• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Diensten Transit Centrum en Business Centrum

Transit Centrum en Business Centrum

Transit Centrum
 

Je vindt alle services voor jouw wagenpark bij ons!

In onze FordStore in Leidsche Rijn hebben wij 2 extra gemakken voor de zakelijke klant. Collega's Dennis Heeres en Ernest Kroon zijn verantwoordelijk voor het Ford Transit Centrum. Het centrum voor al het bedrijfswagen gemak. Zij helpen u van a-z, One-Stop-Shopping noemen we dat. 

Ook voor zakelijke klanten die in een personenwagen hun mobiliteitsoplossing zoeken kunnen terecht in onze FordStore. Amar van der Heijden staat klaar voor klanten in ons Business Centrum. Zelfs als het gaat om een tijdelijke oplossing, kan je bij ons terecht. Via FordRent zijn namelijk al onze modellen ook voor korte tijd te leasen. Benieuwd welke mobiliteitsoplossing het best past binnen je bedrijfsvoering? Neem contact met ons op.

 

Transit Centrum

Wees welkom bij ons Ford Transit Centrum. Je kunt er al onze bedrijfswagenmodellen bekijken en testen. Je profiteert er van de uitgebreide kennis van onze gespecialiseerde verkopers. Daarnaast krijg je hulp en advies voor een financiële oplossing op maat.

Transit centra zijn opgezet om maximale productiviteit en efficiëntie te halen uit jouw bedrijfswagen en bedrijf. Daarom vind je alles van reparaties tot onderhoud en ondersteuning onder één dak, met langere openingstijden voor extra flexibiliteit.

Daarom kun je vertrouwen op een Ford Transit Centrum

Wij vinden het belangrijk dat je de juiste bedrijfswagen, service en onderhoud vindt die aansluit op jouw bedrijf en wensen. Met onze bekroonde bedrijfswagens , weet je zeker dat je hiervoor bij ons goed zit.

Jouw bedrijf kan geen moment stilstaan. Met onze service kun je er bij onderhoud of reparatie op rekenen dat je voertuig snel weer voor je klaarstaat. Dankzij onze ruime openingstijden en getrainde Ford-monteurs, zorgen we dat het werk gewoon door kan blijven gaan.

Ook financieel wil je de juiste keuze voor jouw bedrijfswagens. Wij bieden tal van mogelijkheden op het gebied van kopen, leasen en aftersales. Afhankelijk van je individuele financiële behoefte, vinden we altijd de passende oplossing voor jouw bedrijf.

Business Centrum

Optimale oplossingen voor elke mobiliteitswens.Collega Amar van der Heijden staat voor je klaar in het Business Centrum. Hij helpt wagenpark beheerders met wagenparken groot en klein. Van 2 auto's tot 2000 auto's, hij kan je helpen met onderhoud, verkoop en financiering. 

Het aanspreekpunt voor de zakelijke markt helpt je graag bij het oplossen van de mobiliteitsvraagstukken binnen jouw bedrijf. Een professioneel team van Schakel Autogroep en Ford Nederland staat voor je klaar om een optimale oplossing te bieden voor elke mobiliteitswens.
 
0
 
sluiten