• 1200 Auto verkopen per jaar
  • Altijd meer dan 300 auto’s op voorraad
  • 6 Erkende Ford Dealers in de randstad
  • Altijd binnen 2 (werk) uren reactie op uw aanvraag
Home Personenauto's Coming Soon

Coming Soon

Verwachte modellen
 

Een nieuw model Ford is nooit ver weg..

We zijn altijd op zoek naar manieren om ons aanbod van modellen te verbeteren, of het nu het nu gaat om brandstofgebruik en veiligheid, comfort, entertainment of connectiviteit.

Ford GT

Een meer dan uitstekend presterende superauto die een perfect technologisch voorbeeld is van maximale EcoBoost®-prestaties, aerodynamica en een lichtgewicht constructie van koolstofvezel. Deze unieke auto is erop gebouwd om met ruim 600 pk topprestaties te leveren, dit om het 50-jarig bestaan van Ford GT raceauto’s te onderstrepen.

De productie van de Ford GT gaat eind 2016 van start. Een combinatie van uitstekende acceleratie, precisie en efficiency. De Ford GT is het vlaggenschip van Ford Performance, een nieuwe lijn auto's met één gemeenschappelijke visie: 'Innovatie door middel van prestatie.


FordGT

Nieuwe generatie Ford Fiesta

Vanaf juni leverbaar, de nieuwe generatie Ford Fiesta. Rijplezier met niet één, niet twee, maar met vier Fiesta’s. Ford heeft vier verschillende productievarianten van de nieuwe generatie Fiesta geïntroduceerd: de stijlvolle Fiesta Titanium, de op de Ford Performance geïnspireerde Fiesta ST-Line, de exclusieve Fiesta Vignale en de Fiesta Active crossover.Met een elegant exterieur en een ergonomisch vormgegeven interieur dat is voorzien van een zwevend 8″ HD-touchscreen en van het geavanceerde SYNC 3-communicatie- en entertainmentsysteem van Ford, is de Fiesta ook als eerste Ford uitgerust met een exclusief B&O PLAY-geluidssysteem.

Wat betekend dit voor het huidige model Fiesta? Extra korting! Klik hier om onze Fiesta aanbiedingen te gaan.

Ford Fiesta Coming Soon
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.

Aanbiedingen

Ford Personenauto aanbiedingen, Ford dealer Schakel Autogroep
actie
Personenauto aanbiedingen
Personenautoaanbiedingen
Bekijk hier onze personenauto aanbiedingen. Profiteer nu van extra hoge kortingen op onze voorraadmodellen.
Ford Bedrijfswagen aanbiedingen, Ford garage Schakel Autogroep
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft aanbiedingen
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 19,95.