Home Diensten Ford Rent

Ford Rent

Ford Rent
 

Ford Rent heeft altijd een passende oplossing. Zonder dat u vastzit aan enige verplichtingen.

Soms kan het huren van een auto een handige oplossing zijn. Bijvoorbeeld als u een extra auto nodig heeft voor een paar dagen, een paar weken of een paar maanden. Of voor uw medewerkers met een tijdelijk arbeidscontract. Ford Rent heeft altijd een passende oplossing. Zonder dat u vastzit aan enige verplichtingen.
Bij Ford Rent vindt u altijd de auto die u nodig heeft. En als u een keer echt de ruimte nodig heeft: de Ford Transit. Uiteraard adviseren wij u graag welk model het beste bij uw wensen aansluit. 

Ford Ka+ € 26,50 per dagdeel
Ford Fiesta
€ 29,- per dagdeel
Ford Focus
€ 34,- per dagdeel
Ford B-MAX
€ 31,- per dagdeel
Ford C-MAX
€ 39,- per dagdeel
Ford Mondeo
€ 49,50 per dagdeel
Ford S-MAX
€ 61,- per dagdeel
Ford Galaxy
€ 56,50 per dagdeel
Ford Kuga
€ 40,- per dagdeel
Ford Mustang
€ 95,- per dagdeel
Transit Custom
€ 47,- per dagdeel
Transit 
€ 44,93 per dagdeel

Download hier de volledige Prijslijst van de personenauto's


U gaat op wintersport

U gaat op wintersport. Zelf heeft u geen winterbanden onder uw auto, geen dakdragers om de ski's op te vervoeren en eigenlijk is de auto ook wat te klein voor uw gezien en alle wintersport kleding. U kunt natuurlijk een compleet winterpakket aanschaffen. Maar heeft u wel eens nagedacht om een Ford te huren voor een korte tijd met Ford Rent? U rijdt al een Ford Kuga voor slechts € 600,- per week. Is een Ford Kuga te groot voor u of bent u opzoek naar een nog voordelere oplossing? U rijdt al een Ford Focus Wagon voor slechts € 330,- per week.

Ford Kuga Wintersport

U geeft een kinderfeestje

Uw zoon of dochter viert zijn jaarlijkse kinderfeestje. U moet hiervoor in één keer 8 kinderen naar plek van bestemming rijden. Of jullie nou naar het zwembad, de speeltuin of de dierentuin gaan: jullie hebben niet genoeg plek in jullie eigen auto. Ford Rent biedt hiervoor de oplossing. Voor slechts € 77,50 per dagdeel huurt u al een Ford Transit Combi met 9 zitplaatsen.

Ford SUV Kinderfeestje

U gaat verhuizen

U gaat verhuizen. Als u met uw eigen auto gaat rijden, moet u zeker 8 keer heen en weer. Hoe makkelijk is het dan als u tijdelijk toegang heeft tot een grotere auto? Wij hebben altijd diverse bussen in onze Ford Rent fleet zitten. Al vanaf € 27,- per dagdeel heeft u beschikking tot een bestelwagen met 1.9 m3 (Transit Courier) & vanaf € 45,- huurt u een bus met maarliefst 9 m3 (Transit)

Transit Huur Rent

Ford werkplaats

Maak nu online een afspraak voor onderhoud en reparatie.
Ford Bedrijfswagen aanbiedingen, Ford garage Schakel Autogroep
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft aanbiedingen
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 29,-.
 
0
 
sluiten