• 1200 Auto verkopen per jaar
  • Altijd meer dan 300 auto’s op voorraad
  • 6 Erkende Ford Dealers in de randstad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag
Home Nieuws

Nieuws

Blog 4: Baltic Rally # Time to Focus
Ze zijn in Rusland! De volgende 1463 km van Moermansk naar Sint Petersburg zijn omschreven in de vierde blog van onze collega's Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten. Ze rijden nog steeds in hun Ford Focus door de Baltische staten.
Blog 3: Baltic Rally # Time to Focus
Het derde gedeelte, de volgende 1551 km van Gimsoya naar Moermansk, staat in deze derde blog! Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten reizen door de Baltische staten om vervolgens uit te komen bij de Noordkaap. Hier het derde deel van hun reis.
Blog 2: Baltic Rally # Time to Focus
Het tweede gedeelte van de reis naar de Noorse Lofoten. Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten reizen door de Baltische staten om vervolgens uit te komen bij de Noordkaap. Hier het tweede deel van hun reis.
Blog 1: Baltic Rally # Time to Focus
De eerste 1.859km vanaf Nederland naar Duitsland, Denemarken en Zweden. Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten reizen door de Baltische staten om vervolgens uit te komen bij de Noordkaap. Hier het eerste deel van hun reis.
De Schakel Autogroep Mustang op avontuur:  Sally am Rhein
Jasper Schakel: "Ieder jaar organiseert de studievereniging van Werktuigbouwkunde van de TU Delft een prachtige Weekendrally van meerdere dagen op een illustere locatie in het buitenland. Dit jaar zou het plaats vinden rondom de Rijn in Duitsland met als thema Fantum of Solace en naar onze mening bestaat er geen betere James Bond wagen dan de nieuwe Ford Mustang."
Hij is te bestellen: Ford Fiesta ST
De nieuwe Ford Fiesta ST is de spannendste, uitdagendste en scherpste tot nu toe. Hij wordt aangedreven door een 147 kW/200 pk sterke turbomotor en staat bol van de innovatieve ‘Sports Technologies’. Het topmodel binnen de Fiesta-reeks is per direct te bestellen en heeft een vanafprijs van € 31.790.
Baltic Rally 2018: Ze zijn vertrokken
Wat zijn we trots op onze collega's Herbert Zuidervliet (Nieuwegein), Alexander Schouten (Nieuwegein) en Jeroen de Pater (Schoonhoven). Van 7 t/m 24 juni gaan zij een reis maken door de Baltische staten om vervolgens via de noordkaap terug te keren naar Nederland (http://www.balticrally.nl/) Een rit van ruim 8500 km! Dit doen zij allemaal in een Ford Focus uit 1998, hiermee vieren zij ook meteen dat het nieuwe model Focus dit jaar uitkomt. Zij doen mee aan de Baltic Rally om geld in te zamelen voor Unicef en de Kinder Vakantie Werk Lopik.
Ford Family Day 1 juli 2018
De jaarlijkse Ford Family Day vindt dit jaar wederom plaats op het terrein van het Nationaal Militair Museum te Soest. De nieuwe Ford Focus is een primeur voor de bezoekers van de Ford Family Day. Ook kunnen de Ford liefhebbers proefrijden met de Fiesta ST en krijgen ze de mogelijkheid om hun eigen Ford voor een straaljager te fotograferen.
Nieuwe Ford GT supersportwagen voor ‘the homeless guy’
Ondernemer Jeroen van den Berg heeft vandaag de sleutels van een echte Le Mans-winnaar uitgereikt gekregen. De gekende liefhebber van exclusieve auto’s heeft samen met een bekende DJ een Ford GT gekocht, een supersportwagen die in de basis is ontwikkeld als raceauto en die in 2016 zegevierde tijdens de 24 Uur van Le Mans. Van den Berg is één van de weinige gelukkigen, want wereldwijd worden er slechts 250 Fords GT per jaar gebouwd.
De nieuwe Focus: de eerste beelden
Ford onthult volledig nieuwe Focus – meest innovatieve en dynamische Focus ooit! Bekijk hier snel de eerste beelden. Verwacht: eind juli 2018 Te bestellen vanaf mei 2018
Kentekenplaten vastzetten in Utrecht
Per jaar worden er in Utrecht ongeveer 700 kentekens van auto’s gestolen. Om dit tegen te gaan is de gemeente Utrecht samen met vier autobedrijven (waaronder Schakel Autogroep) uit Utrecht een actie gestart. Vanaf mei tot en met december kunnen automobilisten hun kenteken snel en eenvoudig laten vastzetten. Op woensdag 25 april om 14.30 uur geeft burgemeester Jan van Zanen het startschot van de actie voor het stadhuis door een kentekenplaat vast te schroeven.
Fiesta Active: Hij is er!
Nu bij alle Schakel Autogroep vestigingen te vinden: Ford breidt de Fiesta line-up uit met de nieuwe Fiesta Active. Dit model combineert alle sterke eigenschappen van de Fiesta met een avontuurlijke uitstraling, veel luxe, nieuwe technologie. De Fiesta Active, wordt geleverd met de 1.0 EcoBoost benzinemotor (74 kW/100 pk) en handgeschakelde zesbak. Voor de lancering van dit model introduceert Ford als eerste een rijk uitgeruste First Edition uitvoering.
Nieuw: de Ford Transit Custom
Nu bij Schakel Autogroep: Ford onthult vandaag de nieuwe 1-tons Transit Custom bedrijfswagen voor Europa. Het model heeft een geheel nieuw design en een volledig nieuw interieur zodat er nog productiever gewerkt kan worden. De nieuwe Transit Custom kan later dit jaar worden besteld en zal begin 2018 aan klanten worden geleverd.
Acht Ford Performance-modellen gaan krachtmeting aan!
De acht modellen van Ford Performance zijn voor het eerst samengebracht voor opnames van een spectaculaire video op het circuit. De Ford F-150 Raptor, de Fiesta ST, de gloednieuwe Fiesta ST, de Focus RS, de Mustang GT, de Mustang GT350R, de Ford GT en de Ford GT-raceauto werden stuk voor stuk bestuurd door professionele coureurs van het Ford Chip Ganassi Racing Team. Ze gingen met elkaar de strijd aan op het 5,345 km lange Motorland Aragón-circuit in Spanje.
Nieuwe Ford KA+
Ford introduceert de nieuwe KA+, die meer comfort en gebruiksgemak biedt, voorzien is van meer rijassistentiesystemen en een fraaiere vormgeving.
Pagina 1 van 10
 >  >>