• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Nieuws

Nieuws

Ford vergroot rijbereik met sfeerverlichting in voertuigen
Experts zijn het erover eens: kleuren hebben invloed op ons humeur en gedrag. Hoe mooi zou het zijn om gebruik te maken van deze kracht om zo het bereik van een elektrische auto of bedrijfswagen te vergroten? Ford onderzoekt het fenomeen en de eerste resultaten zijn veelbelovend.
100 jaar Schakel!
Eigenaar Alex Schakel staat op de plek waar 100 jaar geleden de Schakel Historie begon. Op 1 december 1919 begon Alex’ grootvader, Aart Schakel, een rijwielhandel in Schoonhoven op de Tol. 100 Jaar later is deze rijwielhandel uitgegroeid tot erkend Ford Dealer met 6 vestigingen en 125 personeelsleden. 95 Jaar erkend Ford Dealer maar 100 jaar Schakel. Iets om trots op te zijn!
Twee onderscheidingen voor Ford: International Van of the Year 2020 en International Pick-up Award 2020
De geëlektrificeerde versies van de Ford Transit Custom – de Plug-In Hybrid en de EcoBlue Hybrid – zijn uitgeroepen tot International Van of the Year 2020 (IVOTY). Tegelijkertijd won de Ford Ranger de International Pick-up Award 2020 (IPUA). Ford is de eerste autofabrikant die voor de tweede keer beide onderscheidingen in hetzelfde jaar in de wacht sleept. Dat gebeurde in 2013 ook al. Het is nu de zesde keer dat Ford een IVOTY-titel wint.
Volledig elektrische Ford Mustang Mach-E: krachtig, stijlvol en met groot rijbereik
Voor het eerst in 55 jaar breidt Ford de Mustang-familie uit. Het fameuze Mustang-logo prijkt nu ook op een gloednieuwe, volledig elektrische SUV: de Ford Mustang Mach-E. Vrijheid, vooruitgang, snelheid en een ietwat rebels karakter kenmerken de Ford Mustang. De karaktertrekjes van de bestverkochte sportcoupé ter wereld vinden nu hun weg naar de wereld van elektrische mobiliteit.
Bestelauto Expo 2019: we zijn begonnen!
De Bestelauto Expo 2019 is van start gegaan! Vandaag tot 21:00 uur en morgen tot 18:00 kun je terecht bij onze collega’s bij de Expo in Houten. Accountmanagers Dennis en Ernest staan samen met Schakel Autolease en Schakel Verzekeringen collega Karima klaar al je vragen.
Ford Puma: Nu te bestellen!
De prijzen en specificaties van de nieuwe Ford Puma zijn bekend. De compacte crossover met een verleidelijk design, slimme features en geavanceerde EcoBoost Hybrid-technologie is vanaf nu te bestellen en arriveert medio februari in Nederland.
Bestelauto Expo 2019: wij zijn er weer bij!
Op 12 en 13 november 2019 is het dan eindelijk zover. De 3e editie van de Bestelauto Expo! Tijdens deze 2 dagen nodigen wij alle: ZZP'ers, MKB'ers, Fleetowners en diverse Automotive-Managers graag uit op onze stand in de Expo in Houten!
COUNT DOWN: 18 november
Ford presenteert de eerste designschets van zijn geheel nieuwe, op de Mustang geïnspireerde en volledig elektrische SUV. De onthulling van de auto vindt plaats op 18 november a.s.
Te bestellen: Ford Kuga PHEV  € 36.175,-
Nu te bestellen vanaf € 36.175**, leverbaar vanaf medio maart!
Puma in productie!
De volumeproductie van de innovatieve en elektrische nieuwe Ford Puma is van start gegaan in Fords ultramoderne fabriek in het Roemeense Craiova.
Nieuwe Ford Transit; lager verbruik, hoger laadvermogen en meer verbonden dan ooit
Ford introduceert zijn meest intelligente, zuinige en productieve 2-tons bedrijfswagen ooit. Meer dan 4.600 verbeterde componenten en geavanceerde technologieën voor de aandrijflijn en bestuurdersassistentie zorgen ervoor dat de nieuwe Ford Transit meer kan vervoeren, minder brandstof verbruikt en gemakkelijker te rijden is dan ooit.
Schakelfestival - Schakel Autogroep 95 jaar!
Afgelopen zaterdag vierde wij het 95 jaar bestaan van Schakel Autogroep. Dit vierde wij bij onze vestiging in Schoonhoven, de eerste vestiging van Schakel Autogroep.
Ford maakt autorijden voor honden veiliger dan ooit
Een kort tripje naar het strand om daar lekker uit te waaien of een lange rit naar een verre vakantiebestemming? Dagelijks rijden duizenden honden mee in de auto, maar waar de passagiers veilig in de gordels zitten en beschermd zijn door airbags, komt de hond er vaak bekaaid vanaf.
Win een Ford Fiesta op de Crimpenhof!
Op winkelcentrum de Crimpenhof kun je t/m 28 september een Ford Fiesta van Schakel Krimpen winnen!
Geëlektrificeerde Fords halen in 2022 conventionele diesel- en benzineversies in
Ford toont vandaag op de Frankfurt Motorshow zijn commitment voor een elektrische toekomst. Het merk presenteert er z’n grootste line-up van geëlektrificeerde auto’s ooit. Verwacht wordt dat in Europa tegen eind 2022 de verkopen van deze versies die van conventionele diesel- en benzinevarianten zal overstijgen. Ford verwacht daarnaast dat het tegen die tijd al zo’n 1 miljoen auto’s met een vorm van geëlektrificeerde aandrijving heeft verkocht.
Pagina 1 van 15
 >  >>
 
0
 
sluiten