondjes rijden” op zoek naar een parkeerplek verantwoordelijk is voor 30 procent van het stadsverkeer.
Wij kijken terug op 3 geslaagde 95-Jaar VIPshows!
De vestigingen Schakel Nieuwegein, Schakel Krimpen en Schakel Nieuw Overvecht kunnen met trots terugkijken op drie geslaagde vipshows.
Gert van Voorden 3de prijs voor beste video!
Taart voor onze vestiging Woerden! Dat hebben ze te danken aan collega Gert van Voorden, hij is derde geworden tijdens de Video Awards. Deze prijs kreeg hij uitgereikt van Gert Tjeertsma van Ford Nederland.
Teus van Dieren 40 jaar in dienst bij Schakel Autogroep!
Ons Hoofd Administratie, Teus van Dieren, is vandaag 40 jaar in dienst bij Schakel Autogroep! Ooit begonnen bij Schakel Schoonhoven heeft Teus het bedrijf zien groeien van 1 vestiging naar het bedrijf wat we nu zijn.
Nieuwe Ford Puma
De eerste beelden! Verleidelijke crossover, grootste bagageruimte in zijn klasse en laag verbruik dankzij mild hybride techniek.
Pagina 1 van 14
 >  >>
 
0
 
sluiten