• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Bedrijfswagens Transit Custom

Ford Transit Custom

Ford Transit Custom
Nu met € 2.000,- Upgrade Bonus
 

De zakelijke Transit Custom

De Ford Transit Custom is het middelgrote model van onze nieuwe Transit-serie. Hij heeft het beste brandstofverbruik in zijn klasse, met name dankzij brandstofbesparende ECOnetic technologieën zoals Ford Auto-Start-Stop en Smart Regenerative Charging. Zijn comfortabel en duurzame interieur zal uw werkdag aangenamer maken - vooral in de cabine, die dienst doet als mobiel kantoor. Ook de laadruimte van de bestelauto en de Kombi is toonaangevend voor deze categorie met de keuze tussen een H1 standaarddak of een H2 verhoogd dak, in zowel de L1 met korte wielbasis als de L2 met lange wielbasis. En of u nu kiest voor de bestelauto, de bestelauto met dubbele cabine of de Kombi, ze komen allemaal met veel geavanceerde functionaliteiten: van Ford SYNC met Voice Control tot MP3- en telefoonaansluitingen. 

Kom langs bij één van onze 7 vestigingen om deze bedrijfswagen te bekijken of u te laten adviseren bij het kopen of leasen. U kunt ook een proefrit inplannen.

v.a. € 18.395,-
Lease v.a. € 332,- p/mnd

Ford Transit Custom: de meest betrouwbare bestelauto

De Ford Transit staat terecht bekend als de meest betrouwbare bestelauto. De Ford Transit Custom bouwt voort op deze reputatie met vele ingenieuze, praktische ontwerpfuncties die u allemaal helpen uw werk makkelijker en efficiënter uit te voeren, van een toonaangevende laadruimte en de beste toegankelijkheid tot de optie voor een H1 of H2 dak (bestelauto en kombi) in zowel L1 als L2 wielbasislengte en zelfs een uniek geïntegreerd imperiaal (alleen voor H1). Deze auto is bovendien ontworpen om de operationele kosten tot een minimum te beperken, met onderhoudsintervallen elke 50.000 km of twee jaar - eveneens de beste in deze klasse. Als u besluit de Ford Transit Custom te kopen of te leasen, zal dat niet alleen uw dagelijkse werk vergemakkelijken, maar bespaart u ook heel wat geld op de lange termijn.

Unieke opbergruime voor lange lading

De Ford Transit Custom heeft een uniek kenmerk, waarmee de laadruimte wordt verlengd. Een laadschot over de volledige hoogte en breedte van de bestelauto scheidt de laadruimte van de passagierszone. Net boven de vloer zit een opklapbaar paneel in dit laadschot. Dit betekent dat u voorwerpen met een lengte van 3 meter door de achterdeuren naar binnen kunt schuiven en door de opening in het laadschot tot in een verlengde opbergruimte onder de passagiersstoelen - zelfs in de carrosserievariant met de korte wielbasis. Door deze slimme functie kunt u tevens waardevolle materialen uit het zicht in de bestelauto bewaren.

U kunt deze bedrijfswagen al kopen vanaf € 16.900,- of leasen vanaf € 332,- per maand

Ford Transit Custom
Ford Transit Custom

Prestaties & maten

Tankinhoud
(benzine) liter
Verbruik snelweg
6,1 L/100km
CO2 uitstoot
163 gr/km
Verbruik stad
6,7 L/100km
Verbruik gecombineerd
6,3 L/100km
Energielabel
Laadvermogen
KG
Laadvolume
Hoogte laadruimte
mm
Lengte laadruimte
mm
4972mm
 
mm
 
2020mm
 
2272mm
 
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.

Aanbiedingen

Ford Personenauto aanbiedingen, Ford dealer Schakel Autogroep
actie
Personenauto aanbiedingen
Personenautoaanbiedingen
Bekijk hier onze personenauto aanbiedingen. Profiteer nu van extra hoge kortingen op onze voorraadmodellen.
Ford Bedrijfswagen aanbiedingen, Ford garage Schakel Autogroep
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft aanbiedingen
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 29,-.
 
0
 
sluiten