Home Nieuws

Nieuws

VEILIG OP WEG IN DE WINTER?
Kom langs op de gratis winterinspectie op 25 november.
Ford CEO Jim Hackett opent Smart Mobility Innovation Office in Londen
Ford President en CEO Jim Hackett opent vandaag het Ford Smart Mobility Innovation Office in Londen. Het kantoor richt zich op de korte termijn ontwikkelingen van slimme mobiliteitstechnologieën die gefocust zijn op de specifieke eisen van Europese steden.
Rijden over de Atlantische weg in Noorwegen hoort op je bucketlist
Hartje zomer schijnt hier vrijwel 24 uur per dag de zon, maar ook de rest van het jaar kunnen bezoekers genieten van een heerlijk tochtje over dit wonder van techniek.
Winnaar Ford Fiesta Roadshow!
De afgelopen maanden zijn we de randstad door gereisd met de Fiesta Roadshow. Tijdens deze Roadshow kon je een reis naar Ibiza winnen als je het aantal ballen in de Ford Fiesta goed gokte.
Uitnodiging: Bestelauto Expo in Houten
Op 4 en 5 oktober vindt in de Expo in Houten voor de eerste keer de Bestelauto Expo plaats. Wij zijn trots hierbij aanwezig te zijn met diverse bedrijfswagen modellen. Wij zien u graag terug op deze unieke beurs en bieden u daarom entree kaarten t.w.v. € 15,- gratis aan. Deze gratis kaarten kunt u hieronder bestellen. Mocht het bestellen niet lukken, neem dan contact met ons op via 030 291 1111.
FORD MOTORCRAFT WELCOME HOME WEKEN
Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij de Ford dealer? Kom dan langs tijdens de Ford Motorcraft Welcome Weken, van 30 september tot en met 14 oktober. Want tijdens de Welcome Home Weken heet Schakel Autogroep je van harte welkom in de werkplaats. Dan profiteer je meteen van kortingen op Ford Motorcraft Service én gratis ruitenwissers bij een APK, als je afspraak online is gemaakt.
Ford Transit voor tweede maal uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar
Jurycommentaar: “Een afgetekende overwinning met een fraai totaalpakket!”
Driving Skills For Life laat jongeren risico’s in verkeer ervaren
Uit nieuw onderzoek van Ford blijkt dat jonge automobilisten risico’s nemen achter het stuur van de auto van hun ouders. Veel jongeren lenen de auto zonder te vragen, rijden te hard, gebruiken hun mobiele telefoon en rijden onder invloed van alcohol of drugs.
Gestroomlijnder, sneller en technologisch geavanceerder. Ford onthult nieuwe Ford Mustang
Ford heeft de nieuwe Ford Mustang voor Europa onthuld. De iconische sportauto heeft een nieuwe gestroomlijnde styling en bevat een geavanceerde motor en wielophanging. Daarnaast beschikt de nieuwe Mustang over geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie en heeft hij meer mogelijkheden voor persoonlijke instellingen en meer aanpassingsopties.
Nieuwe Ford Fiesta haalt hoogst haalbare score in Euro NCAP-veiligheidstest
Bij de onafhankelijke veiligheidstest van Euro NCAP is de nieuwe Ford Fiesta met vijf sterren beoordeeld. Dit is de hoogst haalbare score.
Ford onthult nieuwe EcoSport SUV met nieuw interieur en slimme technologieën
Vandaag heeft Ford de nieuwe Ford EcoSport onthuld. Deze compacte, veelzijdige SUV komt later dit jaar op de Europese markt en biedt consumenten meer praktische toepassingen, verfijnde styling en geavanceerde technologieën.
Ford en Deutsche Post DHL Group onthullen elektrische StreetScooter WORK XL bestelauto
Deutsche Post DHL Group en Ford hebben het eerste model van hun gezamenlijk geproduceerde elektrische bestelauto’s gepresenteerd in Keulen, Duitsland.
Ford Performance biedt met Ford GT ’67 Heritage Edition eerbetoon aan historische Le Mans-winnaar van 1967
De Ford GT is verkrijgbaar in een nieuwe limited-edition Heritage-uitvoering ter ere van de GT40 Mark IV-raceauto, die dankzij Dan Gurney en A.J. Foyt de overwinning behaalde op Le Mans in 1967. De auto beschikt over unieke interieur- en carrosseriekleuren en een exclusieve velgafwerking.
De nieuwe Ford Fiesta slaagt voor alle autotests
De eerste autojournalisten hebben al kennis gemaakt met de nieuwe Fiesta en zijn het unaniem eens; de nieuwe Fiesta heeft het allemaal. Bent u ook nieuwsgierig naar de nieuwe Fiesta? Lees dan hieronder de eerste autotests of boek alvast een proefrit. De nieuwe Fiesta staat namelijk nu bij de dealer. U kunt meteen instappen - als een van de eerste.
Sportieve ST-Line en luxueuze Vignale nu te bestellen
De volledig nieuwe Ford Fiesta staat vanaf heden bij de dealer. Het model is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie ooit in een compacte auto. Bovendien is de Fiesta nooit eerder in zijn veertigjarige historie zo compleet uitgerust als deze nieuwe generatie.
Pagina 1 van 9
 >  >>