• 1200 Auto verkopen per jaar
  • Altijd meer dan 300 auto’s op voorraad
  • 6 Erkende Ford Dealers in de randstad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag
Home Nieuws

Nieuws

Wanneer heb ik een winterbandenwissel nodig?
''Wanneer moeten de banden gewisseld worden?'' Een veel voorkomende vraag als de herfst weer voor de deur staat. Want wanneer is het nodig om de zomerbanden weer om te wisselen naar de winterbanden? Wij geven een korte uitleg wanneer je op tijd de banden kan wisselen en een afspraak bij een van onze vestigingen kan maken.
Nieuwe generatie Mondeo Hybrid, inclusief Hybrid Wagon
De verbeterde range Ford Mondeo Hybrid benzine-elektrische modellen komen volgend jaar in Europa op de markt, inclusief nieuwe, elegante en praktische Wagon. De voor Europa exclusief ontworpen Wagon biedt meer laadruimte met profijt van elektrische aandrijving zonder stress over actieradius. De introductie vindt plaats in begin 2019
Slimste en productiefste Transit ooit!
Ford heeft tijdens de IAA voor bedrijfsauto’s in Hannover de nieuwe 2-tons Transit onthuld. Met deze wereldprimeur is dan nu ook de slimste en productiefste Transit beschikbaar in Europa. Deze Transit heeft meer laadvermogen, beter technische kenmerken en is de ideale collega voor jouw bedrijf. De verkoop van deze nieuwe Transit zal beginnen halverwege 2019.
Ford toont glimp van nieuwe elektrische personenauto en bedrijfswagens
Ford toont de eerste beelden van volledig nieuwe geëlektrificeerde modellen tijdens IAA in Hannover. De op de Ford Mustang geïnspireerde personenwagen is het eerste model van Ford Team Edison dat specifiek gericht is op de ontwikkeling van geëlektrificeerde voertuigen voor markten over de hele wereld. Daarnaast is ook de nieuwe elektrische Transit bedrijfsauto range getoond op deze conventie.
Veiliger in het verkeer met Driving Skills for Life
Verkeersongevallen vinden nog steeds vaak plaats, met name onder jongeren die net hun rijbewijs hebben gehaald. Om het aantal verkeersongevallen onder jongeren zo veel mogelijk te verminderen helpt Ford met het Driving Skills for Life programma. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van virtual reality om les te geven in hoe om te gaan met lastige verkeerssituaties.
De nieuwe Ford Ranger Raptor komt naar Europa!
Ford haalt de nieuwe Ranger Raptor naar Europa – de stoerste en krachtigste versie van Europa’s populairste pick-up. Dat maakt Ford vandaag bekend op Gamescom, het grootste game-event van Europa dat van 21 tot en met 25 augustus in Keulen wordt gehouden, en waar de Ranger Raptor zijn publieksdebuut beleeft.
De nieuwe Fiesta ST testrit
De rijprestaties van de nieuwe Ford Fiesta ST zijn te bewonderen in een nieuwe film op een fabelachtige locatie: 400 meter onder de grond in een van de grootste zoutmijnen van Europa. Liever de Fiesta ST bovengronds ervaren? Kom langs voor een proefrit bij een van onze vestigingen.
Nieuwe Ford KA+ bij Schakel Autogroep
De vernieuwde Ford KA+ is comfortabeler dan ooit, biedt nog meer gebruiksgemak en profiteert van moderne elektronische assistentiesystemen. Hij is nu te bewonderen bij Ford Schakel Autogroep. Naast de nieuwe KA+ is er ook de KA+ Active die net iets groter is.
Nieuwe Ford Focus maximale score in veiligheidstest
Bij de onafhankelijke veiligheidstest van Euro NCAP is de nieuwe Ford Focus met vijf sterren beoordeeld. De Ford Focus is daarmee een van de eerste auto's die de hoogst haalbare score krijgt onder de nieuwe, strengere testprotocollen van Euro NCAP.
Voorkom wagenziekte met deze tips
Iedereen heeft het wel eens meegemaakt tijdens de autorit in de zomervakantie: wagenziekte. De gevreesde woorden "Ik voel me niet lekker" vanaf de achterbank laten elke ouder gegarandeerd schrikken. Schakel Autogroep laat weten wat te doen tegen wagenziekte met een paar handige tips.
Blog 5: Baltic Rally #Time to Focus
De laatste loodjes! De volgende 1123 km van Sint Petersburg naar Kalinigrad zijn omschreven in de vijfde blog van onze collega's Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten. Hier het vijfde deel van hun reis
Blog 4: Baltic Rally # Time to Focus
Ze zijn in Rusland! De volgende 1463 km van Moermansk naar Sint Petersburg zijn omschreven in de vierde blog van onze collega's Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten. Ze rijden nog steeds in hun Ford Focus door de Baltische staten.
Blog 3: Baltic Rally # Time to Focus
Het derde gedeelte, de volgende 1551 km van Gimsoya naar Moermansk, staat in deze derde blog! Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten reizen door de Baltische staten om vervolgens uit te komen bij de Noordkaap. Hier het derde deel van hun reis.
Blog 2: Baltic Rally # Time to Focus
Het tweede gedeelte van de reis naar de Noorse Lofoten. Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten reizen door de Baltische staten om vervolgens uit te komen bij de Noordkaap. Hier het tweede deel van hun reis.
Blog 1: Baltic Rally # Time to Focus
De eerste 1.859km vanaf Nederland naar Duitsland, Denemarken en Zweden. Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten reizen door de Baltische staten om vervolgens uit te komen bij de Noordkaap. Hier het eerste deel van hun reis.
Pagina 1 van 11
 >  >>