Ford Transit: de bestelauto van het jaar 2018

Ford Transit de bestelauto van het jaar 2018
Met Ford Lease nu vanaf 88,- per week
 

Bestelauto van het jaar 2018

Elke millimeter van de Ford Transit is gebouwd om u te helpen uw bedrijf efficiënt, productief en kostenbesparend te kunnen runnen. Deze bedrijfswagen is capabel, sterk en duurzaam. Het exterieur heeft niet alleen een opvallende en eigentijdse vormgeving, maar maakt het voertuig ook aerodynamischer voor een lager brandstofverbruik. Het interieur is stijlvol, comfortabel en kent vele gelijkenissen met onze personenauto's. Maar dit is een Ford Transit, een eersteklas werkpaard, dus geschikt voor het zware werk. Niet voor niets de bestelauto van het jaar 2018.

Boek snel uw proefrit bij een van onze 7 vestigingen. Onze medewerkers adviseren u ook graag bij het kopen of leasen van deze bedrijfswagen.

v.a. € 22.625
Lease v.a. € 352 p/mnd

Met de Ford Transit blijft u verbonden onderweg

Straten in steden, dorpen, autosnelwegen en landwegen…de Transit zorgt dat u comfortabel reist en verbonden blijft met de wereld, waar uw werk u ook heen voert. Een reeks innovatieve technologieën maakt rijden en parkeren eenvoudiger. En in uw goed uitgeruste cabine met vele opbergruimten, kunt u gebruik maken van Voice Control om onderweg telefoonoproepen te maken en te beantwoorden. Op die manier kunt u onderweg zaken doen, terwijl u altijd uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg houdt.

 

Hoog vermogen, laag brandstofverbruik

Een reeks nieuwe 2.2-liter TDCi dieselmotoren, in combinatie met een transmissie met 6 versnellingen, zorgen voor een hoog vermogen en koppel en zijn buitengewoon brandstofefficiënt. Gecombineerd met technologieën zoals Smart Regenerative Charging, Acceleration Control en Auto-Start-Stop, is de Transit erop gebouwd om brandstof te besparen, uw operationele kosten te verlagen en het rendement op uw kostbare investering te maximaliseren.

Ford Transit
Ford Transit

Prestaties & maten

Tankinhoud
(benzine) liter
Acceleratie 0-100 km/u
sec
Verbruik snelweg
6,6 L/100km
CO2 uitstoot
179 gr/km
Topsnelheid
km/u
Verbruik stad
7,4 L/100km
Verbruik gecombineerd
6,9 L/100km
Energielabel
5531mm
 
mm
 
2542mm
 
2474mm
 
Voorraad modellen
Klik hier voor onze actuele voorraad.

Aanbiedingen

Ford Personenauto aanbiedingen, Ford dealer Schakel Autogroep
actie
Personenauto aanbiedingen
Personenautoaanbiedingen
Bekijk hier onze personenauto aanbiedingen. Profiteer nu van extra hoge kortingen op onze voorraadmodellen.
Ford Bedrijfswagen aanbiedingen, Ford garage Schakel Autogroep
actie
Bedrijfswagen aanbiedingen
Extra hoge kortingen
Bekijk hier onze bedrijfswagen aanbiedingen. Wij hebben altijd een grote voorraad wat betekend dat u hier extra snel in weg kunt rijden. Komt u eens een kijkje nemen in onze Transit Centra?
Motorcraft aanbiedingen
Motorcraft Aanbiedingen
After Sales Aanbiedingen
Ford Motorcraft Service
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Kies daarom voor Ford Motorcraft Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,- en al een APK voor slechts € 29,-.
 
0
 
sluiten