Home Diensten Financieren

Ford Financiering

Ford Finance: financiering gebruikte Ford of financiering nieuwe ford
 

Vertrouwde en voordelige financiering van uw Ford

De Schakel Autogroep kan u als particuliere rijder helpen met een voordelige financiering van uw nieuwe Ford of occasion. Er zijn verschillende opties en samen met u zoeken wij naar de regeling die het beste past bij uw situatie. De vestigingen van de Schakel Autogroep regelen het snel en voordelig voor u met Ford's eigen Financierings instituut 'Ford Credit'.

Geen groot bedrag ineens

Het voordeel van financieren is dat u zelf geen groot bedrag ineens op tafel hoeft te leggen. U leent het aankoopbedrag en lost het vervolgens in maandelijkse termijnen af – waarbij u uiteraard ook rente betaalt. De hoogte van het maandbedrag hangt af van verschillende factoren:
- het model Ford dat u kiest  
- de looptijd die u kiest: tussen de 12 en 60 maanden
- uw eventuele aanbetaling

 

Financieringsopties bij de Schakel Autogroep

- Ford Options: voor de financiering van uw nieuwe Ford

- Ford Finance: voor de financiering van uw gebruikte Ford (occasion)

- Huurkoop: de traditionele wijze van financieren voor uw nieuwe of gebruikte Ford

Alle opties hebben het voordeel dat u het comfortabel regelt in uw eigen vestiging van de Schake Autogroep, waar u een vast aanspreekpunt heeft.

Ford Options

Fords unieke programma dat het mogelijk maakt om iedere 2 of 3 jaar in een nieuwe Ford te rijden. Je hebt hierbij de zekerheid van een vast laag maandbedrag en de zekerheid van een nieuwe auto.Hieronder in het kort de voordelen op een rijtje:

Vaste maandelijkse kosten doordat je alleen het verschil tussen de TGMW en de aanschafprijs aflost. Het maandbedrag wordt berekend door middel van:

  • Contractduur – keuze uit 24 of 36 maanden
  • Jaarlijkse kilometrage – keuze uit 20.000 of 30.000 kilometer
  • Aanbetaling (optioneel)

Aan het einde van het contract zijn er 3 mogelijkheden:


1.Vernieuwen
Een van de aantrekkelijke mogelijkheden van Options is dat je  jouw 2 of 3 jaar oude Ford weer kunt inruilen voor een nieuwe. Zo rijdt je weer in het nieuwste model, met 2 jaar fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten. Is jouw Ford straks meer waard dan de minimaal gegarandeerde restwaarde (TGMW)? Dan is het verschil voor jou. Dat bedrag kan je dan bijvoorbeeld weer gebruiken als aanbetaling op jouw volgende Ford.

2.Teruggeven
Als je besluit om jouw Ford terug te geven wordt de conditie en het kilometrage beoordeeld. Je hoeft verder niets meer te betalen als de conditie van jouw auto en kilometrage volgens afspraak zijn. Door de restwaarde garantie blijf je nooit achter met een restschuld als de waarde van jouw auto onverwacht is gedaald. Je geeft de auto simpelweg terug aan Ford en je bent van alle verplichtingen af.

3.Houden
Wil je gewoon in jouw vertrouwde Ford blijven rijden? Geen probleem. Het enige wat je ons nog hoeft te betalen, is de TGMW – ofwel de door ons gegarandeerde minimum restwaarde. Dat kan je in één keer doen, maar ook weer in maandelijkse termijnen.Flex Finance

Kiest u voor Flex Finance, dan leent u het complete bedrag voor de aankoop van een gebruikte auto en bepaalt u zelf de hoogte van de maandtermijnen en de looptijd. Het maandbedrag is meestal 2 %, 2,5 % of 3 % van het geleende bedrag. Een voordeel van Flex Finance is dat u altijd tussentijds mag aflossen, geheel of gedeeltelijk. Dus wint u de loterij…dan kunt u in één keer van de lening af zijn. Aan het eind van de looptijd is de auto van u.

Huurkoop: financiering van uw nieuwe of gebruikte Ford

Huurkoop (ook wel gespreide betaling genoemd) is de traditionele manier om een nieuwe of gebruikte auto te financieren. Klassiek maar nog altijd interessant. U leent het bedrag dat u nodig heeft voor de aankoop en betaalt dat, uiteraard vermeerderd met rente, terug in maandelijkse termijnen. U kiest een looptijd tussen de 12 en 60 maanden. Aan het eind van de looptijd is de auto volledig uw eigendom.

Schakel Auto B.V. treedt op als (verbonden) bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor Ford Credit. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt”

Bel mij terug
Ford Personenauto aanbiedingen, Ford dealer Schakel Autogroep
actie
Personenauto aanbiedingen
Personenautoaanbiedingen
Bekijk hier onze personenauto aanbiedingen. Profiteer nu van extra hoge kortingen op onze voorraadmodellen.
Ford Bedrijfswagen aanbiedingen, Ford garage Schakel Autogroep
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft aanbiedingen
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 29,-.
 
0
 
sluiten