• Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Nieuws

Nieuws

Mustang voor vierde jaar op rij populairste sportcoupé ter wereld
Ford viert de 55e verjaardag van Mustang als bestverkochte sportcoupé van 2018, met 113.066 verkochte exemplaren
Aflevering Fujitsu
Collega Ernest heeft deze week 8 witte Ford Fiesta's afgeleverd aan een groepje collega's van Fujitsu.
Ford Focus bestverkochte auto in Nederland
Ford Nederland sluit het eerste kwartaal van dit jaar goed af. Met 3.567 registraties was de Ford Focus het eerste kwartaal zelfs de bestverkochte auto van Nederland. Ook de Fiesta laat goede cijfers zien in het eerste kwartaal. Het is de op een na best verkochte auto in zijn segment.
Nieuwe Ford Kuga
VOLLEDIG NIEUWE FORD KUGA VERWACHT EIND 2019
Schakel Jubileum Tour
Zoals jullie kunnen zien hebben wij een top dag gehad tijdens onze eerste Schakel Jubileum Tour! Zes Schakel Autogroep collega’s mochten met 35 klanten en relaties naar de Ford Fabriek in Keulen en daarna Schnitzels eten in Elten.
Krachtigste Ford Transit Sport Van ooit
Een nieuwe 185 pk-versie van de geavanceerde 2.0-liter EcoBlue dieselmotor van Ford maakt de Transit Custom Sport Van – wanneer deze medio 2019 op de markt komt – de krachtigste ooit.
Officiële start Schakel Autolease
Weer een mijlpaal voor Schakel Autogroep! Collega's Marcel, Karima en Alex waren maandag aanwezig bij de officiële start van Schakel Autolease.
Peter Zijdel 40 jaar bij Schakel Schoonhoven
Gefeliciteerd Peter Zijdel! Al 40 jaar werkzaam bij onze vestiging Schakel Schoonhoven!
500,- voor de KVW
Collega Alexander Schouten van onze vestiging in Nieuwegein zet zich al jaren in voor de Kinder Vakantie Werk in Lopik. Ook dit jaar in augustus komen er weer honderden kinderen uit Lopik en omstreken op dit evenement af.
Wij zijn Erkend Duurzaam Plus!
Wij zijn een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat wij in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.
Ford Transit Custom PHEV debuteert op IAA in Hannover
De Transit Custom PHEV heeft een geavanceerde hybride-aandrijflijn met een elektrische actieradius van 50 kilometer. Fords prijswinnende 1.0-liter EcoBoost benzinemotor fungeert als range-extender, waarmee de gezamenlijke actieradius 500 kilometer bedraagt.*
Ford is werderom het bestverkochte bedrijfswagenmerk!
"We zijn er trots op dat Ford in Europa wederom het bestverkochte bedrijfswagenmerk is, met de hoogste omzet sinds 1993 en het grootste marktaandeel sinds 1995. Onze SUV's worden steeds populairder met een verkoopstijging van bijna 20 procent in 2018", aldus Roelant de Waard, Vice President, Marketing, Sales and Service, Ford of Europe.
Naamsverandering binnen de Schakel Autogroep
Schakel Autogroep bestaat 95 jaar! Ook in het nieuwe jaar staan wij weer graag voor je klaar met de service die je van ons gewend bent. Maar het kan zijn dat er voor jou als klant wat gaat veranderen.
Mustang Bullitt trotseert “Mountain Course” op Isle of Man in de Ierse Zee
Nieuwste aflevering in de serie Europe’s Greatest Driving Roads, waarin de mooiste wegen worden uitgelicht. Deze aflevering: Isle of Man. Als je al één ding zou weten over het eiland in de Ierse Zee, is het waarschijnlijk dat het de thuisbasis is van een van de beroemdste motorsportevenementen ter wereld: de Isle of Man TT. Dit parcours werd dit keer afgelegd door de Mustang Bullit, waar een snelheidslimiet geen probleem is.
Schakel Autogroep aanwezig bij Bestelauto Expo in Houten
Op dinsdag 13 & woensdag 14 november staan we met onze Transit Range op de Bestelauto Expo in Houten. Zo is onder andere de nieuwe Transit Custom hier te bewonderen. Wij hebben de mogelijkheid om voor jou gratis kaarten te regelen. Lees verder voor meer informatie over wat je moet doen om deze kaarten te krijgen.
Pagina 1 van 12
 >  >>
 
0
 
sluiten