Home Diensten Erkend Duurzaam Plus

Erkend Duurzaam Plus

Erkend Duurzaam Plus Schakel Autogroep
 

Schakel Autogroep is in het bezit van het Erkend Duurzaam Plus certificaat

Bij Schakel Autogroep vinden wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen erg belangrijk. Vandaar dat wij er alles aan doen om zo duurzaam mogelijk te zijn in onze dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn daarom trots dat wij Erkend Duurzaam Plus certificaten in ons bezit hebben voor al onze vestigingen. 

Wat houdt een Erkend Duurzaam certificaat precies in?

Het certificaat 'Erkend Duurzaam' is een initatief van BOVAG Autodealers. Hierbij werkt BOVAG nauw samen met milieuadviesbureau BECO. Met behulp van een scan wordt in kaart gebracht in hoeverre de bedrijfsvoering van een dealer duurzaam is.Bij deze scan wordt er gekeken naar 6 verschillende onderwerpen, namelijk: bedrijfsvoering, communicatie, financiën, inkoop, verkoop en personeel.

Dit certificaat geeft aan dat wij als Ford dealergroep maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer belangrijk vinden en dat wij aantoonbaar milieubewust te werk gaan tijdens onze bedrijfsvoering. Wij verkopen bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden en voeren de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze af. Daarnaast maken wij ook gebruik van groene stroom en gaan zuinig om met de energie.

Schakel Autogroep is zelfs Erkend Duurzaam Plus

Er zijn verschillende niveaus van Erkend Duurzaam. Zo heb je het basis certificaat, maar ook het Erkend Duurzaam Plus certificaat. Bij Schakel Autogroep hebben wij Erkend Duurzaam Plus certificaten voor al onze vestigingen. Hier wordt niet alleen gekeken naar maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar wordt er ook aandacht besteed aan het energiebeheer. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar energiebesparing bij onze vestigingen en ook of het nieuwe rijden wordt gepromoot. Wij als Ford dealergroep proberen wij dit zo goed mogelijk toe te passen in onze dagelijkse werkzaamheden om zo een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Wij zijn daarom erg trots dat dit wordt erkend door onafhankelijke partijen en dat wij hiervoor het Erkend Duurzaam Plus hebben ontvangen.

Duurzame mobiliteit

Zoals al eerder aangegeven draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In onze showrooms staan dan ook alle schone en zuinige Ford modellen. Bij Schakel Autogroep hebben wij professionele verkoopadviseurs die de klant als geen ander kunnen informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij wordt er verder gekeken dan alleen de auto's die we verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.

Bel mij terug
 
 
 
 
0
 
sluiten