• Al 95 jaar Ford Dealer
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd meer dan 500 auto’s op voorraad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag
Home Nieuws

Nieuws

Ford Transit Custom PHEV debuteert op IAA in Hannover
De Transit Custom PHEV heeft een geavanceerde hybride-aandrijflijn met een elektrische actieradius van 50 kilometer. Fords prijswinnende 1.0-liter EcoBoost benzinemotor fungeert als range-extender, waarmee de gezamenlijke actieradius 500 kilometer bedraagt.*
Ford is werderom het bestverkochte bedrijfswagenmerk!
"We zijn er trots op dat Ford in Europa wederom het bestverkochte bedrijfswagenmerk is, met de hoogste omzet sinds 1993 en het grootste marktaandeel sinds 1995. Onze SUV's worden steeds populairder met een verkoopstijging van bijna 20 procent in 2018", aldus Roelant de Waard, Vice President, Marketing, Sales and Service, Ford of Europe.
Naamsverandering binnen de Schakel Autogroep
Schakel Autogroep bestaat 95 jaar! Ook in het nieuwe jaar staan wij weer graag voor je klaar met de service die je van ons gewend bent. Maar het kan zijn dat er voor jou als klant wat gaat veranderen.
Mustang Bullitt trotseert “Mountain Course” op Isle of Man in de Ierse Zee
Nieuwste aflevering in de serie Europe’s Greatest Driving Roads, waarin de mooiste wegen worden uitgelicht. Deze aflevering: Isle of Man. Als je al één ding zou weten over het eiland in de Ierse Zee, is het waarschijnlijk dat het de thuisbasis is van een van de beroemdste motorsportevenementen ter wereld: de Isle of Man TT. Dit parcours werd dit keer afgelegd door de Mustang Bullit, waar een snelheidslimiet geen probleem is.
Schakel Autogroep aanwezig bij Bestelauto Expo in Houten
Op dinsdag 13 & woensdag 14 november staan we met onze Transit Range op de Bestelauto Expo in Houten. Zo is onder andere de nieuwe Transit Custom hier te bewonderen. Wij hebben de mogelijkheid om voor jou gratis kaarten te regelen. Lees verder voor meer informatie over wat je moet doen om deze kaarten te krijgen.
Nieuwe Ford GT voor 2019
De Ford GT Carbon Series is binnenkort als lichtste straatlegale supercar van Ford niet alleen op het circuit, maar ook op de openbare weg te bewonderen. Met deze GT kan in tegenstelling tot de raceversie na een enerverende track-day dus gewoon terug naar huis worden gereden.
De nieuwe Ford Focus maakt rijden in het donker veel aangenamer
Veel mensen vinden het niet prettig om in het donker te rijden. De nieuwe lichttechnologie van Ford is ontworpen om in het donker achter het stuur zitten een stuk comfortabeler en potentieel veiliger te maken. Bekijk onder andere hier de nieuwe video van de upgrades die de Focus in de loop van de jaren heeft gehad
Nieuwe Ford Focus technologieën
Geavanceerde technologieën die zijn ontwikkeld om de rijervaring met de nieuwe Ford Focus comfortabeler, veiliger en minder intensief te maken, worden geprezen door Euro NCAP, de onafhankelijke organisatie op het gebied van botsproeven. Dit gebeurde na afloop van de eerste geautomatiseerde rijproef die in het Duitse Penzing werd georganiseerd bij verkeersorganisatie ADAC.Vooral de Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Speed Sign Recognition en Lane-Centring zijn geprezen.
Wanneer heb ik een winterbandenwissel nodig?
''Wanneer moeten de banden gewisseld worden?'' Een veel voorkomende vraag als de herfst weer voor de deur staat. Want wanneer is het nodig om de zomerbanden weer om te wisselen naar de winterbanden? Wij geven een korte uitleg wanneer je op tijd de banden kan wisselen en een afspraak bij een van onze vestigingen kan maken.
Nieuwe generatie Mondeo Hybrid, inclusief Hybrid Wagon
De verbeterde range Ford Mondeo Hybrid benzine-elektrische modellen komen volgend jaar in Europa op de markt, inclusief nieuwe, elegante en praktische Wagon. De voor Europa exclusief ontworpen Wagon biedt meer laadruimte met profijt van elektrische aandrijving zonder stress over actieradius. De introductie vindt plaats in begin 2019
Slimste en productiefste Transit ooit!
Ford heeft tijdens de IAA voor bedrijfsauto’s in Hannover de nieuwe 2-tons Transit onthuld. Met deze wereldprimeur is dan nu ook de slimste en productiefste Transit beschikbaar in Europa. Deze Transit heeft meer laadvermogen, beter technische kenmerken en is de ideale collega voor jouw bedrijf. De verkoop van deze nieuwe Transit zal beginnen halverwege 2019.
Ford toont glimp van nieuwe elektrische personenauto en bedrijfswagens
Ford toont de eerste beelden van volledig nieuwe geëlektrificeerde modellen tijdens IAA in Hannover. De op de Ford Mustang geïnspireerde personenwagen is het eerste model van Ford Team Edison dat specifiek gericht is op de ontwikkeling van geëlektrificeerde voertuigen voor markten over de hele wereld. Daarnaast is ook de nieuwe elektrische Transit bedrijfsauto range getoond op deze conventie.
Veiliger in het verkeer met Driving Skills for Life
Verkeersongevallen vinden nog steeds vaak plaats, met name onder jongeren die net hun rijbewijs hebben gehaald. Om het aantal verkeersongevallen onder jongeren zo veel mogelijk te verminderen helpt Ford met het Driving Skills for Life programma. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van virtual reality om les te geven in hoe om te gaan met lastige verkeerssituaties.
De nieuwe Ford Ranger Raptor komt naar Europa!
Ford haalt de nieuwe Ranger Raptor naar Europa – de stoerste en krachtigste versie van Europa’s populairste pick-up. Dat maakt Ford vandaag bekend op Gamescom, het grootste game-event van Europa dat van 21 tot en met 25 augustus in Keulen wordt gehouden, en waar de Ranger Raptor zijn publieksdebuut beleeft.
De nieuwe Fiesta ST testrit
De rijprestaties van de nieuwe Ford Fiesta ST zijn te bewonderen in een nieuwe film op een fabelachtige locatie: 400 meter onder de grond in een van de grootste zoutmijnen van Europa. Liever de Fiesta ST bovengronds ervaren? Kom langs voor een proefrit bij een van onze vestigingen.
Pagina 1 van 11
 >  >>
 
0
 
sluiten