• Al 95 jaar Ford Dealer
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd meer dan 500 auto’s op voorraad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag
Home Diensten Zakelijk Leasen

Ford Zakelijk leasen: veel voordelen

Zakelijk Leasen
 

Ford's eigen lease Maatschappij

Ford heeft een eigen leasemaatschappij en de Schakel Autogroep beschikt over experts op het gebied van leasevormen en wagenparkbeheer. Deze combinatie biedt de zakelijke rijder veel voordelen: minder rompslomp, één aanspreekpunt, grote flexibiliteit en deskundig advies. Of u nu een nieuwe Ford Focus, Ford Kuga, Ford B-Max of Ford Mondeo wilt leasen. Bij Schakel Autogroep bent u altijd op het juiste adres. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden van onder andere Ford Financial Lease en Ford Full Operational Lease.

One-stop-shopping

U kiest zowel uw Ford als uw leasevorm gewoon bij uw eigen vestiging van de Schakel Autogroep. Uiteraard kunt u daar ook terecht voor alle service aan uw auto, zoals onderhoud, schade, ruiten of banden. Ford Lease laat de rijders niet van dealer naar bandenservice of autoruitenservice rijden: wij regelen het allemaal voor u. Dit is echt one-stop-shopping en daarmee bespaart u tijd en geld.

Ford Zakelijk leasen: de verschillende lease vormen

Er zijn verschillende leasevormen mogelijk. Hieronder de verschillende mogelijkheden. Vraag uw adviseur van de Schakel Autogroep naar de beste oplossing voor uw situatie en uw wagenpark.

Ford Financial Lease: u bent de eigenaar
Bij Financial Lease wordt u economisch eigenaar van de auto. De auto komt dus op de balans van uw onderneming te staan. De aanschafprijs van de auto exclusief BTW wordt gefinancierd door Ford Credit. Hierdoor hoeft u geen beroep te doen op uw kapitaal en kunt u de auto in het bij uw organisatie geldende tempo afschrijven. Deze leasevorm is mogelijk voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Financial Lease is flexibel: de slottermijn, het maandtarief en de looptijd worden in overleg met u afgesproken. De rente ligt voor de gehele looptijd vast. Kosten van verzekering, belasting, onderhoud en eventuele reparaties zijn niet in het maandbedrag inbegrepen, maar u kunt daarnaast kiezen voor het handige all-in onderhoudsplan Ford Global Maintenance.

De belangrijkste kenmerken van Financial Lease:
- Uw bedrijfskapitaal blijft beschikbaar, geen groot bedrag nodig voor de auto
- De auto staat op uw bedrijfsbalans  
- Kosten van verzekering, belasting en onderhoud zijn niet inbegrepen
- Na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar  
- Naar keuze met of zonder slottermijn  
- De betaalde rente is fiscaal aftrekbaar 

Ford Full Operational Lease: alle kosten in vast maandbedrag
Full Operational Lease houdt in dat u niets aan het toeval overlaat. Alle kosten zijn opgenomen in een vast maandbedrag. Dus niet alleen de afschrijving, maar ook rente, onderhoud, reparaties, eventuele schade, banden, verzekering, belasting, 24-uurs- service en eventueel vervangend vervoer. U heeft totale zekerheid over de kosten van de auto. Naast de maandtermijn betaalt u alleen brandstof. De auto komt niet op de balans van uw bedrijf.

De belangrijkste kenmerken van Full Operational Lease:
- Maximale zekerheid over de autokosten
- De auto staat niet op de balans van uw bedrijf
- Uw bedrijfskapitaal blijft beschikbaar
- Alle kosten, inclusief onderhoud, belasting en verzekering, zijn inbegrepen in het maandbedrag

Ford Nett Operational Lease: na looptijd de auto overnemen
Met een Nett Operational Lease-constructie komt uw Ford niet op uw balans te staan, maar op die van Ford Lease. U zorgt zelf voor verzekering en onderhoud van de auto. Na de leaseperiode kunt u de auto overnemen voor een vooraf overeengekomen overnamebedrag. Het komt wel voor dat de marktwaarde dan nog hoger ligt, u boekt dan extra winst na afloop van het contract.

De belangrijkste kenmerken van Ford Nett Operational Lease: 
- De auto komt niet op uw balans voor
- Uw bedrijfskapitaal blijft beschikbaar
- Vaste looptijd en maandlasten geven zekerheid
- Houderschapsbelasting is inbegrepen in de maandtermijn, maar verzekering en onderhoud niet
- Aan het eind van de looptijd kunt u de auto overnemen voor een vooraf vastgesteld bedrag

Bel mij terug
 
0
 
sluiten