Home Nieuws

Nieuws

Driving Skills For Life laat jongeren risico’s in verkeer ervaren
Uit nieuw onderzoek van Ford blijkt dat jonge automobilisten risico’s nemen achter het stuur van de auto van hun ouders. Veel jongeren lenen de auto zonder te vragen, rijden te hard, gebruiken hun mobiele telefoon en rijden onder invloed van alcohol of drugs.
Gestroomlijnder, sneller en technologisch geavanceerder. Ford onthult nieuwe Ford Mustang
Ford heeft de nieuwe Ford Mustang voor Europa onthuld. De iconische sportauto heeft een nieuwe gestroomlijnde styling en bevat een geavanceerde motor en wielophanging. Daarnaast beschikt de nieuwe Mustang over geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie en heeft hij meer mogelijkheden voor persoonlijke instellingen en meer aanpassingsopties.
Nieuwe Ford Fiesta haalt hoogst haalbare score in Euro NCAP-veiligheidstest
Bij de onafhankelijke veiligheidstest van Euro NCAP is de nieuwe Ford Fiesta met vijf sterren beoordeeld. Dit is de hoogst haalbare score.
Ford onthult nieuwe EcoSport SUV met nieuw interieur en slimme technologieën
Vandaag heeft Ford de nieuwe Ford EcoSport onthuld. Deze compacte, veelzijdige SUV komt later dit jaar op de Europese markt en biedt consumenten meer praktische toepassingen, verfijnde styling en geavanceerde technologieën.
Ford en Deutsche Post DHL Group onthullen elektrische StreetScooter WORK XL bestelauto
Deutsche Post DHL Group en Ford hebben het eerste model van hun gezamenlijk geproduceerde elektrische bestelauto’s gepresenteerd in Keulen, Duitsland.
Ford Performance biedt met Ford GT ’67 Heritage Edition eerbetoon aan historische Le Mans-winnaar van 1967
De Ford GT is verkrijgbaar in een nieuwe limited-edition Heritage-uitvoering ter ere van de GT40 Mark IV-raceauto, die dankzij Dan Gurney en A.J. Foyt de overwinning behaalde op Le Mans in 1967. De auto beschikt over unieke interieur- en carrosseriekleuren en een exclusieve velgafwerking.
De nieuwe Ford Fiesta slaagt voor alle autotests
De eerste autojournalisten hebben al kennis gemaakt met de nieuwe Fiesta en zijn het unaniem eens; de nieuwe Fiesta heeft het allemaal. Bent u ook nieuwsgierig naar de nieuwe Fiesta? Lees dan hieronder de eerste autotests of boek alvast een proefrit. De nieuwe Fiesta staat namelijk nu bij de dealer. U kunt meteen instappen - als een van de eerste.
Sportieve ST-Line en luxueuze Vignale nu te bestellen
De volledig nieuwe Ford Fiesta staat vanaf heden bij de dealer. Het model is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie ooit in een compacte auto. Bovendien is de Fiesta nooit eerder in zijn veertigjarige historie zo compleet uitgerust als deze nieuwe generatie.
Collega Nicky Smeding over zijn nieuwe Ford Fiesta
Collega Nicky, van vestiging Ford Utrecht - Nieuw Overvecht, was een van de eerste die een nieuwe Ford Fiesta kocht. Wij waren erg benieuwd hoe zijn auto bevalt.
Vandaag honderd jaar geleden introduceerde Ford het TT-model dat de basis legde voor de moderne bestelauto
Iedereen kent het T-model van Ford, de legendarische auto die overal op de wereld een groot succes werd. Maar hoe zit dat met het TT-model? Hoewel deze auto minder bekend is, maakte deze toch veel indruk, aangezien dit de voorloper was van moderne bestelauto's en pick-ups, waaronder de huidige Transit.
Dragen van slippers achter het stuur in Frankrijk en Spanje verboden
Heeft u de komende weken een autovakantie op de planning richting Frankrijk of Spanje? Stap dan niet met slippers achter het stuur om boetes te voorkomen. Ook stijlvolle damesschoenen zijn vaak ongeschikt om mee te rijden en kunnen zelfs een boete opleveren.
Leenarts gaat leiding geven aan team van meer dan 275 Ford-medewerkers die nieuwe Fords ontwikkelen in designstudio's in Merkenich (Duitsland) en Dunton (VK)
Leenarts gaat leiding geven aan team van meer dan 275 Ford-medewerkers die nieuwe Fords ontwikkelen in designstudio's in Merkenich (Duitsland) en Dunton (VK.)Ford heeft € 13 miljoen geïnvesteerd in de designstudio in Merkenich.
Geen HANDI’CAP’ maar HANDI’CAPABLE’
Ford Nederland laat op verschillende momenten lichamelijk gehandicapte chauffeurs met de HandiCab reizigers van A naar B brengen
AD Zaterdag 15 juli
Wat een leuke recensie in het AD afgelopen zaterdag. Ook wij vinden de nieuwe Fiesta een feestje. Lees het hele artikel hieronder.
Winnen, winnen, winnen!
Kom langs tijdens onze Ford Fiesta Roadshow en maak kans op een reis naar Ibiza!
Pagina 1 van 8
 >  >>
 
Direct contact?
Bel me