• 1200 Auto verkopen per jaar
  • Altijd meer dan 300 auto’s op voorraad
  • 6 Erkende Ford Dealers in de randstad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag
Home Nieuws

Nieuws

De nieuwe Fiesta ST testrit
De rijprestaties van de nieuwe Ford Fiesta ST zijn te bewonderen in een nieuwe film op een fabelachtige locatie: 400 meter onder de grond in een van de grootste zoutmijnen van Europa. Liever de Fiesta ST bovengronds ervaren? Kom langs voor een proefrit bij een van onze vestigingen.
Nieuwe Ford KA+ bij Schakel Autogroep
De vernieuwde Ford KA+ is comfortabeler dan ooit, biedt nog meer gebruiksgemak en profiteert van moderne elektronische assistentiesystemen. Hij is nu te bewonderen bij Ford Schakel Autogroep. Naast de nieuwe KA+ is er ook de KA+ Active die net iets groter is.
Nieuwe Ford Focus maximale score in veiligheidstest
Bij de onafhankelijke veiligheidstest van Euro NCAP is de nieuwe Ford Focus met vijf sterren beoordeeld. De Ford Focus is daarmee een van de eerste auto's die de hoogst haalbare score krijgt onder de nieuwe, strengere testprotocollen van Euro NCAP.
Voorkom wagenziekte met deze tips
Iedereen heeft het wel eens meegemaakt tijdens de autorit in de zomervakantie: wagenziekte. De gevreesde woorden "Ik voel me niet lekker" vanaf de achterbank laten elke ouder gegarandeerd schrikken. Schakel Autogroep laat weten wat te doen tegen wagenziekte met een paar handige tips.
Blog 5: Baltic Rally #Time to Focus
De laatste loodjes! De volgende 1123 km van Sint Petersburg naar Kalinigrad zijn omschreven in de vijfde blog van onze collega's Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten. Hier het vijfde deel van hun reis
Blog 4: Baltic Rally # Time to Focus
Ze zijn in Rusland! De volgende 1463 km van Moermansk naar Sint Petersburg zijn omschreven in de vierde blog van onze collega's Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten. Ze rijden nog steeds in hun Ford Focus door de Baltische staten.
Blog 3: Baltic Rally # Time to Focus
Het derde gedeelte, de volgende 1551 km van Gimsoya naar Moermansk, staat in deze derde blog! Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten reizen door de Baltische staten om vervolgens uit te komen bij de Noordkaap. Hier het derde deel van hun reis.
Blog 2: Baltic Rally # Time to Focus
Het tweede gedeelte van de reis naar de Noorse Lofoten. Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten reizen door de Baltische staten om vervolgens uit te komen bij de Noordkaap. Hier het tweede deel van hun reis.
Blog 1: Baltic Rally # Time to Focus
De eerste 1.859km vanaf Nederland naar Duitsland, Denemarken en Zweden. Jeroen de Pater, Herbert Zuidervliet en Alexander Schouten reizen door de Baltische staten om vervolgens uit te komen bij de Noordkaap. Hier het eerste deel van hun reis.
De Schakel Autogroep Mustang op avontuur:  Sally am Rhein
Jasper Schakel: "Ieder jaar organiseert de studievereniging van Werktuigbouwkunde van de TU Delft een prachtige Weekendrally van meerdere dagen op een illustere locatie in het buitenland. Dit jaar zou het plaats vinden rondom de Rijn in Duitsland met als thema Fantum of Solace en naar onze mening bestaat er geen betere James Bond wagen dan de nieuwe Ford Mustang."
Hij is te bestellen: Ford Fiesta ST
De nieuwe Ford Fiesta ST is de spannendste, uitdagendste en scherpste tot nu toe. Hij wordt aangedreven door een 147 kW/200 pk sterke turbomotor en staat bol van de innovatieve ‘Sports Technologies’. Het topmodel binnen de Fiesta-reeks is per direct te bestellen en heeft een vanafprijs van € 31.790.
Baltic Rally 2018: Ze zijn vertrokken
Wat zijn we trots op onze collega's Herbert Zuidervliet (Nieuwegein), Alexander Schouten (Nieuwegein) en Jeroen de Pater (Schoonhoven). Van 7 t/m 24 juni gaan zij een reis maken door de Baltische staten om vervolgens via de noordkaap terug te keren naar Nederland (http://www.balticrally.nl/) Een rit van ruim 8500 km! Dit doen zij allemaal in een Ford Focus uit 1998, hiermee vieren zij ook meteen dat het nieuwe model Focus dit jaar uitkomt. Zij doen mee aan de Baltic Rally om geld in te zamelen voor Unicef en de Kinder Vakantie Werk Lopik.
Ford Family Day 1 juli 2018
De jaarlijkse Ford Family Day vindt dit jaar wederom plaats op het terrein van het Nationaal Militair Museum te Soest. De nieuwe Ford Focus is een primeur voor de bezoekers van de Ford Family Day. Ook kunnen de Ford liefhebbers proefrijden met de Fiesta ST en krijgen ze de mogelijkheid om hun eigen Ford voor een straaljager te fotograferen.
Nieuwe Ford GT supersportwagen voor ‘the homeless guy’
Ondernemer Jeroen van den Berg heeft vandaag de sleutels van een echte Le Mans-winnaar uitgereikt gekregen. De gekende liefhebber van exclusieve auto’s heeft samen met een bekende DJ een Ford GT gekocht, een supersportwagen die in de basis is ontwikkeld als raceauto en die in 2016 zegevierde tijdens de 24 Uur van Le Mans. Van den Berg is één van de weinige gelukkigen, want wereldwijd worden er slechts 250 Fords GT per jaar gebouwd.
De nieuwe Focus: de eerste beelden
Ford onthult volledig nieuwe Focus – meest innovatieve en dynamische Focus ooit! Bekijk hier snel de eerste beelden. Verwacht: eind juli 2018 Te bestellen vanaf mei 2018
Pagina 1 van 10
 >  >>