• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Nieuws

Nieuws

Puma in productie!
De volumeproductie van de innovatieve en elektrische nieuwe Ford Puma is van start gegaan in Fords ultramoderne fabriek in het Roemeense Craiova.
Nieuwe Ford Transit; lager verbruik, hoger laadvermogen en meer verbonden dan ooit
Ford introduceert zijn meest intelligente, zuinige en productieve 2-tons bedrijfswagen ooit. Meer dan 4.600 verbeterde componenten en geavanceerde technologieën voor de aandrijflijn en bestuurdersassistentie zorgen ervoor dat de nieuwe Ford Transit meer kan vervoeren, minder brandstof verbruikt en gemakkelijker te rijden is dan ooit.
Schakelfestival - Schakel Autogroep 95 jaar!
Afgelopen zaterdag vierde wij het 95 jaar bestaan van Schakel Autogroep. Dit vierde wij bij onze vestiging in Schoonhoven, de eerste vestiging van Schakel Autogroep.
Ford maakt autorijden voor honden veiliger dan ooit
Een kort tripje naar het strand om daar lekker uit te waaien of een lange rit naar een verre vakantiebestemming? Dagelijks rijden duizenden honden mee in de auto, maar waar de passagiers veilig in de gordels zitten en beschermd zijn door airbags, komt de hond er vaak bekaaid vanaf.
Win een Ford Fiesta op de Crimpenhof!
Op winkelcentrum de Crimpenhof kun je t/m 28 september een Ford Fiesta van Schakel Krimpen winnen!
Geëlektrificeerde Fords halen in 2022 conventionele diesel- en benzineversies in
Ford toont vandaag op de Frankfurt Motorshow zijn commitment voor een elektrische toekomst. Het merk presenteert er z’n grootste line-up van geëlektrificeerde auto’s ooit. Verwacht wordt dat in Europa tegen eind 2022 de verkopen van deze versies die van conventionele diesel- en benzinevarianten zal overstijgen. Ford verwacht daarnaast dat het tegen die tijd al zo’n 1 miljoen auto’s met een vorm van geëlektrificeerde aandrijving heeft verkocht.
Wereldrecord: parade van 1.326 Ford Mustangs
Afgelopen zaterdag is op de Ford Lommel Proving Ground een nieuw wereldrecord gevestigd voor de parade met het meeste aantal Ford Mustangs. Een notaris telde niet minder dan 1.326 Mustangs die een onafgebroken rijdende kolonne vormden. De wagens reden met een afstand van minder dan 20 meter van elkaar. Daarmee wordt het vorige record van 960 voertuigen in Toluca, Mexico verpletterd! Een passend eerbetoon voor de 55ste verjaardag van de Ford Mustang.
Nieuw bij Schakel Autogroep voor bedrijfswagens
5+5+5= Laag All In Maandbedrag - 5 jaar rijden in een bedrijfswagen naar keuze (Financial Lease) - 5 jaar garantie (Ford Protect Verlengde Garantie Verzekering - 5 jaar onderhoud (Ford Protect Service Plan)
Ford neemt gamen serieus en introduceert eSports-raceteams
Overal ter wereld kruipen elke dag miljoenen mensen achter het stuur van een virtuele Ford en genieten ervan om met vrienden te racen en onderdeel uit te maken van een online-community. Ford gaat nu op zoek naar de beste online-racers voor het eerste eigen eSportsteam.
Navigatie met technologie geïnspireerd op Hans en Grietje
Broodkruimels waren niet ideaal voor Hans en Grietje om hun weg terug te vinden (spoileralert: stenen werkten een stuk beter). Maar broodkruimels zijn wel perfect voor off-road rijders.
Deze vergeten weg is mogelijk mooiste stuurmansweg van Europa
De N304 slingert door de bergen in het noorden van Portugal en biedt toegang tot het Parque Natural do Alvão. Dit is voor automobilisten misschien wel de mooiste weg in Europa. Hij is breed, heeft een prachtig wegdek en biedt ritmische bochten en schitterende uitzichten. En het mooiste is, het is er heel erg rustig.
De Ford Capri: we vieren de 50e verjaardag van een iconische sportwagen
Het was het jaar dat er voor het eerst een mens op de maan liep, dat het legendarische Woodstock-festival plaatsvond en dat de eerste Boeing 747 de lucht in ging. In datzelfde jaar, een halve eeuw geleden, verscheen de Ford Capri voor het eerst op de Europese wegen.
Vandaag officieel 95 jaar!
Time to Party! Precies 95 jaar geleden opende de deuren van Schakel Autogroep.
Hoe een slimme kleine robot de bezorging met zelfrijdende auto’s kan veranderen
Ford werkt samen met Agility Robots om mogelijkheden van autonome bezorging te ontdekken.
Pagina 1 van 14
 >  >>
 
0
 
sluiten