• Bijna 100 jaar Ford dealer
  • Afspraak is afspraak
  • 125 professionele medewerkers
  • Altijd keuze uit meer dan 500 auto's
  • Binnen 2 uur antwoord op jouw vraag
Home Bedrijfswagens Transit Connect 2018

Nieuwe Ford Transit Connect

Nieuwe Ford Transit Connect
Gebouwd om zaken te doen
 

De nieuwe Ford Transit Connect

Vernieuwend, praktisch en innovatief, dat is de nieuwe Ford Transit Connect. De duurzaamheid en functionaliteit die je gewend bent van de ''oude'' Connect is nog ongewijzigd, alleen is het allemaal weer net wat nieuwer. De nieuwe Transit Connect heeft een laadvermogen wat kan oplopen tot maximaal 890kg. Daarbij heeft deze Connect innovatieve technologie toegevoegd die de rijervaring nog aangenamer maken. Zo ben je met SYNC 3 altijd verbonden met je telefoon en zijn je ogen altijd op de weg gericht. 

De nieuwe Transit Connect is nu te bestellen bij Schakel Autogroep vanaf € 12.200,- (excl. BPM en excl. BTW). Of profiteer van de 0% rente op de financiering van jouw nieuwe Transit Connect.

v.a. € 12.200,-

Haal meer uit je bestelauto

Het vernieuwde interieur van de nieuwe Transit Conect heeft meer laadruimte dan ooit tevoren. Je kunt spullen met een maximale lengte van 2,15 meter en 2 Europallets meenemen (L2). De optionele schuifdeuren aan de zijkanten van de bestelauto zorgen er bovendien voor dat je gemakkelijker kunt in- en uitladen. Daarnaast is er een handige opbergruimte voor lange lading (volledig laadschot wettelijk verplicht). Het volledig nieuw ontworpen stalen laadschot zorgt ervoor dat de bruikbare laadruimte wordt vergroot met ongeveer 50 liter! Dankzij deze slimme opbergplekken in de cabine heb je nooit te weinig ruimte voor jouw bedrijfslading. 

 

Extra opslagruimte Ford Transit Connect

Comfortabel naar je werk

Niet alleen heeft de nieuwe Transit Connect extra opslagruimte, ook zijn er verschillende extra's die het rijden allemaal net weer wat aangenamer maken. Zo is er SYNC 3 dat ervoor zorgt dat je altijd handsfree verbonden bent met jouw telefoon. Daarnaast is de Transit Connect voor het eerst verkrijgbaar met FordPass Connect-Modem. Hierbij zitten verschillende functies, zoals wifi voor wel 10 apparaten! En dankzij de real time verkeersinformatie die rechtstreeks naar je navigatiesysteem wordt gestuurd, weet jij precies de files te vermijden. En terwijl je aan het rijden bent, kan jouw telefoon ook nog eens draadloos worden opgeladen.

Extra's op de Connect

Om de rijervaring in de nieuwe Transit Connect nog aangenamer te maken, zijn er verschillende kenmerken bij deze Transit. Zo is er een actieve parkeerhulp die helpt bij het inparkeren, koplampen die automatisch reageren, verkeersbordherkenning, proactieve snelheidsbegrenzer en lane keeping alert dat ervoor zorgt dat je moeiteloos binen de lijnen blijft. Naast de aangename rijervaring, is de Transit Connect ook veilig. Bepaalde technologieën, zoals het herkennen van voetgangers en Emergency Brake Assist helpen om ongevallen te verminderen. Maar ook portiersloten en Categorie 1-alarm helpen je jouw waardevolle spullen zo veilig mogelijk te houden.

Aangename rijervaring in de nieuwe Transit Connect

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze nieuwe Ford Transit Connect of over een andere bedrijfswagen? Neem gerust contact met ons op en dan zorgen wij samen met jou voor de perfecte deal. Met een ruime voorraad aan modellen is er een bedrijfswagen die bij jou past. 

Meer afbeeldingen Transit Connect

Nieuwe Fordt Transit Connect bij Schakel
Nieuwe Ford Transit Connect bedrijfswagen
Interieur nieuwe Transit Connect
Cabine Transit Connect Schakelautogroep
Laadruimte nieuwe Ford Transit Connect
 
0
 
sluiten