Home Nieuws

Nieuws

Wie zijn Zeeuw & Zeeuw?
Wij worden Zeeuw & Zeeuw. Maar wat is Zeeuw & Zeeuw eigenlijk voor bedrijf?
Ford Bedrijfswagens breekt records en blikt vooruit
Ford Bedrijfswagens kijkt met een verkooprecord van 10.381 stuks terug op een zeer succesvol 2019. Ondernemend Nederland koos niet eerder zo vaak voor een Bestelauto, Kombi of Pick-up van het grootste bedrijfswagenmerk van Europa als in het afgelopen jaar. Het uitgebreide gamma presteerde over de gehele linie uitstekend, met een speciale vermelding voor de Transit Custom die een forse verkoopgroei doormaakte.
De nieuwe Ford Puma is in de showroom
Hij is er! De nieuwe Ford Puma staat bij ons in de showroom.
Schakel Autogroep wordt overgenomen door Zeeuw & Zeeuw
Zeeuw & Zeeuw en Schakel Autogroep hebben vandaag bekend gemaakt dat zij overeenstemming hebben bereikt over een overname van Schakel Autogroep door Zeeuw & Zeeuw.
Ford prijst de nieuwe Kuga 1.5 EcoBoost
Ford voegt nieuwe uitvoeringen toe aan de Nederlandse line-up van de nieuwe Kuga. De innovatieve SUV is nu niet alleen te bestellen als plug-in hybride, maar ook als geavanceerde driecilinder 1.5 EcoBoost met cilinderuitschakeling. De nieuwe benzinemotor is er in twee versies: 88 kW/120 pk en 110 kW/150 pk.
Nieuwe Ford Explorer Plug-In Hybrid nu te bestellen
Ford Nederland heeft de Explorer Plug-In Hybrid geprijsd. De speciaal voor Europa ontwikkelde geëlektrificeerde versie van Amerika’s bestverkochte SUV maakt niet alleen indruk met zijn krachtige en efficiënte aandrijflijn, maar ook met zijn riante standaarduitrusting. De prijslijst bevat één ‘fully-loaded’ ST-Line; de enige keuze die nog gemaakt moet worden is de kleur. Alle mogelijk denkbare comfortopties en assistentiesystemen zijn namelijk standaard.
Nieuwe Puma is één van de Fords die 5 Euro NCAP sterren voor veiligheid scoort
Met de Ford Puma heeft Euro NCAP vandaag opnieuw een Ford met vijf sterren beloond voor een uitmuntende veiligheid. Euro NCAP is de onafhankelijke organisatie op het gebied van botsproeven.
Ford vergroot rijbereik met sfeerverlichting in voertuigen
Experts zijn het erover eens: kleuren hebben invloed op ons humeur en gedrag. Hoe mooi zou het zijn om gebruik te maken van deze kracht om zo het bereik van een elektrische auto of bedrijfswagen te vergroten? Ford onderzoekt het fenomeen en de eerste resultaten zijn veelbelovend.
100 jaar Schakel!
Eigenaar Alex Schakel staat op de plek waar 100 jaar geleden de Schakel Historie begon. Op 1 december 1919 begon Alex’ grootvader, Aart Schakel, een rijwielhandel in Schoonhoven op de Tol. 100 Jaar later is deze rijwielhandel uitgegroeid tot erkend Ford Dealer met 6 vestigingen en 125 personeelsleden. 95 Jaar erkend Ford Dealer maar 100 jaar Schakel. Iets om trots op te zijn!
Twee onderscheidingen voor Ford: International Van of the Year 2020 en International Pick-up Award 2020
De geëlektrificeerde versies van de Ford Transit Custom – de Plug-In Hybrid en de EcoBlue Hybrid – zijn uitgeroepen tot International Van of the Year 2020 (IVOTY). Tegelijkertijd won de Ford Ranger de International Pick-up Award 2020 (IPUA). Ford is de eerste autofabrikant die voor de tweede keer beide onderscheidingen in hetzelfde jaar in de wacht sleept. Dat gebeurde in 2013 ook al. Het is nu de zesde keer dat Ford een IVOTY-titel wint.
Volledig elektrische Ford Mustang Mach-E: krachtig, stijlvol en met groot rijbereik
Voor het eerst in 55 jaar breidt Ford de Mustang-familie uit. Het fameuze Mustang-logo prijkt nu ook op een gloednieuwe, volledig elektrische SUV: de Ford Mustang Mach-E. Vrijheid, vooruitgang, snelheid en een ietwat rebels karakter kenmerken de Ford Mustang. De karaktertrekjes van de bestverkochte sportcoupé ter wereld vinden nu hun weg naar de wereld van elektrische mobiliteit.
Bestelauto Expo 2019: we zijn begonnen!
De Bestelauto Expo 2019 is van start gegaan! Vandaag tot 21:00 uur en morgen tot 18:00 kun je terecht bij onze collega’s bij de Expo in Houten. Accountmanagers Dennis en Ernest staan samen met Schakel Autolease en Schakel Verzekeringen collega Karima klaar al je vragen.
Ford Puma: Nu te bestellen!
De prijzen en specificaties van de nieuwe Ford Puma zijn bekend. De compacte crossover met een verleidelijk design, slimme features en geavanceerde EcoBoost Hybrid-technologie is vanaf nu te bestellen en arriveert medio februari in Nederland.
Bestelauto Expo 2019: wij zijn er weer bij!
Op 12 en 13 november 2019 is het dan eindelijk zover. De 3e editie van de Bestelauto Expo! Tijdens deze 2 dagen nodigen wij alle: ZZP'ers, MKB'ers, Fleetowners en diverse Automotive-Managers graag uit op onze stand in de Expo in Houten!
COUNT DOWN: 18 november
Ford presenteert de eerste designschets van zijn geheel nieuwe, op de Mustang geïnspireerde en volledig elektrische SUV. De onthulling van de auto vindt plaats op 18 november a.s.
Pagina 1 van 15
 >  >>
 
0
 
sluiten